kaja555 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 mamy wpłacać teraz już czy od grudnia? Quote
koosiek Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Mona Lisa przebywa teraz w Azylu, to nie są warunki dla takiego malucha - do tego po operacji :-( Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 koosiek napisał(a):Mona Lisa przebywa teraz w Azylu, to nie są warunki dla takiego malucha - do tego po operacji :-( W azylu przebywa bezpłatnie? Jak na razie malutko ma deklaracji stałych :( Quote
anita_happy Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 piękna Dama nie może być sama :) dopiero dotarlam na jej wątek... ona nie jest typowym łazikiem miejskim..widac po oczach,ze to domowa psinka :/// musi znalezc domek i kochających ludzi, kt ja przygarną. Quote
anita_happy Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 p.s. do kiedy ta lalka ma przebywac w Azylu ??? jak wygląda jej hotelikowa sprawa ??? Quote
koosiek Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Jutro będę w Azylu, to przy okazji podpytam o Monię :smile: Quote
koosiek Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Aparat mi nawalił i nie mam zdjęć :oops: Ale może niedługo będą całkiem dobre wieści o Moni :razz: Quote
koosiek Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Nie, nie zaglądałam do niej, ale pobyłam trochę z Lampo, zaraz napiszę na jego wątku. Quote
anita_happy Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jako, ze mam do niej sentyment - wciskałam ją znajomej...ale chyba zdecyduje sie na szczeniaka...ma juz dwie dziewczyny...i chyba szczenik to najlepsze rozwiazanie aby go przyjeły do stada :) strone z adopcjami z azylu juz podesłałm...jest tam taka mała sunka GAFA - oby znajoma nie rozmysliła sie..jeszcze sie zastanawia nad pomysłem 3 psa... ma staruszke - coli, młodą podrzuconą przeze mnie Basienke z Szydłowca...i teraz chce wziąśc trzecia... mam nadziej ze sie uda :/ szkoda,ze Mony nie wezmie...ale zawsze ejst szansa,ze nie wezmie szczeniaka i za jakis czas wezmie Mone...jak ta jeszcze bedzie w Azylu . dlaczego za jakis czas - sami wiecie..starosc nie radosc...znajoma cos chyba przeczuwa odn swojej starszej colinki :// Basienke tez jej podrzuciłam na miejsce po stracie :(( Quote
anita_happy Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 cichooo szaaaa....co słychac u mony Quote
koosiek Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 A ona jest taka zupełnie gładkowłosa, czy z taką krótką, falistą sierścią? Quote
anita_happy Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 futrzasta fala mexykanska..jak ktos o nia zadba to bedzie ladna dziewczynka Quote
Madallena Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Czuje, ze Mona Lisa bedzie nastepna, ktora znajdzie domek :P razem z Bajka i Meggi :) Quote
koosiek Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Ale tylko czujesz, czy :razz: Wydaje mi się w takim razie, że Monia to ta suczka, która biegała przy mnie z Lampo... Na początku nie podchodziła, ale jak raz i drugi ja podeszłam i pogłaskałam ją, to potem wskakiwała mi na kolana :) Poza tym trochę się śliniła, aż w końcu zwymiotowała białą pianą :-( Mam nadzieję, że już jej lepiej... Quote
AgusiaP Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dziewczynki czy doszło już moje deklarowane 30zł? Quote
Madallena Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 koosiek napisał(a):Ale tylko czujesz, czy :razz: Wydaje mi się w takim razie, że Monia to ta suczka, która biegała przy mnie z Lampo... Na początku nie podchodziła, ale jak raz i drugi ja podeszłam i pogłaskałam ją, to potem wskakiwała mi na kolana :) Poza tym trochę się śliniła, aż w końcu zwymiotowała białą pianą :-( Mam nadzieję, że już jej lepiej... Na razie tylko czuje :( OGLOSZENIA OGLOSZENIA POTRZEBNE! Quote
IKA & SONIA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A czy moja wpłata na Monię doszła już? Quote
anita_happy Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 w celach marketingowych chce MONIE kupic taką oto bluzeczke z koroną ...jak na prawdziwą Księżniczkę przystało :PPP zrobiło by się jej pare fotek w takiej koszulce koloru dodowego i może sprzedawała by się jak doda :))))) ile MONA moze miec obwodu ???? hihihih Quote
anita_happy Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 heh...wpadłam na pomysł ... moze doda zrobiła by sobie zdjecie z MONĄ ???hehhehehhe MONA jest czarna-a ten kolor ostatnio dodzia preferuje....ale rózowych DODAtków nie wystrzega sie :PPP hihihi ja juz sie o to postaram :P Quote
Recommended Posts