Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola wystawiłam ją na allegro....jakby cos jeszcze to pisac ,mam tam konto tylko fot nie wklejam bezpośrednio ,bo każą sobie płacić za to...więc fotki innych psów jakby była potrzeba proszę wstawiać tu na dogo lub na moim forum ,a ja będę odsyłać linkami...

Miłego dnia...FLAGI PROSZĘ WYWIESIĆ DZIŚ ŚWIĘTO:lol:

link do allegro..
mix briarda-pona czyli kudlate nieszczęście (814110047) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='Ewcia38']Ola wystawiłam ją na allegro....jakby cos jeszcze to pisac ,mam tam konto tylko fot nie wklejam bezpośrednio ,bo każą sobie płacić za to...więc fotki innych psów jakby była potrzeba proszę wstawiać tu na dogo lub na moim forum ,a ja będę odsyłać linkami...

Miłego dnia...FLAGI PROSZĘ WYWIESIĆ DZIŚ ŚWIĘTO:lol:

link do allegro..
mix briarda-pona czyli kudlate nieszczęście (814110047) - Aukcje internetowe Allegro

Ewcia wstaw fotki do allegro - nie w ta ich ramkę tylko bezpośrednio z dogo - zaznaczasz zdjęcie, kopiuj i normalnie wklej w oknie allegro tam gdzie tekst, a jedno zdjęcie jako miniaturka jak jest mniejsze niż 50 kb to jest za darmo - bez tego nikt się nie zainteresuje

Posted

A czy sunia nie ma coś w sobie z bearded collie ?:hmmmm: Kolor i drobniejsza czaszka to trochę jak birduś. Jak patrzę na jej sierść to przypomina mi mojego Dredka po obcięciu :placz:

Posted

Ten hotel KAMIRON to chyba spoko, wlascieicielka dobre wrazenie robi. Chodzilem tam ze swoja psicą na takie szkolenie kiedys. Z tego co pamieta to boksy ocieplane kosztowaly chyba 35 zeta za dobe, nieogrzewane chyab 25 lub 30... Nie jestem pewien, ale to bylo cos takiego...

Posted

na maila odpisala ze prosi o telefon.. takze jutro zadzwonie, mnie tylko razi to ze na stronie pisze cyt:'Sprowadzamy na zamówienie szczenięta wszystkich ras z udokumentowanym pochodzeniem i bez' hmm..zwlaszcza ze pisze o tej pani ze jest jakims tam sedzia kynologicznym, ciekawe.. :shake:

Posted

No wiem, ze oni sprzedaja psy. Ja wiem tylko tyle co widzialem, czyli dobre podejscie do zwierzakow. Widac bylo, ze babka robi to co kocha i dobrze jej to wychodzi. Warunki w tych kojcach tez dobre, wiecej nie wiem...

Posted

[quote name='olalolaa']na maila odpisala ze prosi o telefon.. takze jutro zadzwonie, mnie tylko razi to ze na stronie pisze cyt:'Sprowadzamy na zamówienie szczenięta wszystkich ras z udokumentowanym pochodzeniem i bez' hmm..zwlaszcza ze pisze o tej pani ze jest jakims tam sedzia kynologicznym, ciekawe.. :shake:

to najzwyklejsi pośdrenicy... skupują psy z pseudo, kto wie z jakich warunków czy z klatek i zarabiają na tym kasę :shake: w życiu bym tam psa swojego nie zostawiła