Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem od Anity, że jeżeli Ci państwo nie zdecydują się na maleńką to ona ma jakąś bidę z Szydłowca dla nich. On miał byc pierwszy, ale Anika zdecydowała, że Kola bardziej potrzebuje domku i rehabilitacji od zaraz.

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaP napisał(a):
To czekamy z niecierpliwością na wiadomości:lol:

Oki, już Agnieszka rozmawiała, wszystko na dobrej drodze, tylko jeszcze sterylka Koli. Agnieszka zdecydowana na adopcję

Posted

KURCZe..wchodze tu i nie wierze!!! Te oczka Koluni patrzące z banerka :/
echhh...
to co mówi AgusiaP to sama prawda :)
Kudłacz Borys z Szydłowca zostaje wysłany na miejsce KOli :P
troche wieksza skala, ale Borysowaty jest delikatniejszy od mich kurdupli...a niby w typie sznaucera olbrzyma - a jak idzie to nie potyka sie o ludzia..a moje jak idą to nie patrzą, ze ktoś na drodze stoi!!!!
Zobaczymy..bo Pańciostwo chciało piesa do kolan :P a Borys jest troche ponad kolana..hihihi

BRAWO dla Pani, kt adoptuje Kolunię!!!

Posted

Eh Kolucha, to Twoje ostatnie podrygi w schronie:))))) Ja jeszcze nikomu o tym nie mówiłam w schronie, bo chciałam,żeby najpierw nasza prezeska dogadała się z p. Agnieszką ale skoro już jest po rozmowie telefonicznej to będziemy świętować:)

Posted

Ogromnie się cieszę, że Kole spotkało takie szczęście!:multi:
To wspaniała wiadomość! I niosąca niesamowitą nadzieję dla innych psiaków z podobnymi problemami.

Bądź w końcu szczęśliwa u boku Swojego Człowieka Koleńko!:loveu:

Posted

ja bym tytuł zmieniła, nie że ma dom, ale chociaż czekamy na rozstrzygnięcie

ja jestem za uaktualnianiem tytułów jak najczęściej,

na pewno o zbieraniu na hotel można usunąć :)

Posted

kora78 napisał(a):
ja bym tytuł zmieniła, nie że ma dom, ale chociaż czekamy na rozstrzygnięcie

ja jestem za uaktualnianiem tytułów jak najczęściej,

na pewno o zbieraniu na hotel można usunąć :)

Może jeszcze wstrzymajcie się chwilę. Kola nie miała jeszcze pierwszej cieczki, musi być sterylizowana przed cieczką, czekamy co wet powie. Bądźmy dobrej myśli, bo przecież za granicą sterylizują do adopcji nawet 4 miesięczne szczeniaki. A ona jest już dużo starsza. Część wetów mówi że można przed cieczką, druga część woli po.

A jeśli chodzi o deklaracje to pamiętajcie o Tibbusiu, jemu brakuje jeszcze 100 zł deklaracji. I ogłoszeń

Posted

och jak cudownie :multi::multi::multi::multi::multi:
nie zapeszajmy!!!!
na radość będzie czas jak Kola opuści już schronisko i nigdy więcej do niego nie wróci :evil_lol: