olalolaa Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 w gore w gore!:razz: Mysle ze kasa na steryl;izacje sie znajdzie szybko bo kilka osob napisalo do mnie ze sie dolozy, wiec przynajmniej o to jestem spokojna , juz chcę ją zabrać ze tego schroniska :loveu: Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 olalolaa napisał(a):jeszcze nie zaczelam zbierac, juz pisalam ze zaczne jak sunia bedzie u mnie ;) prawdopodobnie pod koniec tygodnia, ale zastanawiam sie czy po prostu jej nie 'zarezerwowac' w schronisku, zeby jej nie wydawali.. co o tym myslicie? olalolaa Ty się tam najbardziej orientujesz. Quote
lilk_a Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 i jak Omenka ? już u Ciebie dupkę grzeje ? :) Quote
lilk_a Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 być może znajdzie się szybciutko domek dla Omenki , olaolaa , Omena ma jednego obserwatora na allegro ...nikt nie dzwonił ? Quote
olalolaa Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='lilk_a']być może znajdzie się szybciutko domek dla Omenki , olaolaa , Omena ma jednego obserwatora na allegro ...nikt nie dzwonił ? no niestety nikt nie dzwoni Quote
lilk_a Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 a może wypatrzy ją ktoś w schronisku .... Quote
Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Na pewno ktoś Omenę wypatrzy. Oby jak najszybciej. Quote
olalolaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Cajus JB']Na pewno ktoś Omenę wypatrzy. Oby jak najszybciej. Omena juz u mnie !:loveu::multi: Jeszcze podekscytowana tym ze tak dlugo juz nie wraca za kratki heh:roll: Juz wykąpana i wyczesana, jest świetna, cały czas prosi się o pieszczoty, dogadała sie z moimi suczkami, z jedną troche gorzej ale mam nadzieje ze to przejdzie. Jest wychodzona, zebra kręgosłup i miednica czuc pod ręką.. Trzeba będzie ją pożądnie odkarmić, na razie wiecznie jest głodna, pochłania wszystko .. Pozniej wrzuce zdjęcia, jest śliczna no i chyba najbardziej przypomina mi wilczarza:evil_lol: Sterylizacją będzie w przyszłym tygodniu, tutaj proszę wpłacać pieniądze: Fundacja “For Animals” oddział w Częstochowie 76 1370 1170 0000 1706 4855 2203 Bank DnB NORD Polska S.A. KONIECZNIE z dopiskiem: Dla szarej Omeny na sterylizację Quote
olalolaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 dobrze ze ma dlugasne futro i nie widac jaka sie chudziutka bida, zgadzam się piękna :):) Quote
Cajus JB Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ładne zdjęcia. Mam nadzieję, że Omena się dogada i trochę złapie wagi. Quote
olalolaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Ona jak modelka pozuje do zdjęć :cool3: Quote
olalolaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Moze wymyslimy jej jakieś śliczne imię? Z mamą wczoraj myslałam ale nie wymyslilam za bardzo, moze Grey, Grejs, nie wiem Omena do niej pasuje ale nie za bardzo mi sie podoba:evil_lol: Sunka caly czas za mną chodzi, i piszczy nie wiem co chce na dwor wychodzi co troche, chyba jest jeszcze w malym amoku:roll: Cały czas ją głaszcze, ona fajnie bierze moja reke w pyszczek jak szczeniaka, tak delikatnie i kladzie tam gdzie chce byc myziana :razz: Porownalam sobie jej zeby z moja jedna suczka ktora 9listopada skonczyla 2 lata i wydaje mi sie ze Omena jest duzo mlodsza, prawie zero kamienia w porownaniu do mojej, biale sliczne zabki, ten kamien to roznie bywa, genetyka jedzienia itd, no ale wydaje mi sie ze jest mlodsza:cool1: Quote
olalolaa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Swieze fotki z ostatniej chwili :) Fajnie sie bawiła juz z moja mlodsza suczką Larą Zabieram Lare na spacer: Spodobała mi się czerwona dzwoniąca piłeczka Lovi, a zabiore jej :diabloti: Quote
olalolaa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 I zabawa z Larą, jeszcze nie wiem czy ją moge troche potarmosić:mad: :razz: I mam małe adhd Quote
Cajus JB Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Omena ślicznie się prezentuje. Myślę, że Ona sama powie jakie chce mieć imię. Quote
leni356 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dla Omeny - zgłoście ją koniecznie, może coś się uda dostać na sterylkę: http://www.dogomania.pl/threads/147384-KOMU-STERYLKAE-sAE-fundusze-PROSIMY-O-ZGA-OSZENIA Quote
malawaszka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 cudowna!!!!!!! a Ty jakie masz fajne foxiczki - towarzyskie!!! wow! Quote
Recommended Posts