Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napiszę jak sprawy wyglądają u Koli.
Okazało się,że Kola nie miała cieczki - pracownik schroniska się pomylił:/
Została wysterylizowana dzisiaj. Ma się dobrze.
Za tydzień może jechać.

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

och :multi: jak wspaniale :multi: tak się cieszę :multi:

poproszę tylko o instrukcje co do deklaracji dla Koli > Skubiego

całuski dla naszej piękności :loveu:

Posted

pom-pon napisał(a):
och :multi: jak wspaniale :multi: tak się cieszę :multi:

poproszę tylko o instrukcje co do deklaracji dla Koli > Skubiego

całuski dla naszej piękności :loveu:

Pom-pon, Mantis wyśle pw z danymi dla Skubiego. Dziękujemy bardzo

Aga dzwoniła że Kola oprócz sterylki ma też amputowany ogonek, bo był bezwładny :(

Posted

Jejku...czemu z tym ogonkiem taki pospiech ?
Lolusiowi to samo groziło i przez parę m-cy ogonek wisiał jak sznurek, a dzisiaj pieknie go nosi na grzbiecie choć nim prawie nie macha....

Posted

togaa napisał(a):
Jejku...czemu z tym ogonkiem taki pospiech ?
Lolusiowi to samo groziło i przez parę m-cy ogonek wisiał jak sznurek, a dzisiaj pieknie go nosi na grzbiecie choć nim prawie nie macha....

Decyzja weta :( No właśnie szkoda..

Posted

Przepraszam z OT, ale...

...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc

http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl

Posted

[quote name='Piromanka']Kola ma coraz większe grono fanów.
Oto jakiego maila dostałam:

"witam naprawde jest sliczna sunia az mi leska poplynela gdybym mieszkala blizej to bym z mila checia ja przygarnela kocham psy obecnie szukam szczeniaka od dziecka wychowywalm sie wsrod psow teraz sie przeprowadzilam do miasta i nie moge sie przyzwyczaic ze w mieszkaniu nie ma pieska nie mam mozliwosci jejzdzic czesto do domu na wies gdzie mam 6 psow kazdy innej rasy ale kazdy tak samo mocno kochany mam nadzieje ze sunia trafi w dobre rece pozdrawiam"

Jeśli dziewczyna chciałaby szczeniaka to zapraszam na wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/174546-Schronisko-w-Pabianicach-SZCZENIAKI-PILNIE-SZUKAJAE-DOMA-W-STAA-YCH-LUB-DT

Posted

9 dni bez netu a tu same dobre wiesci!!!!!nawet nie jestem w stanie slowami wyrazic radosci mej!!!!teraz kolej na Promyka i Alwarko( jeszcze nie zajrzalam co u nich na watkach slychac)

Posted

Panca napisał(a):
9 dni bez netu a tu same dobre wiesci!!!!!nawet nie jestem w stanie slowami wyrazic radosci mej!!!!teraz kolej na Promyka i Alwarko( jeszcze nie zajrzalam co u nich na watkach slychac)

Panca noooo własnie.... zastanawiałam się, gdzie ty się podziewasz jak Cię z nami nie było:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kolka była dziś na spacerze(mam nadzieje,że juz ostatnim w schronie) wszystko sie jej ladnie goi i moim zdaniem wyglada o wiele lepiej bez ogonka:)
jesli bedzie pieluszkowana to beda z tego same korzysci, poza tym ten ogonek faktycznie byl caly zolty, obsikany po prostu:(
teraz juz nie bedzie przeszkadzal
humor pannie dopisywal jak zawsze, nie interesuje sie szwami

Posted

chcialabym zobaczyc Kole bez ogonka:)
bylam w Miami u mamy i niezle wymarzlam bo tam od 40 lat nie bylo tak zimno o tej porze roku ale mimo to cieplej niz w Wawie:)

Posted

Bardzo się cieszę, iż sunia pojedzie do domku! :) Tym samym jednak chciałabym oznajmić, iż w schronisku mamy pięknego, młodego pieska po wypadku, z tym samym problemem - nie kontroluje potrzeb fizjologicznych... Z czasem założę mu wątek, tymczasem tylko informuję, gdyż ciężko widzę przyszłość tego psiaka... ;( Jakby w sprawie Koli odezwało się więcej osób, proszę pamiętać o naszym tyskim piesku: