Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam dziś z Agą. Koli przeszło na jakiś czas wizycie u weta i tabletkach które brała, ale teraz znowu pojawiła się krew :( Aga bardzo zmartwiona, jest umówiona na jutro do innego weta. Tamta klinika w której była jest dobra, ale może wet się nie poznał? może to nie zapalenie pęcherza czy cewki moczowej, a coś innego. Aga mówiła że krew tym razem pojawiła się na spacerze jak Kola podskoczyła. Ale to chyba niemożliwe że jej się coś naderwało albo że po sterylce coś nie tak? Ja też się martwię :( no ale trzeba być dobrej myśli. Jutro coś będziemy wiedzieć więcej, może inny wet coś pomoże
Poza tym jest wesoła i pogodna, czasami powłóczy tą nóżką jak bardziej się zmęczy (bo Kola lubi hasać, biegać i ma dużo energii).

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leni ślicznie dziękujemy za wiadomości o Koli i czekamy na następne mam nadzieję, że dobre.
Koleńko trzymaj się maleńka. Tak bardzo sie cieszę, że znalazłaś taki wspaniały domek.

Posted

Z niecierpliwością czekam na wieści (mam nadzieję, że same dobre!) o Koluni!
A może udałoby się też wrzucić jakieś zdjęcia?:roll: Byłoby wspaniale:)

Posted

U Koli już wszystko prawie dobrze, dostała antybiotyk w zastrzykach, chyba dobrze trafiony bo przeszło prawie natychmiast.

Aga miała iść na kontrolę teraz i przy okazji zapisać Kolę na rehabilitację jakąś. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego specjalistę w Poznaniu który zna się na rehabilitacji?
Kola ma czucie w lewej łapce, a w prawej nie ma oraz w części tylnej. Wet powiedział że musiała być bardzo mocno uderzona przez ten samochód

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...