Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

Posted

W tym miesiącu moja wpłata zostanie wysłana z opóźnieniem (czyli ostatniego dnia miesiąca), za co bardzo przepraszam, ale za to odrazu za dwa miesiące...

Pozdrawiam zakochaną parkę, do której - choć nie piszę - cały czas myślami wracam...:lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie śliczne allegro :) Aż się człowiek uśmiecha patrząc na zdjęcia parki i wzrusza czytając o ich życiu :) I chociaż przecież ja już to wszystko znam... to jednak znowu zakręciła mi się łezka w oku...

Posted

Piękne Allegro... Mnie zawsze "rozwala" to zdjęcie Czarnego i Kitki, gdzie wystają im tylko tyłki, bo cała resztę włożyli pod drzwiami (chyba stodoły) :) Fajnie by było, żeby się znalazł fajny domek dla ich dwójki :)

Posted

Niestety cisza :(

Za to nasze łobuziaki się nie nudzą. Dzisiaj upolowały kurę :placz: trzeba było widzieć jak biegły trzymając ją razem... Czarny był bardzo niekontentny, że musiał oddać zdobycz :diabloti:

Także dom z kotami i kurami zdecydowanie odpada :oops:

Posted

Jejku biedna kura :( , może by warto pomyśleć o osobnych ogłoszeniach psiaków, dwie tury takiej ilości ogłoszeń nie przyniosły skutku żadnego. Nawet nikt nie spytał :( Jak myślicie? Chyba że ktoś by miał dojście do jakiejś gazety gdzie można by dać zdjęcie i tak spróbować. ?

Wpłaty
- Jotka - 20 zł
- Wunia -10 zł
----------------------
30 zł

1463 zł + 30 zł = 1493 zł

Posted

Słuchajcie, a może skoro finansowo jest nieźle, to może zainwestowac w ogłoszneie w którymś z kolorowych pism o psach? A może nawet ktoś by sie tam zainteresował historią psiej miłości?

Posted

sonikowa napisał(a):
Słuchajcie, a może skoro finansowo jest nieźle, to może zainwestowac w ogłoszneie w którymś z kolorowych pism o psach? A może nawet ktoś by sie tam zainteresował historią psiej miłości?

Nie wiem czy to by coś dało do takich psich dawaliśmy już psy i jakoś nic z tego nie wynikało, myślałam raczej o gazecie ogólno dostępnej, nie pamiętam jakie wychodzą na lubelszczyźnie, chyba Kurier Lubelski, Dziennik Wschodni , może Metro? Takie ogłoszenie ze zdjęcim , była by możliwość dać ogłoszenie do jakiejś takiej ogólnodostępnej gazety?

Wpłaty .

- Ubocze - 60 zł ( za 3 m-c)
- P. Jola - 30 zł
- Monika z Kat. - 20 zł
- Katarzyna 005 - 210 zł ( za luty ,marzec )
- Zachary - 60 zł
---------------------------
380 zł

1493 zł + 380 zł = 1873 zł

Stan konta - 1873 zł

Posted

Myślę, że warto spróbować w regionalnych gazetach, zwłaszcza Kurier Lubelski jest poczytliwy.
robkowa ogłasza psiaki na Moje Miasto Lublin i tam chyba losowo drukują w gazecie, bo ostatnio ukazało się ogłoszenie jednej z naszych suń. Odzew był spory, tylko niestety mało konkretny.
Warto też zmienić na próbę rejon jaki się pisze w ogłoszeniach z Lublina na Kraków lub Warszawę. Transport zawsze można załatwić, a z tych rejonów zgłaszają się konkretni ludzie i dobre domy.

Posted

dobrzy ludzie mieszkają wszędzie, ale ciężko ich znaleźć...
Ja bym dała ogłoszenie papierowe - nie wszyscy mają internet. A może ktoś ma jakieś dojścia i historię pięknej miłości opisałaby któraś z gazet??

Posted

[quote name='Ra_dunia']dobrzy ludzie mieszkają wszędzie, ale ciężko ich znaleźć...
Ja bym dała ogłoszenie papierowe - nie wszyscy mają internet. A może ktoś ma jakieś dojścia i historię pięknej miłości opisałaby któraś z gazet??[/QUOTE]

Zgadzam się z Tobą w stu procentach, jak by to były dwa małe pimpusie, to pewniej by było łatwiej, ale mamy kryzys, a utrzymanie 2 wcale nie małych psów też kosztuje . Poszperam w internecie czy udało by się nadać jakieś ogloszenie ze zdjęciem w lubelskiej gazecie. Niestety w Dzienniku Zachodnim, nie da się nadać ogłoszenia ze zdjęciem przez internet.

Posted

Znalazłam coś takiego, ja tu się z rozpędu zalogowałam, nie wiem czy bez zalogowania można się bez problemów poruszać po serwisie . Zdjęcia można dać do Dziennika wschodniego , wydanie piątkowe w cenie 74,75 zł

Kuriera Lubelskiego - wydanie piątkowe w cenie 69,00 . Wytłumaczcie mi prosze jak wygląda ogloszenie modułowe ?

http://www.system.tao.pl/index.php

Posted

No to ciotki i wujkowie, co z tymi ogloszeniami, reflektujemy na któreś ? Trzeba by mini tekst napisać i wybrać jakieś zdjęcie , jakie proponujecie? Ja to nadam , w razie problemów zadzwonię do redakcji, tylko chyba przez internet nie dostanę potwierdzenia? To Wasze pieniądze, więc nie mi samej o tym decydować, proszę wypowiedzcie się .

Wpłaty

- Selenga - 20 zł
- Jolanta 08 - 10 zł
--------------------------
30 zł

1873 zł + 30 zł = 1903 zł

Stan konta + 1903 zł