leni356 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Rozmawiałam dziś z Agą. Koli przeszło na jakiś czas wizycie u weta i tabletkach które brała, ale teraz znowu pojawiła się krew :( Aga bardzo zmartwiona, jest umówiona na jutro do innego weta. Tamta klinika w której była jest dobra, ale może wet się nie poznał? może to nie zapalenie pęcherza czy cewki moczowej, a coś innego. Aga mówiła że krew tym razem pojawiła się na spacerze jak Kola podskoczyła. Ale to chyba niemożliwe że jej się coś naderwało albo że po sterylce coś nie tak? Ja też się martwię :( no ale trzeba być dobrej myśli. Jutro coś będziemy wiedzieć więcej, może inny wet coś pomoże Poza tym jest wesoła i pogodna, czasami powłóczy tą nóżką jak bardziej się zmęczy (bo Kola lubi hasać, biegać i ma dużo energii). Quote
AgusiaP Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Leni ślicznie dziękujemy za wiadomości o Koli i czekamy na następne mam nadzieję, że dobre. Koleńko trzymaj się maleńka. Tak bardzo sie cieszę, że znalazłaś taki wspaniały domek. Quote
Evelka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Z niecierpliwością czekam na wieści (mam nadzieję, że same dobre!) o Koluni! A może udałoby się też wrzucić jakieś zdjęcia?:roll: Byłoby wspaniale:) Quote
AgusiaP Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Leni dziękujemy za zdjęcie naszej Koleńki. Jaka morducha uśmiechnięta. Quote
rita60 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 AgusiaP napisał(a):Leni dziękujemy za zdjęcie naszej Koleńki. Jaka morducha uśmiechnięta. Oj tak:lol:milo cie widziec malenka:loveu: Quote
leni356 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 U Koli już wszystko prawie dobrze, dostała antybiotyk w zastrzykach, chyba dobrze trafiony bo przeszło prawie natychmiast. Aga miała iść na kontrolę teraz i przy okazji zapisać Kolę na rehabilitację jakąś. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego specjalistę w Poznaniu który zna się na rehabilitacji? Kola ma czucie w lewej łapce, a w prawej nie ma oraz w części tylnej. Wet powiedział że musiała być bardzo mocno uderzona przez ten samochód Quote
Sabina02 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Jaka cudna niunia!!! :loveu: Widac ze szczesliwa! Az mi sie łezka zakrecila... Super ze trafiła na tak wspaniałych ludzi! :loveu: Quote
AgusiaP Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Leni masz może jakieś nowe informacje od Agnieszki co tam u Koleńki?:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 pomoc pilnie potrzebna:( http://www.dogomania.pl/threads/191916-4-szczeniaki-i-matka-do-u%C5%9Bpienia!!!!!-POMOCY!!-DT-dla-dzikus%C3%B3w-na-CITO!!!/page3 Quote
martka1982 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 zobaczcie jaka sunia zawitała do nas do schronu. Podobna do Koli prawda? I w podobnym wieku bo ma około roku. Dostała na imię Etna i oczywiście szuka domu Quote
AgusiaP Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Bardzo podoba do Koleńki. Marta sunia ma już wątek? Quote
lilk_a Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 sliczna , wygląda na mixa foksteriera z wyżłem , coś tak jej po wyżlemu z oczu patrzy , i te uszyska :) Quote
AgusiaP Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 martka1982 napisał(a):nie, nie ma wątku. Martusia a możesz jej założyć?;) Quote
martka1982 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/193794-Takie-cudo-w-schronie-Prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach....?p=15472033#post15472033 im nas więcej, tym dla niej lepiej:) Quote
Recommended Posts