Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja cały czas trzymam pieniądze z bazarku herkulesowego na Omenę , a może podaj nr konto to przeleję i będą już u Ciebie ?
wiadomość wspaniała !!!!!!

i nie wierzę w przypadki ...tak widocznie miało być że uparłaś się wyciągnąć ją ze schroniska

ps . Sciągać banerek ? :):)

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a najlepsze jest to ze wyciagnela ją prawie w ostatnim momencie, bo od przyszlego tygodnia wolontariat zawieszaony :shake: jakby mi nie wpadla w oko i mojej mamie to by tam dalej siedziala...
lilk_a- chcesz przeslac ta kase na konto fundacji czy do mnie osobiscie? sterylka na pewno bedzie, ale w takich okolicznosciach jak sunia jest pod moja opieka w sumie to poczekam z tym troche, zeby byla w pelni zdrowa i silna, zeby szybko wrocila do zdrowia po operacji.

Posted

olalolaa napisał(a):
a najlepsze jest to ze wyciagnela ją prawie w ostatnim momencie, bo od przyszlego tygodnia wolontariat zawieszaony :shake: jakby mi nie wpadla w oko i mojej mamie to by tam dalej siedziala...
lilk_a- chcesz przeslac ta kase na konto fundacji czy do mnie osobiscie? sterylka na pewno bedzie, ale w takich okolicznosciach jak sunia jest pod moja opieka w sumie to poczekam z tym troche, zeby byla w pelni zdrowa i silna, zeby szybko wrocila do zdrowia po operacji.

daj swoje , przeleję na Twoje ,bo się jeszcze gdzieś w fundacji zapodzieje :) i jak dojdzie to napisz na bazarku , podam Ci link póżniej :)

Posted

[quote name='olalolaa']a najlepsze jest to ze wyciagnela ją prawie w ostatnim momencie, bo od przyszlego tygodnia wolontariat zawieszaony :shake: j

dlaczego zawieszają wolontariat?????????????

Posted

olalolaa napisał(a):
aa banerek jaknajbardziej mona usunac, Omena od dzisiaj jest Sziwą, tak wymyslil moj brat i prawdopodobnie tak zostanie jak Wam się podoba ?:cool3:

sziwa, bardzo ładnie :)

dobrze jest zaczynac dzien od dobrych wiadomosci.:) ciesze sie bardzo, że wszystko zostaje w rodzinie:)))

Posted

Psy ze schronu ,którym da się drugie życie sa naprawde inne......Tak jakby doceniały tę drugą szansę w życiu.........................
Bardzo ,bardzo,bardzo się cieszę....jakoś jej los kuł mnie w serce.........:loveu:

Posted

lilk_a napisał(a):
o..... to widzę że Ola ma dobrą rękę do kudłaczków :):):)

:lol::lol::lol::lol::lol:
oj ma ma,same kudłacze i same MEGA SZCZĘSLIWE ZAKOŃCZENIA:lol::lol::lol:

Posted

kurcze sunia troche choruje, zarobaczona jak się okazało no i zapalenie uszu, na ktore dostała kropelki po wyjsciu ze schronu ale nawróciło się.. wszystko po kolei jej sie przyplątuje:shake: