martka1982 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Kola poszla dzisiaj z nami na spacer, jest obiecany filmik,a nawet dwa, wstawie na youtube i zaraz tu bedzie Quote
martka1982 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Oto Kolka dzisiaj: http://www.youtube.com/watch?v=hnYkwLHKIV0 Quote
martka1982 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 No i jeszcze jeden filmik, bo na tamtym Koli nie podobało się,że ma zawracać i ustawiać, tak jak my chcemy...;) http://www.youtube.com/watch?v=3qaTPk3oGZU Quote
Evelka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cudna jest ta Kolunia:loveu: Cały czas trzymam kciuki za dobry domek dla Niej. Ale aktorka raczej z Niej marna:evil_lol: No chyba, że sama napisałaby scenariusz:eviltong: Quote
E-S Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='martka1982']Oto Kolka dzisiaj: http://www.youtube.com/watch?v=hnYkwLHKIV0 Przepiękna jest :) I jak to młody terierek, ma własne pomysły na spacerek i jego tempo i próbuje je wdrożyć :) Co z tym jej domkiem ??? Czy Państwo już się wypowiedzieli na "tak" lub na "niestety nie" ? Przynajmniej byłoby coś wiadomo ... Ewa Quote
Panca Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 panienka Kolunia ma charakterek:)) cudna cudna sunia i jak ladnie chodzi!!! Quote
AgusiaP Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Moja maleńka tzn.nasza Martusia bardzo dziękujemy Quote
AgusiaP Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A czemu tylko ona chodzi na smyczy??? Quote
anita_happy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 nic nie wiem....stilll nie che zebyscie potem mi kołki na głowie ciosały..ale KOLa to wyjątkowa adopcja...bo kolunia jest wyjatkowa... jak bede cos wiedziec daje znaka Quote
AgusiaP Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Czekamy dalej Anitko... Trzymamy Cię za słowo jak tylko będziesz coś wiedziała daj znać ;) Quote
E-S Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 AgusiaP napisał(a):A czemu tylko ona chodzi na smyczy??? Pewnie dlatego, że to terierkowate, zobacz na filmie - siuśków nie obwąchuje - tropi. Jest młoda, nie nauczona pilnować się właściciela - pooooszłaby w las jak przysłowiowe ogary za tropem zajączka, lisa, przepiórki, czy co ona tam wywąchała. Ewa Quote
AgusiaP Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='martka1982'] Poproszę aby schron porozmawiał z dr Kaczorem z Gniezna czy coś jeszcze można farmakologiczne/fizjoterapeutycznie zrobić dla Koli aby ją usprawnić. Marta wiadomo już coś w tej sprawie...? Quote
martka1982 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 AgusiaP napisał(a):A czemu tylko ona chodzi na smyczy??? Oprócz niej szedł mój osobisty pies, oraz 2 ze schroniska, które są z nami na spacerach praktycznie codziennie, wiedzą,że mają się pilnować i ufamy im,że się nie oddalą. Kola chodzi z nami tylko od czasu do czasu i ja osobiście jeszcze tak jej nie ufam. Raz ją puściłam i była tak podekscytowana,że może biegać,że z wielkim ociąganiem ale jednak przyszła na zawołanie. Ogólnie to nie wybaczyłabym sobie, gdyby mi jakikolwiek pies poszedł w las i nie daj boże zaginął, bo przecież na spacerze to ja za nie odpowiadam. A poza tym faktycznie Kola to tropiciel a w tych lasach są i kuropatwy i sarny i zające, w dużych ilościach i spotykamy je właściwie na każdym spacerze:) Quote
Piromanka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Z z ogłoszeń ktoś zadzwonił? Kola ma bardzo dużo wejść wszędzie! Quote
AgusiaP Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jejku... aż mi serce mocniej zabiło. Może los w końcu się do niej uśmiecznie:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Czekamy na Marte... Quote
kora78 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a czemu? cze,u? wiesz coś i nie chcesz mówić? po co czekanie? my tu czekamy na szpilkach, jak coś wiaodmo to piszcie w tej samej chwili od razu, a nie czekać, ąz ktoś z pracvyu wróći i będzie na dogo... piszcie co wiecie!! Quote
AgusiaP Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nic nie wiem...odrazu bym napisała jak bym coś wiedziała Quote
nincia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ja mam nadzieje ze w koncu znajdzie sie ludz ktory sie nia zaopiekuje i pokocha....jest wykatkowym psiakiem i zasluguje na wyjatkowych ludzi... Dzien dobry Malenka :-) Quote
Recommended Posts