Poker Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 a dawaliście ogłoszenie do Wyborzej ? w weliu województwach są bezpłatne. Adres listy@ tu nazwa miasta.agora.pl Quote
kaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Nikus napisał(a):Ja myślę,że skoro nas stać to każda forma jest dobra:) Dzięki Nikuś, ja też tak myślę że jeśli nie spróbujemy dać ich do gazety to nie ma sensu ich dłużej razem ogłaszać, takie sa realia, ogłaszałam piękną sukę owczarka 2 letniego na Wa-wę, był tylko jeden telefon, ludzie zrezygnowali w końcu, ogłaszałam Kumpla Brodnickiego na Wa-we ( ogłoszeń miał tyle samo co Kitka i Czarny) pies dużo młodszy niż nasza para , tylko jeden telefon , potem zrezygnowali . Myślę że to nie jest kwestia poddawania się lub nie, tylko realiów w których żyjemy. Quote
kaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Poker napisał(a):a dawaliście ogłoszenie do Wyborzej ? w weliu województwach są bezpłatne. Adres listy@ tu nazwa miasta.agora.pl Ale w wyborczej można dodać ogłoszenie drobne, bez zdjęcia , myślę że takie ogloszenie wiele nie zdziała. Quote
Poker Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nieprawda, u nas można właśnie ze zdjęciem.Nie zawsze natychmiast je drukują, ale można posyłać ogłoszenie mejlem codziennie, żeby nie zapomnieli. Zdecydowanie bym psiaki ogłaszała osobno.Na dogo jest kilka przykładów rozdzielenia psów po wielu latach wspólnego życia i było wszystko oK. To my myślimy kategoriami ludzkimi , nie można psów uczłowieczać. Quote
kaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Poker napisał(a):Nieprawda, u nas można właśnie ze zdjęciem.Nie zawsze natychmiast je drukują, ale można posyłać ogłoszenie mejlem codziennie, żeby nie zapomnieli. Zdecydowanie bym psiaki ogłaszała osobno.Na dogo jest kilka przykładów rozdzielenia psów po wielu latach wspólnego życia i było wszystko oK. To my myślimy kategoriami ludzkimi , nie można psów uczłowieczać. Ok. dzięki za wyjaśnienie, i opinię. :) Quote
kaa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 I cisza, :( , co robimy dalej? Dajemy ogłoszenia do gazety ? Do której? Robić osobne ogłoszenia? Wpłaty - Kaa - 15 zł - Nikuś - 15 zł - Ketunia - 50 zł - P. T. Borcz + P. Joasia - 40 zł - Mamamuminka - 20 zł ( za marzec i kwiecień) -------------------------------------- 140 zł 1903 zł + 140 zł = 2043 zł Quote
kaa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Nie potrafię otworzyć i przeczytać PW , :( jeszcze ktoś ma podobne problemy? Quote
Nikus Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 a jaką masz przeglądarkę?mozzila w najnowszej wersji też mi robiła takie numery...to wróciłem do poprzedniej Quote
Nikus Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jak wejdziesz na skrzynkę odbiorczą to naciśnij ctrl i - parę razy zmniejszysz ekran i otworzysz bardzo małe ale przeczytasz...ale na dłuższa metę to lepiej wrócić do wersji poprzedniej Quote
sonikowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kaa, pisalam o tym, ze sie zagapilam i jestem spozniona z wplatami, ale zaraz wplacam za luty i marzec. Przepraszam. Quote
kaa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Zmniejsyć się zmniejszył, ale wiadomość się nadal nie otwiera ;( Quote
kaa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 sonikowa napisał(a):Kaa, pisalam o tym, ze sie zagapilam i jestem spozniona z wplatami, ale zaraz wplacam za luty i marzec. Przepraszam. Nic się nie stało, tylko ja wygląda na to ,że zostałam bez skrzynki odbiorczej :( Quote
mamamuminka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Chciałam nieśmiało sprostować że 20 zł które wpłynęło ode mnie jest za marzec i kwiecień ( deklarowałam 10 zł mies ). Quote
kaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 mamamuminka napisał(a):Chciałam nieśmiało sprostować że 20 zł które wpłynęło ode mnie jest za marzec i kwiecień ( deklarowałam 10 zł mies ). Dziękuje za zwrócenie uwagi, i przepraszam za błąd już poprawiam. Quote
justine. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 trzymam caly czas kciuki za psiaki, niestety musze sie chwilowo (miesiac-dwa) wstrzymac z wplata, pomagam nieco finansowo kolezance z malym dzieckiem a nie dam rady wszystkiego naraz Quote
Ra_dunia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Spróbujcie ogłaszać psiaki na zmianę - raz jako dwupak, a drugi raz oddzielnie. Albo i tak i tak na raz. Ale to tylko internetowo oczywiście i najlepiej na darmowych portalach. Co do gazet - to też mi się wydaje, że w wyborczej są ze zdjęciami... Ale ja sama gazet w ogóle nie czytuję, więc mogę się mylić. Quote
Wunia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 no a jak ten dwupak rozdzielić? Przecież nie można im tego zrobić ... Quote
Murka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Parę fotek z dzisiejszego spacerku :) Hania wypasa Czarnego i Kitkę :evil_lol: Nie pomyślcie, że ganiała za psiakami z patykiem, po prostu chodziła sobie i psiaki się kręciły w okolicy, a razem to wyglądało jak poniżej :) Kitka wygrzewa się w wiosennym słoneczku :) Końskie pieszczoty Czarnego :evil_lol: Quote
eloise Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Bo Hania to super dziewczyna! Moja Ania od razy by wymachiwała tym kijkiem w stronę psiaków... takie to moje dziecko przekorne! Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Murko - a Ty jak sądzisz? Psiaki poradziłyby sobie osobno, czy jednak bardzo przeżywałyby rozstanie? Jasne, że najlepiej gdyby razem do adopcji poszły, ale takie domki dla dwupaków to bardzo ciężko znaleźć :( Quote
Murka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Na pewno by sobie poradziły osobno, choć oboje przeżyją rozstanie, zwłaszcza Kitka będzie bardzo zagubiona jeśli Czarny znalazłby dom pierwszy. Może zaprzyjaźniłaby się z innym psem... Czas pędzi nieubłaganie i przyszedł czas na kolejne rozliczenie :( Stan konta na 18 luty wynosił -630 zł Wpłaty: 630 zł kaa Razem: 0 zł Koszty: 630 zł hotelowanie Stan konta na 20 marca wynosi -630 zł. Quote
Recommended Posts