martka1982 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Napiszę jak sprawy wyglądają u Koli. Okazało się,że Kola nie miała cieczki - pracownik schroniska się pomylił:/ Została wysterylizowana dzisiaj. Ma się dobrze. Za tydzień może jechać. Quote
Piromanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Hurra! Kola za tydzień jedzie do DOMU!!!!!!!! Quote
pom-pon Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 och :multi: jak wspaniale :multi: tak się cieszę :multi: poproszę tylko o instrukcje co do deklaracji dla Koli > Skubiego całuski dla naszej piękności :loveu: Quote
martka1982 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Zbieramy na Dt dla kolejnej bidy od nas - tym razem niewidomej. pomożecie? zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/threads/180942-MiAE-tus-malutki-niewidomy-staruszek-Jest-szansa-na-DT-potrzebne-deklaracje-pomA-A-cie?p=14213855#post14213855 Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 pom-pon napisał(a):och :multi: jak wspaniale :multi: tak się cieszę :multi: poproszę tylko o instrukcje co do deklaracji dla Koli > Skubiego całuski dla naszej piękności :loveu: Pom-pon, Mantis wyśle pw z danymi dla Skubiego. Dziękujemy bardzo Aga dzwoniła że Kola oprócz sterylki ma też amputowany ogonek, bo był bezwładny :( Quote
togaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jejku...czemu z tym ogonkiem taki pospiech ? Lolusiowi to samo groziło i przez parę m-cy ogonek wisiał jak sznurek, a dzisiaj pieknie go nosi na grzbiecie choć nim prawie nie macha.... Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 togaa napisał(a):Jejku...czemu z tym ogonkiem taki pospiech ? Lolusiowi to samo groziło i przez parę m-cy ogonek wisiał jak sznurek, a dzisiaj pieknie go nosi na grzbiecie choć nim prawie nie macha.... Decyzja weta :( No właśnie szkoda.. Quote
martka1982 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ojej, nie wiedziałam,że ogonek też.... Quote
togaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No trudno, stało się... Zeby teraz kikucik sie szybko zagoił,bo byłby urażany przy nakładaniu pieluchy... Quote
koosiek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Przepraszam z OT, ale... ...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Togaa, Kola nie będzie nosić pieluchy. Agnieszka pracuje, Kola będzie parę godzin sama w domu Quote
amica Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Piromanka']Kola ma coraz większe grono fanów. Oto jakiego maila dostałam: "witam naprawde jest sliczna sunia az mi leska poplynela gdybym mieszkala blizej to bym z mila checia ja przygarnela kocham psy obecnie szukam szczeniaka od dziecka wychowywalm sie wsrod psow teraz sie przeprowadzilam do miasta i nie moge sie przyzwyczaic ze w mieszkaniu nie ma pieska nie mam mozliwosci jejzdzic czesto do domu na wies gdzie mam 6 psow kazdy innej rasy ale kazdy tak samo mocno kochany mam nadzieje ze sunia trafi w dobre rece pozdrawiam" Jeśli dziewczyna chciałaby szczeniaka to zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174546-Schronisko-w-Pabianicach-SZCZENIAKI-PILNIE-SZUKAJAE-DOMA-W-STAA-YCH-LUB-DT Quote
Panca Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 9 dni bez netu a tu same dobre wiesci!!!!!nawet nie jestem w stanie slowami wyrazic radosci mej!!!!teraz kolej na Promyka i Alwarko( jeszcze nie zajrzalam co u nich na watkach slychac) Quote
AgusiaP Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Panca napisał(a):9 dni bez netu a tu same dobre wiesci!!!!!nawet nie jestem w stanie slowami wyrazic radosci mej!!!!teraz kolej na Promyka i Alwarko( jeszcze nie zajrzalam co u nich na watkach slychac) Panca noooo własnie.... zastanawiałam się, gdzie ty się podziewasz jak Cię z nami nie było:loveu::loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Kolka była dziś na spacerze(mam nadzieje,że juz ostatnim w schronie) wszystko sie jej ladnie goi i moim zdaniem wyglada o wiele lepiej bez ogonka:) jesli bedzie pieluszkowana to beda z tego same korzysci, poza tym ten ogonek faktycznie byl caly zolty, obsikany po prostu:( teraz juz nie bedzie przeszkadzal humor pannie dopisywal jak zawsze, nie interesuje sie szwami Quote
Panca Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 chcialabym zobaczyc Kole bez ogonka:) bylam w Miami u mamy i niezle wymarzlam bo tam od 40 lat nie bylo tak zimno o tej porze roku ale mimo to cieplej niz w Wawie:) Quote
Mada:) Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Bardzo się cieszę, iż sunia pojedzie do domku! :) Tym samym jednak chciałabym oznajmić, iż w schronisku mamy pięknego, młodego pieska po wypadku, z tym samym problemem - nie kontroluje potrzeb fizjologicznych... Z czasem założę mu wątek, tymczasem tylko informuję, gdyż ciężko widzę przyszłość tego psiaka... ;( Jakby w sprawie Koli odezwało się więcej osób, proszę pamiętać o naszym tyskim piesku: Quote
AgusiaP Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Czy wiadomo już kiedy Koleńka opuści schronisko i pojedzie do Agnieszki????? Quote
leni356 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dzisiaj ma mieć chyba ściągane szwy, nic więcej nie wiem Quote
Recommended Posts