Murka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Śmieszna sprawa, ale Kitka jest o Czarnego zazdrosna! Zaborcza z niej kobitka, nie pozwala żadnej suni nawet powąchać się z Czarnym. Jemu to zwisa, a jak Kitka tylko zobaczy jakiegoś psa przy Czarnym momentalnie podbiega i odpycha go od Czarnego, staje między Czarnym i drugim psem dumna jak paw, a jak ta postawa nie pomaga to jeży się, warczy i podskubuje :) No bo Czarny przecież jest JEJ :) A Czarny znów jest strasznie zachłanny. Jak daję gryzaki jemu i Kitce, to przeważnie po chwili oba są już w pysku Czarnego. I to pilnuje łobuz, żeby żadnego mu nie zabrakło :) Kitka się tym niespecjalnie przejmuje, zostawi, zagapi się, a Czarny korzysta. No typowe małżeństwo :) Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Hahahaha - rozbawił mnie ten opis zazdrosnej Kitki i Twoje podsumowanie Mureczko :) Quote
kaa Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Kolejne wpłaty - Jolanta08 - 10 zł - Krystyna S - 60 zł ( za 2 m-c) - P.T. Borcz - 40 zł - Katarzyna 005 - 105 zł ------------------------------- 215 zł 1863 zł + 215 zł = 2078 zł Pięknie dziękujemy :) Quote
MagdaNS Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 kaa, wiszę z deklaracjami od lutego, ale naprawdę nie mam z czego zapłacić... Miałam cały czas nadzieję, że coś się poprawi, ale jest coraz gorzej, wywalczyłam obniżkę czynszu za biuro, choć tyle, jestem zadłużona po pas i mam co jeść tylko dlatego, że od dawna TZ robi zakupy... Bardzo proszę na razie zawiesić moje deklaracje, bo choćby nie wiem co, to nie mam z czego zapłacić... Bardzo przepraszam, naprawdę miałam nadzieję, że z wiosną moja branża ruszy, ale nic się nie rusza.... uroki pracy na swoim, nawet nie wiem od miesięcy co to wypłata i własne pieniądze, na wszystko muszę prosić TZa... :( Quote
Monika z Katowic Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Magda! Trzymaj się - będzie lepiej! Quote
rodzice Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 U nas tez niewesolo , pozar domu , choroba corki i na domiar złego sprzęty domowe sypia sie jeden po drugim ale na razie trzymam deklaracje bo debet jeszcze w normie :evil_lol: a jak dostane suuuuuuuuper odszkodowanie to oszaleje chyba ;). Na razie male szanse ale nadzieje trza mieć . Quote
kaa Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 MagdaNS napisał(a):kaa, wiszę z deklaracjami od lutego, ale naprawdę nie mam z czego zapłacić... Miałam cały czas nadzieję, że coś się poprawi, ale jest coraz gorzej, wywalczyłam obniżkę czynszu za biuro, choć tyle, jestem zadłużona po pas i mam co jeść tylko dlatego, że od dawna TZ robi zakupy... Bardzo proszę na razie zawiesić moje deklaracje, bo choćby nie wiem co, to nie mam z czego zapłacić... Bardzo przepraszam, naprawdę miałam nadzieję, że z wiosną moja branża ruszy, ale nic się nie rusza.... uroki pracy na swoim, nawet nie wiem od miesięcy co to wypłata i własne pieniądze, na wszystko muszę prosić TZa... :( Cóż po prostu życie , zdarza się i tak .. Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Zakochana para - Czarny i Kitka - do góryyyy! :) Quote
kaa Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Wpłaty - KubaP - 10 zł - Rodzice - 15 zł -------------------- 25 zł 2078 zł + 25 zł = 2103 zł Stan konta -2103 zł. Dziękujemy. :) Quote
Murka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Dostałam pytanie w sprawie Kitki z portalu adopcje.org Niestety pytanie brzmiało: czy sunia może przebywać z kotami :-( Ech... przynajmniej jakieś zainteresowanie :razz: Czas na rozliczonko hotelikowe: Stan konta na 20 marzec wynosił -630 zł Wpłaty: 630 zł kaa 30 zł p.Izabela ze Szczecina Razem: 30 zł Koszty: 630 zł hotelowanie 30 zł - 630 zł = -600 zł Stan konta na 19 kwiecień wynosi -600 zł. Quote
UBOCZE Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No i w kwietniu jeszcze nie wpłaciłem...:oops: Obiecuję, że w przeciągu tygodnia wpłacę za jednym zamachem za dwa miesiące... Zakochana para do góry!!!:lol: Quote
kaa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Kitka ma zrobione ogłoszenia i ma Allegro, dodatkowo wykupiłam jej jeszcze pakiet ogłoszeń. Teraz się zastanawiam czy oba psy jednocześnie ogłaszać osobno, czy z Czarnym się wstrzymać.? Quote
Ra_dunia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 chyba nie ma się z czym wstrzymywać. Może się trafić, że to Czarny szybciej coś znajdzie... zwłaszcza, że może być na podwórku. Quote
kaa Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Pewnie i racja tylko lepiej by było żeby to Kitka pierwsza poszła , to napisze jakiś tekst Czarnemu i zrobie Allegro a pakiet ogłoszeń chyba zamówię , bo jestem strasznie zawalona tymi psimi nieszczęściami , i cóś mi ostatnio dnia i nocy zaczyna brakować . Quote
kaa Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Murko niebawem dojdą do Ciebie linki z ogłoszeń Kitki, mogę Cię prosić o aktywacje? Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Pakiet ogłoszeń to bardzo dobry pomysł :) Mam nadzieję, że ktoś dostrzeże Kitkę. Rzeczywiście to ona bardziej przeżyje rozstanie z Czarnym i łatwiej by jej było, jakby miała wtedy swojego człowieka i swoją kanapę... Quote
UBOCZE Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dzisiaj wysłałem przekazem pieniążki na Czarnego i Kitkę za dwa miesiące... Jutro powinny dojść...:lol: Quote
Murka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kaa napisał(a):Murko niebawem dojdą do Ciebie linki z ogłoszeń Kitki, mogę Cię prosić o aktywacje? Nie ma problema :) Quote
Monika z Katowic Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Buziaki serdeczne i miłosny aniołek dla naszej psiej parki: Quote
OlaLola Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Zapraszam na wątek zbiorowy psiaków do adopcji tylko razem Czarny i Kitka też są w nim umieszczone, choć musze uzupełnić zdjęcia. Mam nadzieję że wątek ten zwiększy szansę na adopcje psiaków. http://www.dogomania.pl/threads/1844...4#post14570044 Quote
kaa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Serdecznie dziękujemy , :) bardzo dobry pomysł na wątek, być może choć niektóre znajdą domy we dwójke. Quote
kaa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Wpłaty - Jotka - 20 zł 2103zł + 20zł = 2123 zł Murko czas wysłać pieniążki za hotelik, chciałam zapytać czy miałaś jeszcze jakieś wydatki na psiaki , typu np. preparat na pchły i kleszcze , może warto było by psiaki zabezpieczyć , w tym roku jest tego plaga. Quote
Recommended Posts