lilk_a Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ja cały czas trzymam pieniądze z bazarku herkulesowego na Omenę , a może podaj nr konto to przeleję i będą już u Ciebie ? wiadomość wspaniała !!!!!! i nie wierzę w przypadki ...tak widocznie miało być że uparłaś się wyciągnąć ją ze schroniska ps . Sciągać banerek ? :):) Quote
olalolaa Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 a najlepsze jest to ze wyciagnela ją prawie w ostatnim momencie, bo od przyszlego tygodnia wolontariat zawieszaony :shake: jakby mi nie wpadla w oko i mojej mamie to by tam dalej siedziala... lilk_a- chcesz przeslac ta kase na konto fundacji czy do mnie osobiscie? sterylka na pewno bedzie, ale w takich okolicznosciach jak sunia jest pod moja opieka w sumie to poczekam z tym troche, zeby byla w pelni zdrowa i silna, zeby szybko wrocila do zdrowia po operacji. Quote
olalolaa Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 aa banerek jaknajbardziej mona usunac, Omena od dzisiaj jest Sziwą, tak wymyslil moj brat i prawdopodobnie tak zostanie jak Wam się podoba ?:cool3: Quote
Aga-33-76 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Sziwa - bardzo ładnie :) Uwielbiam takie szczęśliwe zakończenia :) Kochana sunieczko, nie mogłaś trafić lepiej :) Quote
Cajus JB Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Jakiś czas mnie nie było i jaka zmiana. Wspaniała wiadomość. Powodzenia Sziwo. Quote
lilk_a Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 olalolaa napisał(a):a najlepsze jest to ze wyciagnela ją prawie w ostatnim momencie, bo od przyszlego tygodnia wolontariat zawieszaony :shake: jakby mi nie wpadla w oko i mojej mamie to by tam dalej siedziala... lilk_a- chcesz przeslac ta kase na konto fundacji czy do mnie osobiscie? sterylka na pewno bedzie, ale w takich okolicznosciach jak sunia jest pod moja opieka w sumie to poczekam z tym troche, zeby byla w pelni zdrowa i silna, zeby szybko wrocila do zdrowia po operacji. daj swoje , przeleję na Twoje ,bo się jeszcze gdzieś w fundacji zapodzieje :) i jak dojdzie to napisz na bazarku , podam Ci link póżniej :) Quote
danal1983 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='olalolaa']a najlepsze jest to ze wyciagnela ją prawie w ostatnim momencie, bo od przyszlego tygodnia wolontariat zawieszaony :shake: j dlaczego zawieszają wolontariat????????????? Quote
danal1983 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 olalolaa napisał(a):aa banerek jaknajbardziej mona usunac, Omena od dzisiaj jest Sziwą, tak wymyslil moj brat i prawdopodobnie tak zostanie jak Wam się podoba ?:cool3: sziwa, bardzo ładnie :) dobrze jest zaczynac dzien od dobrych wiadomosci.:) ciesze sie bardzo, że wszystko zostaje w rodzinie:))) Quote
olalolaa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 wolontariat zawieszają do odwołania z powodu remontu, bedziemy przeszkadzac.. nie chce nawet tego komentowac :angryy: Quote
olalolaa Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 zdjęcia suni z nowego domku, dobrze sie czuje nie ma stresu:razz: Lece z piłeczką I najlepsze, z nowym kolegą :loveu::evil_lol: Quote
olalolaa Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 oj zebys wiedziala - jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewcia38 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Psy ze schronu ,którym da się drugie życie sa naprawde inne......Tak jakby doceniały tę drugą szansę w życiu......................... Bardzo ,bardzo,bardzo się cieszę....jakoś jej los kuł mnie w serce.........:loveu: Quote
lilk_a Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ewcia38 widzę że w awatarku to masz taką jakby Sziwę tylko beżową :):):) Quote
olalolaa Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 jakby Ewcia miala je trzy.. łooo... czarna, bez i szarosc cala paleta :loveu: Quote
Ewcia38 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='lilk_a']Ewcia38 widzę że w awatarku to masz taką jakby Sziwę tylko beżową :):):) i ta też z "ręki" Oli:lol::lol::lol: Quote
lilk_a Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 o..... to widzę że Ola ma dobrą rękę do kudłaczków :):):) Quote
Ewcia38 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 lilk_a napisał(a):o..... to widzę że Ola ma dobrą rękę do kudłaczków :):):) :lol::lol::lol::lol::lol: oj ma ma,same kudłacze i same MEGA SZCZĘSLIWE ZAKOŃCZENIA:lol::lol::lol: Quote
olalolaa Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Dzisiaj ja odwiedzilam, jest wyluzwana , zero stersu, szaleje z kotkiem i pilkami :) Quote
Aga-33-76 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Superaśnie :) Buziaki dla Sziwy i ukłony dla "Państwa Dziadków" za wielkie serce :) Quote
Cajus JB Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Byle kotek nie ucierpiał na tych szaleństwach. Quote
olalolaa Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 kurcze sunia troche choruje, zarobaczona jak się okazało no i zapalenie uszu, na ktore dostała kropelki po wyjsciu ze schronu ale nawróciło się.. wszystko po kolei jej sie przyplątuje:shake: Quote
lilk_a Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 myślę że zanim dojdzie do siebie po schronisku to trochę potrwa ...może coś na wzmocnienie , takie ogólne żeby nie łapała wszystkiego ..... Quote
Recommended Posts