Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudna jest ta Kolunia:loveu:
Cały czas trzymam kciuki za dobry domek dla Niej.

Ale aktorka raczej z Niej marna:evil_lol: No chyba, że sama napisałaby scenariusz:eviltong:

Posted

AgusiaP napisał(a):
A czemu tylko ona chodzi na smyczy???

Pewnie dlatego, że to terierkowate, zobacz na filmie - siuśków nie obwąchuje - tropi. Jest młoda, nie nauczona pilnować się właściciela - pooooszłaby w las jak przysłowiowe ogary za tropem zajączka, lisa, przepiórki, czy co ona tam wywąchała.
Ewa

Posted

[quote name='martka1982']
Poproszę aby schron porozmawiał z dr Kaczorem z Gniezna czy coś jeszcze można farmakologiczne/fizjoterapeutycznie zrobić dla Koli aby ją usprawnić.

Marta wiadomo już coś w tej sprawie...?

Posted

AgusiaP napisał(a):
A czemu tylko ona chodzi na smyczy???

Oprócz niej szedł mój osobisty pies, oraz 2 ze schroniska, które są z nami na spacerach praktycznie codziennie, wiedzą,że mają się pilnować i ufamy im,że się nie oddalą.
Kola chodzi z nami tylko od czasu do czasu i ja osobiście jeszcze tak jej nie ufam. Raz ją puściłam i była tak podekscytowana,że może biegać,że z wielkim ociąganiem ale jednak przyszła na zawołanie. Ogólnie to nie wybaczyłabym sobie, gdyby mi jakikolwiek pies poszedł w las i nie daj boże zaginął, bo przecież na spacerze to ja za nie odpowiadam.
A poza tym faktycznie Kola to tropiciel a w tych lasach są i kuropatwy i sarny i zające, w dużych ilościach i spotykamy je właściwie na każdym spacerze:)

Posted

a czemu? cze,u? wiesz coś i nie chcesz mówić?
po co czekanie? my tu czekamy na szpilkach, jak coś wiaodmo to piszcie w tej samej chwili od razu, a nie czekać, ąz ktoś z pracvyu wróći i będzie na dogo... piszcie co wiecie!!

Posted

ja mam nadzieje ze w koncu znajdzie sie ludz ktory sie nia zaopiekuje i pokocha....jest wykatkowym psiakiem i zasluguje na wyjatkowych ludzi...
Dzien dobry Malenka :-)