Madallena Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale Mona i Doda? To lepiej Mone na Monie Lisie zrobic. Wycieczka do muzeum potrzebna! Koszulka rewelacja :) Quote
anita_happy Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 heh...ja tam na DODE stawiam :PP czego sie kobieta nie dotknie to sprzeda :PPP hahahah moze MONE TEZ:))) albo chociaz da jakis gadzet do sprzedania :/ Quote
anita_happy Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 swoją drogą..to takie koszulki powinny byc dla psów z logiem psiego anioła :PPPP hihihi Quote
Madallena Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kwestia czasu, tez mamy to w planach :) Na razie szykuje sie cos innego z logiem psiego aniola ale nie bede o tym glosno bo to za jakis czas. Quote
anita_happy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 jak tylko zakupie koszulke na alegrosie dla MONY pedze na sesje foto do niej :))) mam nadzieę,ze bidulka ma sie dobrze. w jej przypadku wszystko lepsze niz ulica... słodziak... Quote
Madallena Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Mona Lisa wskakuje na pierwsza. Jako pierwsza ma trafic do domu! Bo jest kochana i slodka i bardzo potrzebuje przyjaciela! Quote
anita_happy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Monka to moja ulubienica...moze uśmiechnie się na swięta:P wysłałam jej kandydature do znajomych...trzymam kciuki :/ Quote
Energy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 taubi napisał(a):Mona Lisa pokaż się innym :) Biegaj do góry:p Quote
anita_happy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 hopla:P i na swieta bedzie usmiechnieta Mona :))) Quote
Energy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 anita_happy napisał(a):hopla:P i na swieta bedzie usmiechnieta Mona :))) Co to oznacza?????Aż się boję myśleć, żeby nie zapeszać! Quote
anita_happy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 nie zapeszaj :/ poszła w eter do znajomych co szukaja psinki :/ Quote
Energy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 anita_happy napisał(a):nie zapeszaj :/ poszła w eter do znajomych co szukaja psinki :/ To tylko po cichu mocno trzymam kciuki:p Quote
Madallena Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 hop do gory kochana... Czy Mona ma ogloszenia? Quote
anita_happy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 hops ..Mała dama nie moze tanczyc SAMA :) Quote
kaja555 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 właśnie, czy ktoś ją ogłasza? Ona powinna szybko zwoliń miejsce dla kolejnej bidy! Quote
Madallena Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 trzeba ja na mexa oglaszac. Azyl to nie jest miejsce dla niej...ale lepsze to niz ulica... Szukamy dla Mony domowego tymczasu. Popytajcie rodzine, znajomych...w DT to kwestia miesiaca, kiedy mala znajdzie domek... Quote
anita_happy Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hopla...juz myslałam ze ja ja wezme..ale jak rodzina usłyszała o 3 psie to mnie zakrzyczeli :(((((((((( a u mojej znajomej ma szanse na domek..ale teraz cos sie porobilo u nich ...jkaies smutki ... i nie mysla o psie:(((( ale jeszcze ejden adres atakuje :) Quote
kaja555 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 allegro dla Mońki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=838033306 ktoś obiecywał sesję zdjęciową w różowym ubranku ala DODA! Bardzo by się przydały takie zdjęcia do ogłoszeń!:) Quote
feliksik Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zrobiłam jej cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Mona-Lisa,5386 Quote
koosiek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [FONT=Verdana]Mona Lisa się nie uśmiecha, Mona Lisa ma smutne oczy… Bo dlaczego miałaby się uśmiechać, kiedy w życiu nie zaznała nawet odrobiny szczęścia? [/FONT][FONT=Verdana]Najpierw życie na ulicy, wśród dziesiątek innych psów. Codzienna walka, głód, strach. Noce spędzane na cmentarzu albo dworcu, wśród towarzyszy niedoli… I smutne, smutne oczy wpatrzone w ludzi przechodzących obojętnie. [/FONT][FONT=Verdana]Z ulicy Monia trafiła do schroniska. Tu nie musi walczyć o jedzenie czy miejsce do spania. Jest bezpieczna. Ale wciąż nieszczęśliwa, wciąż ma smutne oczy. Bo nawet najlepsze schronisko nie zastąpi domu… [/FONT][FONT=Verdana]Mona Lisa to młoda, nieduża sunia. W stosunku do obcych jest nieco nieśmiała, ale bardzo szybko przekonuje się do ludzi. To bardzo sympatyczna i przyjazna sunia, która doprasza się pieszczot. Lubi inne psy. Została wysterylizowana. Na dom czeka w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy (w razie potrzeby możliwy transport do nowego domu)[/FONT]. http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mix-jamnik-kochana-smutna-Mona-Lisa-szuka-domu-W0QQAdIdZ172410061 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2705441_mix_jamnik_kochana_smutna_mona_lisa.html http://www.eoferty.com.pl/mix_jamnik_kochana_smutna_mona_lisa_szuka_domu_155017.html Quote
Recommended Posts