Panca Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 fajnie byloby zeby za rowno Rufi jak i Kola dom juz mieli... Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Panca']fajnie byloby zeby za rowno Rufi jak i Kola dom juz mieli...[/QUOTE] Byłoby super ech... A banerek Ruffiego się nie otwiera Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cześć cioteczki. Przepiękny pies, mam nadzieję, że dojdzie całkiem zdrowotnie do siebie po tym wstrętnym wypadku :( Quote
togaa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czy maleńka przeszła jakieś leczenie farmakologiczne? Dziewczyny,szukając domku poza PL zachowajcie szczególną ostrożność. Poniżej wątej Funi niedawno wyadoptowanej do Niemiec. Funia też nie trzyma moczu. Niby nic sie tragicznego nie dzieje, ale nowa sytuacja suńki budzi niepokój. Gdzie i do kogo ostatecznie trafiła..? http://www.dogomania.pl/threads/135544-Funia-juA-w-swoim-domu-w-Niemczech-Trzymamy-kciuki/page28 Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='togaa']Czy maleńka przeszła jakieś leczenie farmakologiczne? Dziewczyny,szukając domku poza PL zachowajcie szczególną ostrożność. Poniżej wątej Funi niedawno wyadoptowanej do Niemiec. Funia też nie trzyma moczu. Niby nic sie tragicznego nie dzieje, ale nowa sytuacja suńki budzi niepokój. Gdzie i do kogo ostatecznie trafiła..? http://www.dogomania.pl/threads/135544-Funia-juA-w-swoim-domu-w-Niemczech-Trzymamy-kciuki/page28 Chyba nie, ale nie jestem pewna. Kurcze Marty nie ma ona udzieliłaby dokładnych informacji. Quote
Lu_Gosiak Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='anett']zaznaczam na razie ślicznotę:lol:[/QUOTE] ja tez...:):) Quote
koosiek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Śliczna sunia, taki szorstkowłosy beagle :) Zapisuję sobie, później przeczytam wątek. Quote
irenaka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Jak przeczytam wątek to się odezwę. Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dziękuje, że jesteście:Rose::Rose::Rose: Quote
Panca Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 czyzby bannerek sprawil ze tyle osob tu zajrzalo?super!!! Quote
martka1982 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Kola nie kontroluje wydalania i moczu i kału jeśli chodzi o leczenie farmakologiczne to dowiem się dokładnie jak to u niej wyglądało i napiszę Quote
monika55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Togaa ma chyba duze doswiadczenie z takim psiakiem. Popytajcie jej. Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Z tym niekontrolowaniem to troche problem. Chyba, zeby mieszkala na dworze, ale ma kiepskie futerko :(:( Miejmy nadzieje, ze mozna to zmienic. Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='monika55']Togaa ma chyba duze doswiadczenie z takim psiakiem. Popytajcie jej.[/QUOTE] Togaa była na wątku i pytała czy mała była leczona farmakologicznie. Marta wiesz coś o tym??? Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='martka1982']Kola nie kontroluje wydalania i moczu i kału jeśli chodzi o leczenie farmakologiczne to dowiem się dokładnie jak to u niej wyglądało i napiszę[/QUOTE] Nie zauważyłam sorki :oops::oops::oops: Quote
rotek_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 śliczn sunia, pewnie gdyby nie to trzymanie moczu mielibyście szaleńcze powodzenie Quote
Mada:) Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Śliczne maleństwo. Może to stwierdzenie już padło, ale przypomina mi beagle z szorstką sierścią. :) Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Psiaczek jest jak z bajki ale o dom będzie bardzo trudno. Na innych wątkach w przypadku nietrzymania moczu były " zwroty" z adopcji:placz::placz::placz: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Praktycznie nie da sie takiego psiaka w domu trzymac. Jak by miala geste futro to moglaby mieszkac na dworze w budzie, ale ona nie z tych. Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Mam nadzieje, że można jej pomóc i wyleczyć. Zaraz poszukam postu, w którym była mowa o leczeniu. Quote
Recommended Posts