olalolaa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Sunia ma wspaniały domek! Będzie zawsze pod moim okiem u dziadków. ___________________________________________________________________________ Zdjęcia suni w postach:110, 111, 112, 119, 120 Proszę tez o pomoc w znalezieniu suczce domu, długo trzymać jej nie mogę:placz: W schronisku w Częstochowie niedługo przebywa śliczna sunia, moim zdaniem wygląda jak mini Briard , ma cos terierkowatego, piękne mięciutkie futerko no i uroczy charakter, bardzo tęskni. Jest młoda, nie wiem dokładnie ale sądze ze ok 2lat. Jest bardzo przyjazna, nie chce wracać do swojego boksu po spacerze, najchętniej wsiadłaby do auta i pojechała.. Kilka jej zdjęć : KONTAKT ze mną: olalola92@op.pl albo tel na PW Quote
Jaaga Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Śliczna sunia. Dałaś ją na wątek kudłaczków? Quote
olalolaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 nie, jest tylko tutaj pozniej dodam nowe zdjęcia z dzisiaj ze spacerku, znowu ładowała się do auta.. Quote
olalolaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Zdjęcia suńki ze wczorajszego spacerku: Quote
olalolaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Sunia jest tez na mopomanii .: mopomania.pl - forum psów rasy briard, owczarek francuski :. • Zobacz temat - mini Briard? ***ŚLICZNA suńka szuka domu, tęskni,Częstochowa Quote
malawaszka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ale śliczna!!!!!! jakiej ona jest wielkości???? Quote
olalolaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 tak do kolana-coś jak PON:lol:, no moze troszke większa- na zdjęciach jest przy takiej niewysokiej pani Quote
olalolaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 moze przez to futerko :cool1: ma dosyc dlugioe ale nie jest w zlym stanie, nie jest dlugo w schronisku.. zaczne robic jakies ogloszenia, aha i mysle ze gdyby znalazl sie jakis dt moznaby zbierac na sterylizacje Quote
malawaszka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 a jak już się ujawniłaś, że jeździsz do schronu w Cz-wie to moze wiesz coś o tej suni? o ile jeszcze jest - może masz więcej zdjęć? przepraszam za off :oops::lol: Quote
olalolaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 hmm widze ze zdjęcia ze to taki wybieg na srodku, tam nie wyprowadzamy psow, ale z widzenia ją kojaze troche. chociaz nie wiem czy jesczez jest, wczoraj tam niezaglądałam, a skąd te zdjęcia? Quote
malawaszka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 florida mi przysłała jakis czas temu już - jakbyś mogła sprawdzić to byłabym wdzięczna i może cyknąć jakąś fotkę jak sunia stoi:oops: Quote
olalolaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 a robisz jakieś ogłoszenia? ze mną kontakt olalola92@op.pl ja będę robiła ogłoszenia jeszcze dzisiaj ale pózniej troche Quote
malawaszka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 tu ją wkleiłam OPOLE - Pani szuka psa w typie PON-a lub innego kudłacza - Dogomania Forum Quote
olalolaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 ma ogłoszenia: ogłoszenia drobne > ojej.pl Ogłoszenia Kupię Sprzedam Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki, sklep jeździecki. Największy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie. Ogłoszenia bezpłatne. Giełda ogłoszeń - kupię , sprzedam, wynajmę. ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl weterynarz :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Autogielda.pl - Ogłoszenia motoryzacyjne, nieruchomości, oferty pracy, turystyka. Sprzedam - Kupię - Zamienię. Samochody, motocykle, mieszkania, domy Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Bezpłatne ogłoszenia drobne - sprzedam, kupię, oddam.... Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka Ogłoszenia drobne Darmowe bezpłatne ogłoszenia drobne baza ogłoszeń drobnych - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta ••• Tlenek.pl ••• Praca • Oferty pracy • Darmowe ogłoszenia • Nieruchomości • Auto-moto • Turystyka Oddam za darmo w dobre ręce - ogłoszenia - wszystko, czego szukasz gratis lub za ćwierć ceny www.ogloszenia.e-gratka.info Neeon.pl | Darmowe ogłoszenia | Motoryzacyjne | Praca | Nieruchomości Pchli Targ - Ogłoszenia drobne Darmowe ogloszenia Szybko-sprzedam portal darmowych ogłoszeń Polska - Darmowe ogłoszenia drobne (Sprzedam, Nieruchomości, Auto Moto, Praca, Usługi): Polska Ogłoszenia - adpedia.pl ogłoszenia bezpłatne ogłoszenia Anonse, Ogłoszenia, Darmowe Anonse, Praca, Ogłoszenia Praca Nieruchomości I Inne Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl www.vendito.pl Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Quote
olalolaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 jutro będzie tez w pośredniku ogłoszenie Quote
malagos Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Śliczna dziewczynka...Żeby tylko ją ktoś wypatrzył :cool1: Quote
olalolaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 no mozna tak powiedziec, jest trochę nad kolano Quote
Magdziak Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jej.. taka do mojej staruszki Delmuni podobna!! trzymam z calych sil kciuki za psiątko!! Quote
olalolaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 teraz tylko chyba mozna czekac na jakąś odpowiedz z ogłoszeń.. mam nadzieję ze ktoś się nią zainteresuje Quote
lilk_a Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 banerek jak na razie ... a jaki jest plan pomocy ? Quote
olalolaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 o wielkie dzięki tylko poprosze o instrukcje jak sie wkleja banerek :oops: :eviltong: plan jest taki ze oczywisice nowy dom tylko po starylizacji, jak narazie to moze dt no i sterylizacja, trzeba ją szybko wyciagnąć ze schronu bo ciezko to znosi, na prawde wejsce do boksu po spacerze to gehenna dla niej.. :-( Quote
lilk_a Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 banerek wkleja się tak : przeciągnij myszką z naciśniętym lewym przyciskiem myszki po banerku , zrobi Ci się niebieskawy.... wtedy naciśnij ctrl+c ,,,wejdz do swijego profilu przez panel uzytkownika , wejdz w swoje sygnatury i wklej tam starym sposobem ctrl+v ..zapisz sygnaturę i już ;) a dom tymczasowy jakiś jest ? czy wogóle w częstochowie są jakieś domy tymczasowe dla psiaków ? Quote
Recommended Posts