Ewcia38 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ola wystawiłam ją na allegro....jakby cos jeszcze to pisac ,mam tam konto tylko fot nie wklejam bezpośrednio ,bo każą sobie płacić za to...więc fotki innych psów jakby była potrzeba proszę wstawiać tu na dogo lub na moim forum ,a ja będę odsyłać linkami... Miłego dnia...FLAGI PROSZĘ WYWIESIĆ DZIŚ ŚWIĘTO:lol: link do allegro.. mix briarda-pona czyli kudlate nieszczęście (814110047) - Aukcje internetowe Allegro Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 cos wlasnie cicho tutaj :roll: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Ewcia38']Ola wystawiłam ją na allegro....jakby cos jeszcze to pisac ,mam tam konto tylko fot nie wklejam bezpośrednio ,bo każą sobie płacić za to...więc fotki innych psów jakby była potrzeba proszę wstawiać tu na dogo lub na moim forum ,a ja będę odsyłać linkami... Miłego dnia...FLAGI PROSZĘ WYWIESIĆ DZIŚ ŚWIĘTO:lol: link do allegro.. mix briarda-pona czyli kudlate nieszczęście (814110047) - Aukcje internetowe Allegro Ewcia wstaw fotki do allegro - nie w ta ich ramkę tylko bezpośrednio z dogo - zaznaczasz zdjęcie, kopiuj i normalnie wklej w oknie allegro tam gdzie tekst, a jedno zdjęcie jako miniaturka jak jest mniejsze niż 50 kb to jest za darmo - bez tego nikt się nie zainteresuje Quote
Ewcia38 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 DODALAM:loveu: Zobaczcie czy dobrze??? Pierwszy raz psa wystawiam ,więc sie ucze dopiero...przy kolejnych pójdzie już jak po maśle:eviltong: mix briarda-pona czyli kudlate nieszczęście (814110047) - Aukcje internetowe Allegro Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 hehe dzieki wielkie,i tak dobrze sobie radzisz, ja kilka dni temu sie dowiedzialam jak banerek wstawic :lol::lol!: jak bedziesz miala chwilke to mozesz tez wystawic jej sasiada ze tak powiem :roll: jemu bardzo bardzo dt potrzebne.. martwie sie o niego :-(OKROPNIE przestraszony szczeniak, *** PILNE DT * DAJMY MU SZANSĘ , zima w schronie !? - Strona 3 - Dogomania Forum Quote
Ewcia38 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 MÓWISZ I MASZ:evil_lol::evil_lol: MIX SZCZENIAK (814731445) - Aukcje internetowe Allegro Quote
lilk_a Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wystawiłam jej allegro ....ale widzę że nie ja jedna ...no nic ...to ma dwa ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=814775293 Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 nie szkodzi, im wiecej tym lepiej :razz: do gory Omenka Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 znalazłam hotel dla psów w Częstochowie, tzn wiedzialam ze jakies tam chyba jest:lol:, i znalazlam strone, i napisałam maila jaki jest koszt itd.. KAMIRON: PSY - szkolenie, sprzedaż, hodowla... Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 znalazłam tez drugi, 6km od czewy w Rudnikach tez napisałam, zobaczymy , i znalazlam strone o ponach tylko dopiero teraz mnie aktywowali .. http://pon****************/viewtopic.php?p=111503#111503 Quote
aja14 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A czy sunia nie ma coś w sobie z bearded collie ?:hmmmm: Kolor i drobniejsza czaszka to trochę jak birduś. Jak patrzę na jej sierść to przypomina mi mojego Dredka po obcięciu :placz: Quote
olalolaa Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 no to jakas taka mieszanka, niewiadomo ;) Quote
tazbuch Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ten hotel KAMIRON to chyba spoko, wlascieicielka dobre wrazenie robi. Chodzilem tam ze swoja psicą na takie szkolenie kiedys. Z tego co pamieta to boksy ocieplane kosztowaly chyba 35 zeta za dobe, nieogrzewane chyab 25 lub 30... Nie jestem pewien, ale to bylo cos takiego... Quote
olalolaa Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 na maila odpisala ze prosi o telefon.. takze jutro zadzwonie, mnie tylko razi to ze na stronie pisze cyt:'Sprowadzamy na zamówienie szczenięta wszystkich ras z udokumentowanym pochodzeniem i bez' hmm..zwlaszcza ze pisze o tej pani ze jest jakims tam sedzia kynologicznym, ciekawe.. :shake: Quote
tazbuch Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No wiem, ze oni sprzedaja psy. Ja wiem tylko tyle co widzialem, czyli dobre podejscie do zwierzakow. Widac bylo, ze babka robi to co kocha i dobrze jej to wychodzi. Warunki w tych kojcach tez dobre, wiecej nie wiem... Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='olalolaa']na maila odpisala ze prosi o telefon.. takze jutro zadzwonie, mnie tylko razi to ze na stronie pisze cyt:'Sprowadzamy na zamówienie szczenięta wszystkich ras z udokumentowanym pochodzeniem i bez' hmm..zwlaszcza ze pisze o tej pani ze jest jakims tam sedzia kynologicznym, ciekawe.. :shake: to najzwyklejsi pośdrenicy... skupują psy z pseudo, kto wie z jakich warunków czy z klatek i zarabiają na tym kasę :shake: w życiu bym tam psa swojego nie zostawiła Quote
lilk_a Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 może faktycznie...... Omenę sprzeda dalej a powie że np uciekła Quote
Recommended Posts