kaja555 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ok, to allegra już nie przedłużam, a moją deklarację 10zł z Mony przekazuję na Anioła Quote
AgusiaP Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 taubi napisał(a):WPŁATY: 09-11-2009 28ZŁ AIMEZ_MOI 09-11-2009 60ZŁ ANNA 10-11-2009 20ZŁ KATARZYNA 18-11-2009 30ZŁ AGNIESZKA K. 30-11-2009 10ZŁ kaja555 01-12-2009 10ZŁ DZIDDA 02-12-2009 28ZŁ AIMEZ_MOI 08-12-2009 20ZŁ Ika&Sonia RAZEM: 206ZŁ Jeśli kogoś nie wpisałem a wpłacił proszę napisac to sprawdzę. Czy AgnieszkaK to ja??? Bardzo się cieszę, że Mona Lisa będzia miała domek na Święta :multi::multi::multi: Quote
Madallena Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Poziomke dalabym do DT, gdzie jest Bajka. DT czeka na Poziomke i sie doczekac nie moze (mial Malinke, pokochal ja na maxa) Trzeba wydac Bajke!!! A co do Poziomki to pogadam. Moze da rade, chociaz nie chcioalabym, zeby trafila do Azylu :( ale lepsze to niz ulica ... Quote
kaja555 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 obserwator Bajki już powinien się skontaktować mam nadzieję że szybko to zrobi Quote
Madallena Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 W czwartek jedziemy do Szydlowca. Przywioze Poziomke, nie wroce na "pusto"! Mam nadzieje, ze wrocimy tez z Aniolem... Czy jest jakis hotel domowy, DT dla Poziomki? Macie cos na oku? Nie chce zeby trafila do azylu... Quote
koosiek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 U AlinyS, tam, gdzie miała jechać Mona, jest chyba jeszcze wolne miejsce, ale tam jest drogo, no i nie jest to taki do końca domowy hotel chyba. Quote
IKA & SONIA Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Madallena napisał(a):W czwartek jedziemy do Szydlowca. Przywioze Poziomke, nie wroce na "pusto"! Mam nadzieje, ze wrocimy tez z Aniolem... Czy jest jakis hotel domowy, DT dla Poziomki? Macie cos na oku? Nie chce zeby trafila do azylu... Mam nadzieję, że uda się tym razem! Quote
koosiek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Jeszcze na myśl przyszła mi Donka (Donka5 chyba), ona ma domowy tymczas (płatny, ale fajny, domowy, na dwa - trzy psy). No i Neris. Quote
Madallena Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ehhh wszedzie pousuwalam posty o wyjezdzie czwartkowym, tu nie zdazylam. Na razie nie mamy samochodu wolnego :( czwartek wisi na wlosku Quote
IKA & SONIA Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Madallena napisał(a):ehhh wszedzie pousuwalam posty o wyjezdzie czwartkowym, tu nie zdazylam. Na razie nie mamy samochodu wolnego :( czwartek wisi na wlosku A już miałam nadzieję :( Quote
taubi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 U Monki wszystko w porządku mieszka w Warszawie na Kinowej :) Quote
anita_happy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 no JAKIE MILE wiesci...netu nie miałam 3 dni i CO WIDZEEEEEEEEEE dodową sesje zrobimy jakiejś innej gwiazdeczce!!!!!!!!!!!! p,s, MOJEJ WPŁATY NIE WIDZE... wpłata z konta mojej mamy przelew był na psiaki z Szydłowca w tytule było wpisane MONA LISA 150 reszta na deklaracje stałe SUMA przelewu 300 zł proszę o potwierdzenie wpłaty JESLI CHODZI O POZIOMKE ?? to ta z pogotowia.... mam prośbę...psy z pogotowia zostawcie w pogotowiu one są tam "u siebie" moze można na pogotowie podrzucic jakies derki dla tych psiaków na zime...ale chyba juz cos maja. ostatnio byłam w swojej sprawie na szydłowieckim pogotowiu...psy spią w garazu, któy jest ciagle otwarty /garaz karetek/ dokarmiane są systematycznie przez pracowników...a jedzenie maja z hospicjum, które jest obok... wiecej opisze na oglnym forum CIESZYMY sie ze MONA ma juz domek na święta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA SWOJE DEKLARACJE 150 zł przeznaczam..po połowie na PERŁE i Gilde /tą od szczeniaków z cmentarza/ Quote
koosiek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Anita_Happy, ja mam dla Ciebie kandydatkę psioaniołową do różowej sesji :razz: Likunia świetnie by się prezentowała w takim wdzianku :lol: http://www.dogomania.pl/threads/141682-LIKA-mA-odziutka-MINI-sunia-szuka-domu-bez-dzieci-Warszawa A Poziomkę myślę, że trzeba zabrać, bo jeśli zaraz będą małe Malinki, to... :roll: Quote
dzidda Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja proszę moją deklarację przekazać psiakowi który ma najmniej albo brakuje mu najmniej żeby zostać w hotelu;-) napiszcie mi na kogo i poproszę na PW info z przypomnieniem na kogo;-) Quote
Madallena Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Sluchajcie, jak Poziomka i reszta z pogotowia dobrze tam maja to przekazac pieniadze z deklaracji na sterylke Poziomki? Ktos by ja tydzien przezimowal w domu i wrocilaby do garazu na pogotowie. A koce i koldry? Mysle, ze mozna cos wykombinowac. Jak nie znajdzie sie w garazu to mozna poczta wyslac... Quote
IKA & SONIA Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Podoba mi się ten pomysł ze sterylką. Nie byłoby małych poziomek, a domku potem można spokojnie szukać. Quote
anita_happy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 popieram jako dogomaniak...sama na pogotowie kiedys podwiozłam sunieczke i po roku zabrał ją do swojego domu lekarz kt odchodził z pracy pogotowia... Quote
anita_happy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='koosiek']Anita_Happy, ja mam dla Ciebie kandydatkę psioaniołową do różowej sesji :razz: Likunia świetnie by się prezentowała w takim wdzianku :lol: http://www.dogomania.pl/threads/141682-LIKA-mA-odziutka-MINI-sunia-szuka-domu-bez-dzieci-Warszawa :roll: hej ale koszulka jest w rozmiarze xl :) na posture MONY MOJA MAMA tez zakochana w MONIE powiedziała zeby zawiezc nowym właścicielom tą koszulke.. hihihih wydaje mi sie ze mozemy jednak wrzucic jak na jakas wieksza sunieczke i zrobie jejs essje... a tej czarnulce założe koszulke po swojej TULI i zrobie dodową sesję :))specjalnie dla Ciebie Koosiek :)))) dodowa sesja czarnej mamby :) hihih w sumie DODA tez zmienia swoj wizerunek na bardziej czarny... a zdjecia z sesji będą miały autografy od Dody :))))) aha...mam tez gadzety od Żmudy trzebiatiatowskiej obiecane :) niewazne kto..co.. wazne ze sprzedac mozna :PPP hihihi Quote
koosiek Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Czekam na zdjecia różowej Liki :evil_lol: Tylko ostrzegam, ze to diablisko wcielone, a te jej wielkie, brązowe oczy hipnotyzują :eviltong: Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Kochani ja mam comiesięczną deklarację dla Moni rozdysponujcie ją jak będzie najlepiej. Quote
Madallena Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Trzeba zobaczyc u ktorego najgorzej z deklaracjami i poprzezucac osoby. Wydaje mi sie, ze Goldi i Flipery bardzo cienko przeda... Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 kola Dziewczynki wejdzcie na wątek proszę tak szkoda mi tej malutkiej http://www.dogomania.pl/threads/1729...-potrzebny-dom Quote
koosiek Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Pamiętacie jeszcze Monę? Po półtora roku wróciła do schroniska :( Quote
Recommended Posts