AgusiaP Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wiem od Anity, że jeżeli Ci państwo nie zdecydują się na maleńką to ona ma jakąś bidę z Szydłowca dla nich. On miał byc pierwszy, ale Anika zdecydowała, że Kola bardziej potrzebuje domku i rehabilitacji od zaraz. Quote
AgusiaP Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 leni356 napisał(a):Agnieszka ma dzisiaj dzwonić do schroniska, więc czekamy co jej powiedzą To czekamy z niecierpliwością na wiadomości:lol: Quote
leni356 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 AgusiaP napisał(a):To czekamy z niecierpliwością na wiadomości:lol: Oki, już Agnieszka rozmawiała, wszystko na dobrej drodze, tylko jeszcze sterylka Koli. Agnieszka zdecydowana na adopcję Quote
anita_happy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 KURCZe..wchodze tu i nie wierze!!! Te oczka Koluni patrzące z banerka :/ echhh... to co mówi AgusiaP to sama prawda :) Kudłacz Borys z Szydłowca zostaje wysłany na miejsce KOli :P troche wieksza skala, ale Borysowaty jest delikatniejszy od mich kurdupli...a niby w typie sznaucera olbrzyma - a jak idzie to nie potyka sie o ludzia..a moje jak idą to nie patrzą, ze ktoś na drodze stoi!!!! Zobaczymy..bo Pańciostwo chciało piesa do kolan :P a Borys jest troche ponad kolana..hihihi BRAWO dla Pani, kt adoptuje Kolunię!!! Quote
martka1982 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Eh Kolucha, to Twoje ostatnie podrygi w schronie:))))) Ja jeszcze nikomu o tym nie mówiłam w schronie, bo chciałam,żeby najpierw nasza prezeska dogadała się z p. Agnieszką ale skoro już jest po rozmowie telefonicznej to będziemy świętować:) Quote
rita60 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oplacało sie czekac tak długo na taka wiadomosc:multi: Quote
AgusiaP Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Eh maleńka Ty moja dla mnie to największe szczęście jakie mnie w tym roku spotkało, że będziesz miała kochający domek:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
leni356 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Agnieszka wie wszystko o Koli i o jej dolegliwościach, takze decyzja którą podjęła jest w pełni świadoma z jakim psem będzie mieć do czynienia Quote
anita_happy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 BRAWOOOOOOOOOOOO Kolunia to wyjątkowa adopcja.... bo KOLA jest wyjątkowa... budziaki Quote
rita60 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tak bym chciala zobaczyc fote,na ktorej Kola sie usmiecha:oops: Quote
AgusiaP Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Leni a może uda Ci się namówic Agnieszke żeby zalogowała się na Dogo.:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Miałybyśmy wtedy informacje na bieżąco... Quote
Evelka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ogromnie się cieszę, że Kole spotkało takie szczęście!:multi: To wspaniała wiadomość! I niosąca niesamowitą nadzieję dla innych psiaków z podobnymi problemami. Bądź w końcu szczęśliwa u boku Swojego Człowieka Koleńko!:loveu: Quote
martka1982 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 ze zmianą tytułu poczekajmy jeszcze:) Quote
rita60 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 martka1982 napisał(a):ze zmianą tytułu poczekajmy jeszcze:) I z ogłoszeniami tez:lol: Quote
hop! Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wspaniałe wiadomości. Trzymam kciuki. ;) Quote
kora78 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ja bym tytuł zmieniła, nie że ma dom, ale chociaż czekamy na rozstrzygnięcie ja jestem za uaktualnianiem tytułów jak najczęściej, na pewno o zbieraniu na hotel można usunąć :) Quote
leni356 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 kora78 napisał(a):ja bym tytuł zmieniła, nie że ma dom, ale chociaż czekamy na rozstrzygnięcie ja jestem za uaktualnianiem tytułów jak najczęściej, na pewno o zbieraniu na hotel można usunąć :) Może jeszcze wstrzymajcie się chwilę. Kola nie miała jeszcze pierwszej cieczki, musi być sterylizowana przed cieczką, czekamy co wet powie. Bądźmy dobrej myśli, bo przecież za granicą sterylizują do adopcji nawet 4 miesięczne szczeniaki. A ona jest już dużo starsza. Część wetów mówi że można przed cieczką, druga część woli po. A jeśli chodzi o deklaracje to pamiętajcie o Tibbusiu, jemu brakuje jeszcze 100 zł deklaracji. I ogłoszeń Quote
pom-pon Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 och jak cudownie :multi::multi::multi::multi::multi: nie zapeszajmy!!!! na radość będzie czas jak Kola opuści już schronisko i nigdy więcej do niego nie wróci :evil_lol: Quote
Recommended Posts