UBOCZE Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 W tym miesiącu moja wpłata zostanie wysłana z opóźnieniem (czyli ostatniego dnia miesiąca), za co bardzo przepraszam, ale za to odrazu za dwa miesiące... Pozdrawiam zakochaną parkę, do której - choć nie piszę - cały czas myślami wracam...:lol: Quote
Murka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Pieniążki oczywiście dotarły, dziękuję :) Quote
Selenga Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 allegro dla naszej parki oczywiście full wypas http://www.allegro.pl/show_item.php?item=935603940 Quote
kaa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Selengo , Allegro przepiękne :) , napisz ile Ci przesłać za wyróżnienie , bardzo dziękuję :) Quote
Ra_dunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jakie śliczne allegro :) Aż się człowiek uśmiecha patrząc na zdjęcia parki i wzrusza czytając o ich życiu :) I chociaż przecież ja już to wszystko znam... to jednak znowu zakręciła mi się łezka w oku... Quote
MagdaNS Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Piękne Allegro... Mnie zawsze "rozwala" to zdjęcie Czarnego i Kitki, gdzie wystają im tylko tyłki, bo cała resztę włożyli pod drzwiami (chyba stodoły) :) Fajnie by było, żeby się znalazł fajny domek dla ich dwójki :) Quote
kaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Co słychać u psiaków, pytał ktoś ? Czy wciąż cisza? Quote
Murka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Niestety cisza :( Za to nasze łobuziaki się nie nudzą. Dzisiaj upolowały kurę :placz: trzeba było widzieć jak biegły trzymając ją razem... Czarny był bardzo niekontentny, że musiał oddać zdobycz :diabloti: Także dom z kotami i kurami zdecydowanie odpada :oops: Quote
Monika z Katowic Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Murko! Więc miałaś rosół na obiad... :razz: Quote
kaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Jejku biedna kura :( , może by warto pomyśleć o osobnych ogłoszeniach psiaków, dwie tury takiej ilości ogłoszeń nie przyniosły skutku żadnego. Nawet nikt nie spytał :( Jak myślicie? Chyba że ktoś by miał dojście do jakiejś gazety gdzie można by dać zdjęcie i tak spróbować. ? Wpłaty - Jotka - 20 zł - Wunia -10 zł ---------------------- 30 zł 1463 zł + 30 zł = 1493 zł Quote
Ra_dunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 nie ma co się poddawać. Przez zimę był totalny zastój w adopcjach... może teraz coś się ruszy :) Quote
sonikowa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Słuchajcie, a może skoro finansowo jest nieźle, to może zainwestowac w ogłoszneie w którymś z kolorowych pism o psach? A może nawet ktoś by sie tam zainteresował historią psiej miłości? Quote
katarzyna005 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Cześć. Wpłaciłam pieniążki na Czarnego i Kitkę za luty i marzec. Pozdrawiam psiaczki. Quote
Wunia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 przepraszam Cioteńki i Czarnego i Kitkę za offa, ale potrzebujemy pomocy :( http://www.dogomania.pl/threads/180220-A-A-dA-bezdomny-Gapcio-kaukaz-bA-agamy-o-deklaracje-na-DT-Hotel-Grozi-mu-schron Quote
kaa Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 sonikowa napisał(a):Słuchajcie, a może skoro finansowo jest nieźle, to może zainwestowac w ogłoszneie w którymś z kolorowych pism o psach? A może nawet ktoś by sie tam zainteresował historią psiej miłości? Nie wiem czy to by coś dało do takich psich dawaliśmy już psy i jakoś nic z tego nie wynikało, myślałam raczej o gazecie ogólno dostępnej, nie pamiętam jakie wychodzą na lubelszczyźnie, chyba Kurier Lubelski, Dziennik Wschodni , może Metro? Takie ogłoszenie ze zdjęcim , była by możliwość dać ogłoszenie do jakiejś takiej ogólnodostępnej gazety? Wpłaty . - Ubocze - 60 zł ( za 3 m-c) - P. Jola - 30 zł - Monika z Kat. - 20 zł - Katarzyna 005 - 210 zł ( za luty ,marzec ) - Zachary - 60 zł --------------------------- 380 zł 1493 zł + 380 zł = 1873 zł Stan konta - 1873 zł Quote
Monika z Katowic Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :loveu::loveu: Oj!Oj! Zakochana parka jeszcze nie ma domku... Ale znajdzie - mocno w to wierzę! :) :) Quote
Murka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Myślę, że warto spróbować w regionalnych gazetach, zwłaszcza Kurier Lubelski jest poczytliwy. robkowa ogłasza psiaki na Moje Miasto Lublin i tam chyba losowo drukują w gazecie, bo ostatnio ukazało się ogłoszenie jednej z naszych suń. Odzew był spory, tylko niestety mało konkretny. Warto też zmienić na próbę rejon jaki się pisze w ogłoszeniach z Lublina na Kraków lub Warszawę. Transport zawsze można załatwić, a z tych rejonów zgłaszają się konkretni ludzie i dobre domy. Quote
Monika z Katowic Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Na Śląsku też mieszkają dobrzy ludzie! :) Polecam "Dziennik Zachodni", dzieki któremu ostatnio znalazł dom zupełnie nieadopcyjny piesek - Kastor! :) Quote
Ra_dunia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 dobrzy ludzie mieszkają wszędzie, ale ciężko ich znaleźć... Ja bym dała ogłoszenie papierowe - nie wszyscy mają internet. A może ktoś ma jakieś dojścia i historię pięknej miłości opisałaby któraś z gazet?? Quote
kaa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Ra_dunia']dobrzy ludzie mieszkają wszędzie, ale ciężko ich znaleźć... Ja bym dała ogłoszenie papierowe - nie wszyscy mają internet. A może ktoś ma jakieś dojścia i historię pięknej miłości opisałaby któraś z gazet??[/QUOTE] Zgadzam się z Tobą w stu procentach, jak by to były dwa małe pimpusie, to pewniej by było łatwiej, ale mamy kryzys, a utrzymanie 2 wcale nie małych psów też kosztuje . Poszperam w internecie czy udało by się nadać jakieś ogloszenie ze zdjęciem w lubelskiej gazecie. Niestety w Dzienniku Zachodnim, nie da się nadać ogłoszenia ze zdjęciem przez internet. Quote
kaa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Znalazłam coś takiego, ja tu się z rozpędu zalogowałam, nie wiem czy bez zalogowania można się bez problemów poruszać po serwisie . Zdjęcia można dać do Dziennika wschodniego , wydanie piątkowe w cenie 74,75 zł Kuriera Lubelskiego - wydanie piątkowe w cenie 69,00 . Wytłumaczcie mi prosze jak wygląda ogloszenie modułowe ? http://www.system.tao.pl/index.php Quote
kaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 No to ciotki i wujkowie, co z tymi ogloszeniami, reflektujemy na któreś ? Trzeba by mini tekst napisać i wybrać jakieś zdjęcie , jakie proponujecie? Ja to nadam , w razie problemów zadzwonię do redakcji, tylko chyba przez internet nie dostanę potwierdzenia? To Wasze pieniądze, więc nie mi samej o tym decydować, proszę wypowiedzcie się . Wpłaty - Selenga - 20 zł - Jolanta 08 - 10 zł -------------------------- 30 zł 1873 zł + 30 zł = 1903 zł Stan konta + 1903 zł Quote
Nikus Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ja myślę,że skoro nas stać to każda forma jest dobra:) Quote
Recommended Posts