AgusiaP Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='anita_happy']pięknoto... GAPA szydowiecka chyba się nie obrazi :/ ona dopiero do DT trafiła..zdrowa dziewczyna jest :) piekne foty jej trzasniemy i poleci w swiat :P KOLUNI droga...nie chce WAM robić nadzieii zbędnych..ale wysle KOLE do domku gdzie miał iś mój ASTI!!!ale Pańciostwo podjęło przemyślana decyzję, ze ASTI do ich 2.5 letniej córki jest za ciezki..i jakby biegli po schodach..moze dojsc do tragedii..ASTI to zywy chłopak..bardzoooo KOLA - jak piszecie spokojna...i zrównoważona..moze przez to co ja w zyciu spotkało :/ PODSUNĘ IM KOLE - miał być czarny piesio..ALE KOLA JEST WYJĄTKOWEJ URODY a u tych PAŃstwa...warunki jak marzenia...cały czas ktoś w domu jest... jak jest szansa na to, ze kolunia wyzdrowieje..to oni jej w tym napewno pomogliby :/ A ASTI jedzie do Borów Tucholskich..wiec WSZYSCY jakos zadowoleni bedą :) ZOBACZYMY....zobaczymy... nie obiecuję...decyzja nie nalezy do mnie...ale..spróbowac trzeba :) buziaki dla KOLI p.s. JAK KOLA do dzieciaków jest nastawiona ???[/QUOTE] Boziu czytam i nie wierze, czyli Koleńka ma szanse. Anita aniele poryczałam się jak to przeczytałam.:loveu::loveu::loveu: Trzymam mocnooooo kciuki Quote
E-S Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kurcze, żeby się udało, Kolunia ty miss dogomanii, musi ci się udać ! Napiszcie od razu jak tylko będzie coś wiadomo ... please Ewa Quote
Panca Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ja tez sie poryczalam....kciki zaciskam az do bolu.... Quote
rita60 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tak bym chciala,zeby ci sie udało malenka........... Quote
AgusiaP Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Lucyna']Ja dam 30 pln miesięcznie dla ślicznoty[/QUOTE] Dzięki Lucyna, czyli mamy 120zł:loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jestem i ja . Trzymam kciuki za dom. Kola jest cudaśna! Uściski! Quote
martka1982 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Dziś wieczorem zaktualizuję pierwszy post, bo dziś mam już tylko chwilę. Wiem,że pani doktor wzięła opis tego leku, o którym pisała Panca i ma przeanalizować czy podawać go Koli czy nie ale jak czytam jaki może być skutek uboczny to bałabym się,że Koli coś się będzie działo a wśród tylu psów w schronie można nie zauważyć i tragedia gotowa:( Jeśli bazarek to na DT, bo Koli w schronie niczego nie brakuje. Poproszę aby schron porozmawiał z dr Kaczorem z Gniezna czy coś jeszcze można farmakologiczne/fizjoterapeutycznie zrobić dla Koli aby ją usprawnić. Fotki oczywiście będą. Filmik też ale po weekendzie. Dziękujemy,że morducha Koli reprezentuje szczeniaki na banerku,że już znalazły się chętne osoby wesprzeć przyszły tymczas Koli finansowo, i w ogóle za to,że jesteście:) Quote
ania14p Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jeszcze nie wiem jak zadziałać, ale pomogę podnosić tę śliczną maliznę. Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 WYSYŁAM FOTKE MMS ... ZROBIŁAM KOLI FOTKE Z MONITORA:/ CI pANSTWO SĄ NA nartach.... 14 wracają.... boziennnnaaaaa CZEKAM NA NOWE FOTY KOLI i filmik...i prognozy... młoda laska to sie wykaraska ale mi się dzis RYMUJE!!!!!!!! cholercia...hihihih Quote
Panca Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ja w razie co 20 zl moge dorzucic na DT na pewno przez czas jakis Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 wysłałam fotki i opis...bam znaka:) Quote
AgusiaP Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Trzymam z całych sił kciuki. Oby się udało. Brzuch mnie boli ze strachu. Quote
martka1982 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Nie wiem dlaczego ale nie moge przekleic linka do bazarku i ogloszen w pierwszym poscie bo jak probuje wkleic to mi sie caly tekst zaznacza (juz tak kiedys mi sie robilo) a jak wkleje to zniknie wszystko pozostale. Wiecie o co chodzi? Quote
Jasza Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Rozdzwonia sie telefony na pewno! Żeby tylko spośrod nich wylowić ten prawdziwy, najlepszy dom dla KOLI! Quote
wiq Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 trzymam kciuki, telefonów będzie multum o taką mordę :) byle w nich ten jeden :) Quote
NaamahsChild Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kola jest tak zjawiskowa, że telefony się będą urywać:) Niech znajdzie swój wyjątkowy, wspaniały domek. Quote
Recommended Posts