Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w gore w gore!:razz: Mysle ze kasa na steryl;izacje sie znajdzie szybko bo kilka osob napisalo do mnie ze sie dolozy, wiec przynajmniej o to jestem spokojna , juz chcę ją zabrać ze tego schroniska :loveu:

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olalolaa napisał(a):
jeszcze nie zaczelam zbierac, juz pisalam ze zaczne jak sunia bedzie u mnie ;) prawdopodobnie pod koniec tygodnia, ale zastanawiam sie czy po prostu jej nie 'zarezerwowac' w schronisku, zeby jej nie wydawali.. co o tym myslicie?

olalolaa Ty się tam najbardziej orientujesz.

Posted

[quote name='lilk_a']być może znajdzie się szybciutko domek dla Omenki , olaolaa , Omena ma jednego obserwatora na allegro ...nikt nie dzwonił ?
no niestety nikt nie dzwoni

Posted

[quote name='Cajus JB']Na pewno ktoś Omenę wypatrzy. Oby jak najszybciej.

Omena juz u mnie !:loveu::multi: Jeszcze podekscytowana tym ze tak dlugo juz nie wraca za kratki heh:roll: Juz wykąpana i wyczesana, jest świetna, cały czas prosi się o pieszczoty, dogadała sie z moimi suczkami, z jedną troche gorzej ale mam nadzieje ze to przejdzie. Jest wychodzona, zebra kręgosłup i miednica czuc pod ręką.. Trzeba będzie ją pożądnie odkarmić, na razie wiecznie jest głodna, pochłania wszystko .. Pozniej wrzuce zdjęcia, jest śliczna no i chyba najbardziej przypomina mi wilczarza:evil_lol:
Sterylizacją będzie w przyszłym tygodniu, tutaj proszę wpłacać pieniądze:

Fundacja “For Animals” oddział w Częstochowie

76 1370 1170 0000 1706 4855 2203

Bank DnB NORD Polska S.A.

KONIECZNIE z dopiskiem: Dla szarej Omeny na sterylizację

Posted

Moze wymyslimy jej jakieś śliczne imię? Z mamą wczoraj myslałam ale nie wymyslilam za bardzo, moze Grey, Grejs, nie wiem Omena do niej pasuje ale nie za bardzo mi sie podoba:evil_lol: Sunka caly czas za mną chodzi, i piszczy nie wiem co chce na dwor wychodzi co troche, chyba jest jeszcze w malym amoku:roll: Cały czas ją głaszcze, ona fajnie bierze moja reke w pyszczek jak szczeniaka, tak delikatnie i kladzie tam gdzie chce byc myziana :razz: Porownalam sobie jej zeby z moja jedna suczka ktora 9listopada skonczyla 2 lata i wydaje mi sie ze Omena jest duzo mlodsza, prawie zero kamienia w porownaniu do mojej, biale sliczne zabki, ten kamien to roznie bywa, genetyka jedzienia itd, no ale wydaje mi sie ze jest mlodsza:cool1:

Posted

Swieze fotki z ostatniej chwili :) Fajnie sie bawiła juz z moja mlodsza suczką Larą

Zabieram Lare na spacer:

Spodobała mi się czerwona dzwoniąca piłeczka Lovi, a zabiore jej :diabloti: