Karolcia_ko5 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kolunia wariuje z innymi psami, jest kochana! Quote
Panca Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 moze w koncu ktos zwariuje na jej punkcie? Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A jak sprawy z "kanałem" Itiego? Udało sie nawiązać jakiś kontakt? Quote
Panca Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 szczerze mowiac nei przejrzalam calego watku...napisalam tam ale nikt sie nei odezwal a ja nie wiem gdzie mam znalezc kontakt do osoby - Pani Malgosiu do kogo pisac? powiadomilam Dorotikus( to nie ta sama osoba) ktora znajduje domy psom w Niemczech Quote
AgusiaP Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To ja Cię podniosę serduszko moje kochane Quote
E-S Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cudny sunieczek :) Niemożliwe po prostu, że tak długo na domek czeka. Ewa Quote
nincia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jest urocza,przeslodka serce mi sie kroi ;( wrzucilam ja na watek kudlaczy jak potrzeba ogloszen moge zrobic i pomoc... Quote
hop! Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Na razie zaznaczam wątek, a jutro przeczytam. Quote
E-S Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Mantis']Bannerek dla ślicznej dziewuszki :) Piękny banerek, ślicznota z tej małej, nie? Hm, coby se tu bez szkody wielkiej wywalić z sygnatur coby się zmieścił ... Quote
Mantis Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oj śliczna, śliczna. Będę jej kibicować. A na miejsce w sygnaturce może się rada znajdzie ;) Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ślicznie dziękuje, że jesteście. Wielkie dzięki za cudny banerek ;) :) :) Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Daga & Maks']jejku jakie cudo :)[/QUOTE] Ślicznota z naszej Koluni niesamowita. Quote
Monika z Katowic Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dzień dobry Kola:) Jaka to śliczna psinka:) Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='nincia']jest urocza,przeslodka serce mi sie kroi ;( wrzucilam ja na watek kudlaczy jak potrzeba ogloszen moge zrobic i pomoc...[/QUOTE] Dziękuje nincia. Ogłoszenia napewno bardzo potrzebne. Quote
hop! Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kola "nie kontroluje potrzeb fizjologicznych". Problem dotyczy tylko wydalania moczu? Grall ma podobne problemy. Napiszę o Koli na jego wątku. Może osoby, które zajmowały się Grallem w hotelu udzielą wskazówek i rad. Grall ma dom, więc wszystko jest możliwe. Quote
E-S Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Mantis']Oj śliczna, śliczna. Będę jej kibicować. A na miejsce w sygnaturce może się rada znajdzie ;)[/QUOTE] Jaka? Mikropsiaków, jamniorów i kudłaczy nie chcę wywalać, Bugi to mój tymczasowicz, więc tym bardziej - podpowiedz, please ... Ewa Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='hop!']Kola "nie kontroluje potrzeb fizjologicznych". Problem dotyczy tylko wydalania moczu? Grall ma podobne problemy. Napiszę o Koli na jego wątku. Może osoby, które zajmowały się Grallem w hotelu udzielą wskazówek i rad. Grall ma dom, więc wszystko jest możliwe.[/QUOTE] Hop w tej sprawie najlepiej jak wypowiedziałaby się założycielka wątku martka1982 ona ma kontakt z Kolą i ze schroniskiem w którym sunia przebywa. Ja wiem tyle co przeczytałam na wątku i mowa była tylko o susiu. Dzięki, że napisałaś o Koli na wątku Gralla. Jak to miło czytać, że Grallowi się udało. Czyli jest szansa...:) Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='E-S']Jaka? Mikropsiaków, jamniorów i kudłaczy nie chcę wywalać, Bugi to mój tymczasowicz, więc tym bardziej - podpowiedz, please ... Ewa[/QUOTE] A może zmniejszyć banerek Bugiego??? Quote
E-S Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Mantis']Bannerek dla ślicznej dziewuszki :) Mantis, dzięki za zmniejszenie banerka Bugiego. I tak musiałam wywalić jamniczą skarpetę, chyba mikropieski mam za duże. Kola ślicznoto, mam cię! W sygnaturce oczywiście. Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Panca']no to bannerek juz u siebie mam[/QUOTE] To Rufi ma teraz obok siebie śliczną koleżanke. Quote
Recommended Posts