Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

Posted

Bardzo serdecznie Ci dziękujemy :loveu:. Na tym akurat zdjęciu widać Kitkę z tyłu. Pianka zapyta czy w hoteliku są warunki i czy zgodzą się zabrać Kitkę razem z Czarnym . Zobaczymy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie. Jeśli chodzi o przyjęcie dwóch psów do jednego boksu to czasem tak robimy i wówczas koszt pobytu "dwupaku" jest nieco niższy... tylko teraz mamy trochę ciasnawo, bo już jeden dwupak jest i mamy nadprogramowego piesa (zwrot z adopcji).
Jak TZ wróci z trasy to pomyślimy, ale niestety nic nie mogę obiecać, zwłaszcza, że Kitka to starsza sunia...

Czy Czarny i Kitka spały w jednej budzie? Bo z dodatkową budką to na pewno będzie problem :-(

Posted

Murka napisał(a):
Witajcie. Jeśli chodzi o przyjęcie dwóch psów do jednego boksu to czasem tak robimy i wówczas koszt pobytu "dwupaku" jest nieco niższy... tylko teraz mamy trochę ciasnawo, bo już jeden dwupak jest i mamy nadprogramowego piesa (zwrot z adopcji).
Jak TZ wróci z trasy to pomyślimy, ale niestety nic nie mogę obiecać, zwłaszcza, że Kitka to starsza sunia...

Czy Czarny i Kitka spały w jednej budzie? Bo z dodatkową budką to na pewno będzie problem :-(

A gdybyśmy w razie czego podstawili budke?

Posted

Murka wiem że teraz we wszystkich hotelikach ciasno, więc jestem wdzięczna że wogóle bierzesz pod uwagę taką możliwość :lol: , psy już jakiś czas są rozdzielone, ale wcześniej spały w jednej budzie więc myślę że nie było by z tym problemu.

Posted

Murka napisał(a):

Skoro sie tak lubiły, to chyba mogłyby spać razem? Trzymam kciuki, moze i deklaracje się znajdą i psiaki znów sie spotkają :-)

Posted

Talia napisał(a):
Witam na wątku Czarnego. Niestety finansowo u mnie kiepsko:shake: Tyle tych psów, że juz nie wiadomo komu pomóc.

Sama obecność też jest ważna , :lol: co kilka głów to nie jedna , dzięki Talia. :razz:

Posted

Tych psow jest tyle, ze decydujac sie na pomoc jednemu mam wrazenie, ze zabieram sznase innemu:placz:przeraza mnie ogrom nieszczescia tych sierotek. deklaruje 20 zl/miesiac i moge podarowac 15kg worek karmy, jesli jedza suche.

Posted

Bardzo serdecznie Ci dziękujemy :loveu:, to prawda wiele jest psów potrzebujących pomocy , ale też wielu jest takich którzy bezinteresownie im pomagają , sama jesteś tego przykładem.:lol: Co do karmy to jeszcze napisze .

Posted

Dobry wieczór!!!! :lol:
Bardzo dziękuję za zaproszenie na wątek Czarnego. Piękny dla mnie, bo taki zwyczajny

Żeby nie przedłużać - napisała któraś z Was, że Czarny pojedzie do Murki gdy będzie deklaracji choć na pół miesiąca. No to chyba będzie :lol:.

Nie składam tzw. deklaracji stałych bo w życiu nic nie wiadomo -
w przypadku Czarnego deklaruję przez pół roku wpłatę po 30 zł miesięcznie.
Po tym czasie będę wiedzieć czy mogę deklarację podtrzymać.
Pieniądze wpłacałabym tak ok. 15 każdego miesiąca (po wypłacie :roll:).

Może tak być????

Posted

[quote name='KrystynaS']Dobry wieczór!!!! :lol:
Bardzo dziękuję za zaproszenie na wątek Czarnego. Piękny dla mnie, bo taki zwyczajny
Żeby nie przedłużać - napisała któraś z Was, że Czarny pojedzie do Murki gdy będzie deklaracji choć na pół miesiąca. No to chyba będzie :lol:.

Nie składam tzw. deklaracji stałych bo w życiu nic nie wiadomo -
w przypadku Czarnego deklaruję przez pół roku wpłatę po 30 zł miesięcznie.
Po tym czasie będę wiedzieć czy mogę deklarację podtrzymać.
Pieniądze wpłacałabym tak ok. 15 każdego miesiąca (po wypłacie :roll:).

Może tak być????

Witamy serdecznie na watku,:lol: , i bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc , oczywiście że tak może być:multi: .

Posted

Saksana napisał(a):
Możecie podac jakiś numer konto :smile:

Saksana, serdeczne dzięki że zajrzałaś,:lol: na razie nie podajemy konta ,tylko zbieramy deklarację, chyba że to ma być wpłata jednorazowa? Tym którzy złożyli deklaracje stałe wyślę konto koło czwartku. ;)

Posted

Saksana napisał(a):
O.k., to mnie też wyślij numer konta ;)

Nie ma sprawy, ;) a deklaracja ma być stała czy jednorazowa ? i na jaką sumę ?

Posted

Dziś Czarny miał sesję zdjęciową, z moim małym i ze swoją ukochaną Kitka, psiaki się jakiś czas nie widziały , ale to bardziej Kitka była stęskniona , ;)Czarny był przeszczęśliwy że ludzie się nim interesowali i był obgłaskiwany ze wszystkich stron. Wszystkim obecnym na wątku ogromnie dziękuję za pomoc i wsparcie , jesteście kochani. :loveu: