Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

Posted

Śmieszna sprawa, ale Kitka jest o Czarnego zazdrosna! Zaborcza z niej kobitka, nie pozwala żadnej suni nawet powąchać się z Czarnym. Jemu to zwisa, a jak Kitka tylko zobaczy jakiegoś psa przy Czarnym momentalnie podbiega i odpycha go od Czarnego, staje między Czarnym i drugim psem dumna jak paw, a jak ta postawa nie pomaga to jeży się, warczy i podskubuje :)

No bo Czarny przecież jest JEJ :)

A Czarny znów jest strasznie zachłanny. Jak daję gryzaki jemu i Kitce, to przeważnie po chwili oba są już w pysku Czarnego. I to pilnuje łobuz, żeby żadnego mu nie zabrakło :) Kitka się tym niespecjalnie przejmuje, zostawi, zagapi się, a Czarny korzysta.

No typowe małżeństwo :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejne wpłaty

- Jolanta08 - 10 zł
- Krystyna S - 60 zł ( za 2 m-c)
- P.T. Borcz - 40 zł
- Katarzyna 005 - 105 zł
-------------------------------
215 zł

1863 zł + 215 zł = 2078 zł

Pięknie dziękujemy :)

Posted

kaa, wiszę z deklaracjami od lutego, ale naprawdę nie mam z czego zapłacić... Miałam cały czas nadzieję, że coś się poprawi, ale jest coraz gorzej, wywalczyłam obniżkę czynszu za biuro, choć tyle, jestem zadłużona po pas i mam co jeść tylko dlatego, że od dawna TZ robi zakupy... Bardzo proszę na razie zawiesić moje deklaracje, bo choćby nie wiem co, to nie mam z czego zapłacić... Bardzo przepraszam, naprawdę miałam nadzieję, że z wiosną moja branża ruszy, ale nic się nie rusza.... uroki pracy na swoim, nawet nie wiem od miesięcy co to wypłata i własne pieniądze, na wszystko muszę prosić TZa... :(

Posted

U nas tez niewesolo , pozar domu , choroba corki i na domiar złego sprzęty domowe sypia sie jeden po drugim ale na razie trzymam deklaracje bo debet jeszcze w normie :evil_lol: a jak dostane suuuuuuuuper odszkodowanie to oszaleje chyba ;). Na razie male szanse ale nadzieje trza mieć .

Posted

MagdaNS napisał(a):
kaa, wiszę z deklaracjami od lutego, ale naprawdę nie mam z czego zapłacić... Miałam cały czas nadzieję, że coś się poprawi, ale jest coraz gorzej, wywalczyłam obniżkę czynszu za biuro, choć tyle, jestem zadłużona po pas i mam co jeść tylko dlatego, że od dawna TZ robi zakupy... Bardzo proszę na razie zawiesić moje deklaracje, bo choćby nie wiem co, to nie mam z czego zapłacić... Bardzo przepraszam, naprawdę miałam nadzieję, że z wiosną moja branża ruszy, ale nic się nie rusza.... uroki pracy na swoim, nawet nie wiem od miesięcy co to wypłata i własne pieniądze, na wszystko muszę prosić TZa... :(

Cóż po prostu życie , zdarza się i tak ..

Posted

Wpłaty
- KubaP - 10 zł
- Rodzice - 15 zł
--------------------
25 zł
2078 zł + 25 zł = 2103 zł

Stan konta -2103 zł. Dziękujemy. :)

Posted

Dostałam pytanie w sprawie Kitki z portalu adopcje.org Niestety pytanie brzmiało: czy sunia może przebywać z kotami :-(
Ech... przynajmniej jakieś zainteresowanie :razz:

Czas na rozliczonko hotelikowe:

Stan konta na 20 marzec wynosił -630 zł
Wpłaty:

630 zł kaa
30 zł p.Izabela ze Szczecina
Razem: 30 zł

Koszty:
630 zł hotelowanie

30 zł - 630 zł = -600 zł
Stan konta na 19 kwiecień wynosi -600 zł.

Posted

No i w kwietniu jeszcze nie wpłaciłem...:oops:

Obiecuję, że w przeciągu tygodnia wpłacę za jednym zamachem za dwa miesiące...

Zakochana para do góry!!!:lol:

Posted

Kitka ma zrobione ogłoszenia i ma Allegro, dodatkowo wykupiłam jej jeszcze pakiet ogłoszeń. Teraz się zastanawiam czy oba psy jednocześnie ogłaszać osobno, czy z Czarnym się wstrzymać.?

Posted

Pewnie i racja tylko lepiej by było żeby to Kitka pierwsza poszła , to napisze jakiś tekst Czarnemu i zrobie Allegro a pakiet ogłoszeń chyba zamówię , bo jestem strasznie zawalona tymi psimi nieszczęściami , i cóś mi ostatnio dnia i nocy zaczyna brakować .

Posted

Pakiet ogłoszeń to bardzo dobry pomysł :)
Mam nadzieję, że ktoś dostrzeże Kitkę. Rzeczywiście to ona bardziej przeżyje rozstanie z Czarnym i łatwiej by jej było, jakby miała wtedy swojego człowieka i swoją kanapę...

Posted

Wpłaty
- Jotka - 20 zł
2103zł + 20zł = 2123 zł

Murko czas wysłać pieniążki za hotelik, chciałam zapytać czy miałaś jeszcze jakieś wydatki na psiaki , typu np. preparat na pchły i kleszcze , może warto było by psiaki zabezpieczyć , w tym roku jest tego plaga.