Jump to content
Dogomania

Mona Lisa się nie uśmiecha, Mona Lisa ma smutne oczy... W nowym domu!

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
Mona Lisa przebywa teraz w Azylu, to nie są warunki dla takiego malucha - do tego po operacji :-(

W azylu przebywa bezpłatnie? Jak na razie malutko ma deklaracji stałych :(

Posted

piękna Dama nie może być sama :)
dopiero dotarlam na jej wątek...
ona nie jest typowym łazikiem miejskim..widac po oczach,ze to domowa psinka :///
musi znalezc domek i kochających ludzi, kt ja przygarną.

Posted

Jako, ze mam do niej sentyment - wciskałam ją znajomej...ale chyba zdecyduje sie na szczeniaka...ma juz dwie dziewczyny...i chyba szczenik to najlepsze rozwiazanie aby go przyjeły do stada :)
strone z adopcjami z azylu juz podesłałm...jest tam taka mała sunka GAFA - oby znajoma nie rozmysliła sie..jeszcze sie zastanawia nad pomysłem 3 psa...
ma staruszke - coli, młodą podrzuconą przeze mnie Basienke z Szydłowca...i teraz chce wziąśc trzecia...

mam nadziej ze sie uda :/

szkoda,ze Mony nie wezmie...ale zawsze ejst szansa,ze nie wezmie szczeniaka i za jakis czas wezmie Mone...jak ta jeszcze bedzie w Azylu .
dlaczego za jakis czas - sami wiecie..starosc nie radosc...znajoma cos chyba przeczuwa odn swojej starszej colinki :// Basienke tez jej podrzuciłam na miejsce po stracie :((

Posted

Ale tylko czujesz, czy :razz:

Wydaje mi się w takim razie, że Monia to ta suczka, która biegała przy mnie z Lampo... Na początku nie podchodziła, ale jak raz i drugi ja podeszłam i pogłaskałam ją, to potem wskakiwała mi na kolana :) Poza tym trochę się śliniła, aż w końcu zwymiotowała białą pianą :-( Mam nadzieję, że już jej lepiej...

Posted

koosiek napisał(a):
Ale tylko czujesz, czy :razz:

Wydaje mi się w takim razie, że Monia to ta suczka, która biegała przy mnie z Lampo... Na początku nie podchodziła, ale jak raz i drugi ja podeszłam i pogłaskałam ją, to potem wskakiwała mi na kolana :) Poza tym trochę się śliniła, aż w końcu zwymiotowała białą pianą :-( Mam nadzieję, że już jej lepiej...

Na razie tylko czuje :(
OGLOSZENIA OGLOSZENIA POTRZEBNE!

Posted

w celach marketingowych chce MONIE kupic taką oto bluzeczke z koroną ...jak na prawdziwą Księżniczkę przystało :PPP

zrobiło by się jej pare fotek w takiej koszulce koloru dodowego i może sprzedawała by się jak doda :)))))
ile MONA moze miec obwodu ????
hihihih

Posted

heh...wpadłam na pomysł ... moze doda zrobiła by sobie zdjecie z MONĄ ???hehhehehhe
MONA jest czarna-a ten kolor ostatnio dodzia preferuje....ale rózowych DODAtków nie wystrzega sie :PPP

hihihi
ja juz sie o to postaram :P