Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

Posted

sonikowa napisał(a):
Kaa, porozsyłaj może link po watkach innych rudzkich psiaków. Może tam też ktoś się znajdzie z kilkoma groszami..

nie wolno rozsyłać watków po innych watkach, bo to jest spam:cool1:

PapryczkaChili napisał(a):
zaznaczam wątek, zrobię czarnemu ogłoszenie w Metrze.
a co z jego przyjaciółką - z ludzkiego punktu widzenia, to straszne, że zostali rozdzieleni... :(

ma ogłoszenie na cafeanimal, regularnie odnawiane, kaa dała liste ogłoszen na poczatek, zerkajcie tam i róbcie gdzie jeszcze nie ma. Podzielmy się jakoś.

bannerek jak bede mieć czas to zrobie.

co do Kitki ona ma już 11 lat, psy stare u Murki zapisuje się w osobnych kolejkach.
Zresztą co tu mówić o Kitce jak nie mamy deklaracji na Czarnego:shake:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
nie wolno rozsyłać watków po innych watkach, bo to jest spam:cool1:

ale jak sie napisze nawiązanie do wątku, że to też pies z Rudy np, to tez nie wolno? Szkoda.

Posted

sonikowa napisał(a):
ale jak sie napisze nawiązanie do wątku, że to też pies z Rudy np, to tez nie wolno? Szkoda.

raczej nie
to jest zaśmiecanie watku, potem watki się wydłużają niepotrzebnie.
Szczerze mówiac ja sama nie lubie jak ktoś śmieci na moim watku, watek jest watkie psa X i ma zostać watkiem psa x, a nie watkiem reklamowym ( o fajny by był pomysł załozenia watku reklamowego, na bazarku taki watek funkcjonuje)

Posted

Czarny pokazuj się , postaramy się o nowe zdjęcia zrobimy ( jak wszystko pójdzie dobrze) z moim Kubą . Czarny ciągle prosi o pomoc:-(.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Dla Kitki to pewnie byłaby jedyna szansa na wyrwanie sie ze schroniska...

A u Murki nie mogłyby być w jednym kojcu, razem? Może jakoś taniej by za 2 psy Murka policzyła? Nie wiem, tak tylko kombinuję, bo to taka smutna, straszna historia..

Posted

To by było piękne ,tylko że my stoimy na 30 zł, moje offy pousuwane, ludzi trzeba by ściągnąć , tylko to nie takie łatwe u Edka był minimalny odzew , a wysłałam ok. 150 PW, wszyscy mają już deklarację lub są spłukani. :roll:

Posted

kaa napisał(a):
To by było piękne ,tylko że my stoimy na 30 zł, moje offy pousuwane, ludzi trzeba by ściągnąć , tylko to nie takie łatwe u Edka był minimalny odzew , a wysłałam ok. 150 PW, wszyscy mają już deklarację lub są spłukani. :roll:

Ja pomogę z PW...

Posted

kaa napisał(a):

Bo generalnie jest kryzys i kaplica. Ja mogę dać na razie jakieś drobne jednorazowo. A może jakieś allegro cegiełkowe??
Psiak jest przeuroczy. Trudno uwierzyć, że tyle lat w schronie..

Posted

Dziękuję Kasiek że zajrzałaś, cegielkami czy bazarkami można łatac braki ,ale stałe deklaracje musi mieć przynajmiej na ponad połowę m-ca. :roll:

Posted

:lol:OJ, CIOTEŃKI COŚ TU PESYMISTYCZNIE DZIŚ. u TROLLA BYŁ GORSZY PESYMIZM, GROŻBA UŚPIENIA Z PODANYM TERMINEM I PUSTKI W SKARPECIE JESZCZE 3 DNI TEMU. TERAZ TROLL JEDZIE W NOWE ŻYCIE. DECYDUJCIE MIŁE PANIE DZIAŁANIE RADYKALNE. ZASTOSUJCIE SYSTEM BASI1968. MOŻE WTEDY, JAKO DLA WZRUSZAJĄCEJ PARY UZBIERAMY NA CZARNEGO I JEGO KITEŃKĘ.

PIĘKNA HISTORIA PRZYJAZNI ZA KRATAMI.C ZA RÓŻNICA CZY W BOKSIE BĘDZIE SAM CZY Z KITKĄ. BEDZIE SPOKJNIE.

DEKLARUJĘ 15 PLN MIESIĘCZNIE, MOŻE POTEM SIĘ FINANSE POPRAWIĄ TO I DEKLARACJA SIĘ POPRAWI. W TYM MIESIĄCU DUŻO DEKLARACJI, ALE SENSOWNYCH I UDANYCH TOTEŻ I SZCZĘŚCIA WIELE.

POZDRAWIAM:lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
:lol:OJ, CIOTEŃKI COŚ TU PESYMISTYCZNIE DZIŚ. u TROLLA BYŁ GORSZY PESYMIZM, GROŻBA UŚPIENIA Z PODANYM TERMINEM I PUSTKI W SKARPECIE JESZCZE 3 DNI TEMU. TERAZ TROLL JEDZIE W NOWE ŻYCIE. DECYDUJCIE MIŁE PANIE DZIAŁANIE RADYKALNE. ZASTOSUJCIE SYSTEM BASI1968. MOŻE WTEDY, JAKO DLA WZRUSZAJĄCEJ PARY UZBIERAMY NA CZARNEGO I JEGO KITEŃKĘ.

PIĘKNA HISTORIA PRZYJAZNI ZA KRATAMI.C ZA RÓŻNICA CZY W BOKSIE BĘDZIE SAM CZY Z KITKĄ. BEDZIE SPOKJNIE.

DEKLARUJĘ 15 PLN MIESIĘCZNIE, MOŻE POTEM SIĘ FINANSE POPRAWIĄ TO I DEKLARACJA SIĘ POPRAWI. W TYM MIESIĄCU DUŻO DEKLARACJI, ALE SENSOWNYCH I UDANYCH TOTEŻ I SZCZĘŚCIA WIELE.

POZDRAWIAM:lol:

Bardzo dziękujemy, Pani Teresko. :loveu: . Tylko nie wiem co to za system. ?

Posted

Najbardziej nieprawdpodobne historie się zdarzaja góreczka dzięki basi pomysłowi odpływa z bezdomności. Hasło było po złotówce, ale stówce też nikt nie powie nie. Każdy chce się pprzyczynić ale coś ten tydzień dla psiakw w potrzebie straszny. Jest ich b. Dużo. Każdy da złotówke alb dwie bo choćby tabloidu nie kupi i ma. Kto ma więcej da wiecej i to widać w wątku. A pomysł radosny, sama z przyjemnością śledzę co chwilę wyniki.obliczamy ile nam trzeba odliczamy co już mamy i piszemy dla ocalenia cudnej psiej pary przyjaciół szukamy sponsorów gotowych wrzucić złotóweczkę lub stóweczkę
szukamy .. Tylu i tylu osób... Itd

co wy na to ?

Posted

Witaj Czarnuszku;) . Chciałam bardzo podziękować P. Joli W. z nad morza , która bacznie śledzi losy Czarnego , wzruszona jego historią zadeklarowała na niego 30 zł na m-c . Bardzo Pani dziękujemy i pozdrawiamy. :multi::multi::multi: