Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no juz napisałam na tym wątku sterylkowej świnki, ale nie wiem czy to działa tak jak trzeba :roll:
Omena jest juz przyjaciółką z tą moją młodszą foxicą :loveu: starsza ma focha jeszcze :eviltong:

Posted

podlinkowałam banerek od nowa ...przeciągasz myszką po nim z naciśniętym lewym przyciskiem , robi Ci się niebieskawy , naciskasz ctrl+c a póżniej wklejasz w sygnaturę ctrl+v i zatwierdzasz......ale pewnie wiesz jak bo masz banerek :)
baner Omeny w każdym razie podlinkowany od nowa :)

Posted

[quote name='lilk_a']

podlinkowałam banerek od nowa ...przeciągasz myszką po nim z naciśniętym lewym przyciskiem , robi Ci się niebieskawy , naciskasz ctrl+c a póżniej wklejasz w sygnaturę ctrl+v i zatwierdzasz......ale pewnie wiesz jak bo masz banerek :)
baner Omeny w każdym razie podlinkowany od nowa :)

mój bannerek tez nie działa:(

Posted

jest troche bezimienna w moim domu, bo nie wiemy jak ją nazwać i ogolnie to po co ją przyzwyczajac jak pojdzie do nowego domu i ktoś nazwie ją po swojemu;)

Omenka jest normalnie idealna, wczoraj ją spusciłam ze smyczy ( na zamkniętym terenie) a ona sie pilnowała strasznie, tam gdzie ja to i ona :lol: a dzisiaj rano jak z nią wyszłam tez bez smyczy, normalnie jest grzeczniejsza od moich psów :diabloti: Tylko jets problem, bo chyba ma zapalenie pęcherza , wczoraj pare razy popuscila jak juz byla zapięta na smycz do wyjscia- z krwią :shake:, zaraz się zbieram do weterynarza, pewnie się przeziębiła w schronisku bo pogoda nie ciekawa

Posted

na razie jest powiedziane 250zl ale postaram sie załatwić u innego weta taniej, Omenka dostala dzisija antybiotyki bo ma zapalenie pęcherza więc sterylizacja się przeciągnie, ale wyleczenie tego pochłoneło juz 70zl

Posted

[quote name='olalolaa']wie ktoś gdzie jest ten wątek ze stronami do ogłoszeń bo nie moge znalezc :shake: a chciałam jej jakies nowe porobic..
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]bardzo proszę[/FONT]
[FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogA-oszeniowych-post-1-i-2[/FONT]

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Trzymajcie się dziewczynki! Omenko, kolorowych snów!

Kolorowe się przydadzą w końcu, bo czasami ma jakieś koszmary :lol: biega, piszczy, kręci nosem :eviltong: