kaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Bardzo serdecznie Ci dziękujemy :loveu:. Na tym akurat zdjęciu widać Kitkę z tyłu. Pianka zapyta czy w hoteliku są warunki i czy zgodzą się zabrać Kitkę razem z Czarnym . Zobaczymy. Quote
jusstyna85 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 UBOCZE napisał(a):Zwłaszcza to ostatnie zdjątko tęskne i smutne...:-( Boję się, ze stanie się mu krzywda. Dołożę swoją deklarację - 25 złotych. dziękujemy :) Quote
Murka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witajcie. Jeśli chodzi o przyjęcie dwóch psów do jednego boksu to czasem tak robimy i wówczas koszt pobytu "dwupaku" jest nieco niższy... tylko teraz mamy trochę ciasnawo, bo już jeden dwupak jest i mamy nadprogramowego piesa (zwrot z adopcji). Jak TZ wróci z trasy to pomyślimy, ale niestety nic nie mogę obiecać, zwłaszcza, że Kitka to starsza sunia... Czy Czarny i Kitka spały w jednej budzie? Bo z dodatkową budką to na pewno będzie problem :-( Quote
jusstyna85 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Murka napisał(a):Witajcie. Jeśli chodzi o przyjęcie dwóch psów do jednego boksu to czasem tak robimy i wówczas koszt pobytu "dwupaku" jest nieco niższy... tylko teraz mamy trochę ciasnawo, bo już jeden dwupak jest i mamy nadprogramowego piesa (zwrot z adopcji). Jak TZ wróci z trasy to pomyślimy, ale niestety nic nie mogę obiecać, zwłaszcza, że Kitka to starsza sunia... Czy Czarny i Kitka spały w jednej budzie? Bo z dodatkową budką to na pewno będzie problem :-( A gdybyśmy w razie czego podstawili budke? Quote
kaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Murka wiem że teraz we wszystkich hotelikach ciasno, więc jestem wdzięczna że wogóle bierzesz pod uwagę taką możliwość :lol: , psy już jakiś czas są rozdzielone, ale wcześniej spały w jednej budzie więc myślę że nie było by z tym problemu. Quote
sonikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Murka napisał(a): Czy Czarny i Kitka spały w jednej budzie? Bo z dodatkową budką to na pewno będzie problem :-( Skoro sie tak lubiły, to chyba mogłyby spać razem? Trzymam kciuki, moze i deklaracje się znajdą i psiaki znów sie spotkają :-) Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witam na wątku Czarnego. Niestety finansowo u mnie kiepsko:shake: Tyle tych psów, że juz nie wiadomo komu pomóc. Quote
kaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Talia napisał(a):Witam na wątku Czarnego. Niestety finansowo u mnie kiepsko:shake: Tyle tych psów, że juz nie wiadomo komu pomóc. Sama obecność też jest ważna , :lol: co kilka głów to nie jedna , dzięki Talia. :razz: Quote
kivik Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tych psow jest tyle, ze decydujac sie na pomoc jednemu mam wrazenie, ze zabieram sznase innemu:placz:przeraza mnie ogrom nieszczescia tych sierotek. deklaruje 20 zl/miesiac i moge podarowac 15kg worek karmy, jesli jedza suche. Quote
kaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Bardzo serdecznie Ci dziękujemy :loveu:, to prawda wiele jest psów potrzebujących pomocy , ale też wielu jest takich którzy bezinteresownie im pomagają , sama jesteś tego przykładem.:lol: Co do karmy to jeszcze napisze . Quote
KrystynaS Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dobry wieczór!!!! :lol: Bardzo dziękuję za zaproszenie na wątek Czarnego. Piękny dla mnie, bo taki zwyczajny Żeby nie przedłużać - napisała któraś z Was, że Czarny pojedzie do Murki gdy będzie deklaracji choć na pół miesiąca. No to chyba będzie :lol:. Nie składam tzw. deklaracji stałych bo w życiu nic nie wiadomo - w przypadku Czarnego deklaruję przez pół roku wpłatę po 30 zł miesięcznie. Po tym czasie będę wiedzieć czy mogę deklarację podtrzymać. Pieniądze wpłacałabym tak ok. 15 każdego miesiąca (po wypłacie :roll:). Może tak być???? Quote
Saksana Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Możecie podac jakiś numer konto :smile: Quote
kaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='KrystynaS']Dobry wieczór!!!! :lol: Bardzo dziękuję za zaproszenie na wątek Czarnego. Piękny dla mnie, bo taki zwyczajny Żeby nie przedłużać - napisała któraś z Was, że Czarny pojedzie do Murki gdy będzie deklaracji choć na pół miesiąca. No to chyba będzie :lol:. Nie składam tzw. deklaracji stałych bo w życiu nic nie wiadomo - w przypadku Czarnego deklaruję przez pół roku wpłatę po 30 zł miesięcznie. Po tym czasie będę wiedzieć czy mogę deklarację podtrzymać. Pieniądze wpłacałabym tak ok. 15 każdego miesiąca (po wypłacie :roll:). Może tak być???? Witamy serdecznie na watku,:lol: , i bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc , oczywiście że tak może być:multi: . Quote
kaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Saksana napisał(a):Możecie podac jakiś numer konto :smile: Saksana, serdeczne dzięki że zajrzałaś,:lol: na razie nie podajemy konta ,tylko zbieramy deklarację, chyba że to ma być wpłata jednorazowa? Tym którzy złożyli deklaracje stałe wyślę konto koło czwartku. ;) Quote
Monika z Katowic Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czarny! Dzień dobry, fajny piesku!:Dog_run: Quote
Saksana Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O.k., to mnie też wyślij numer konta ;) Quote
kaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Saksana napisał(a):O.k., to mnie też wyślij numer konta ;) Nie ma sprawy, ;) a deklaracja ma być stała czy jednorazowa ? i na jaką sumę ? Quote
koosiek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Piękny psiak, niestety nie mogę nic zadeklarować - ale chociaż podniosę wątek:oops: Quote
kaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Dziś Czarny miał sesję zdjęciową, z moim małym i ze swoją ukochaną Kitka, psiaki się jakiś czas nie widziały , ale to bardziej Kitka była stęskniona , ;)Czarny był przeszczęśliwy że ludzie się nim interesowali i był obgłaskiwany ze wszystkich stron. Wszystkim obecnym na wątku ogromnie dziękuję za pomoc i wsparcie , jesteście kochani. :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To były "chwile szczęścia" dla CZARNEGO!:loveu: Quote
Talia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czekamy na zdjęcia Czarnuszka :) Taki kochany z niego potworek ;p Quote
Sally (od Koanka) Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dzięki za pw, ale niestety nie mogę pomóc inaczej jak podrzucając wątek... Quote
Recommended Posts