olalolaa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 no juz napisałam na tym wątku sterylkowej świnki, ale nie wiem czy to działa tak jak trzeba :roll: Omena jest juz przyjaciółką z tą moją młodszą foxicą :loveu: starsza ma focha jeszcze :eviltong: Quote
danal1983 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 melduje się na wątku:) rozkręcamy i zbieramy pieniążki Quote
danal1983 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 niektóre bannerki nie działają:/ ]pomóżcie, jak moge wstawic do swojego podpisu bannerek z omeną????? wrr Quote
lilk_a Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 podlinkowałam banerek od nowa ...przeciągasz myszką po nim z naciśniętym lewym przyciskiem , robi Ci się niebieskawy , naciskasz ctrl+c a póżniej wklejasz w sygnaturę ctrl+v i zatwierdzasz......ale pewnie wiesz jak bo masz banerek :) baner Omeny w każdym razie podlinkowany od nowa :) Quote
danal1983 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='lilk_a'] podlinkowałam banerek od nowa ...przeciągasz myszką po nim z naciśniętym lewym przyciskiem , robi Ci się niebieskawy , naciskasz ctrl+c a póżniej wklejasz w sygnaturę ctrl+v i zatwierdzasz......ale pewnie wiesz jak bo masz banerek :) baner Omeny w każdym razie podlinkowany od nowa :) mój bannerek tez nie działa:( Quote
lilk_a Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 musisz przypisać mu od nowa link do wątku i zadziała :) Quote
danal1983 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 lilk_a napisał(a):musisz przypisać mu od nowa link do wątku i zadziała :) żebym wiedziała jak to zrobic;/ antytechniczna ciotka ze mnie;/ Quote
Cajus JB Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Podniosę Omenę chyba że ma już inne imię. Quote
olalolaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 jest troche bezimienna w moim domu, bo nie wiemy jak ją nazwać i ogolnie to po co ją przyzwyczajac jak pojdzie do nowego domu i ktoś nazwie ją po swojemu;) Omenka jest normalnie idealna, wczoraj ją spusciłam ze smyczy ( na zamkniętym terenie) a ona sie pilnowała strasznie, tam gdzie ja to i ona :lol: a dzisiaj rano jak z nią wyszłam tez bez smyczy, normalnie jest grzeczniejsza od moich psów :diabloti: Tylko jets problem, bo chyba ma zapalenie pęcherza , wczoraj pare razy popuscila jak juz byla zapięta na smycz do wyjscia- z krwią :shake:, zaraz się zbieram do weterynarza, pewnie się przeziębiła w schronisku bo pogoda nie ciekawa Quote
olalolaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 na razie jest powiedziane 250zl ale postaram sie załatwić u innego weta taniej, Omenka dostala dzisija antybiotyki bo ma zapalenie pęcherza więc sterylizacja się przeciągnie, ale wyleczenie tego pochłoneło juz 70zl Quote
olalolaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 wie ktoś gdzie jest ten wątek ze stronami do ogłoszeń bo nie moge znalezc :shake: a chciałam jej jakies nowe porobic.. Quote
lilk_a Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ale chcesz spis czy linki , bo nie wiem czy jest jakiś konkretny wątek o ogłoszeniach Quote
Aga-33-76 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='olalolaa']wie ktoś gdzie jest ten wątek ze stronami do ogłoszeń bo nie moge znalezc :shake: a chciałam jej jakies nowe porobic.. [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]bardzo proszę[/FONT] [FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogA-oszeniowych-post-1-i-2[/FONT] Quote
Aga-33-76 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Omenka jest już na nk . Mam nadzieję, że znajomi sie spiszą ;) Quote
olalolaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dzięki Aga ;)a ja wrzuciłam ją tutaj: http://www.forum.e-sznaucery.pl/viewtopic.php?t=1104 I spadamy na spacerek :razz: Quote
Aga-33-76 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Trzymajcie się dziewczynki! Omenko, kolorowych snów! Quote
olalolaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Aga-33-76 napisał(a):Trzymajcie się dziewczynki! Omenko, kolorowych snów! Kolorowe się przydadzą w końcu, bo czasami ma jakieś koszmary :lol: biega, piszczy, kręci nosem :eviltong: Quote
lilk_a Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 a jak siusiu ? już trochę lepiej ? :) biedna psinka ..... Quote
olalolaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 na razie nic lepiej, ale dopiero raz dostala antybiotyk, no i zastrzyk więc moze jutro sie troche uspokoi, ale za tro z biegunką lepiej, przechodzi:roll: Quote
Recommended Posts