koosiek Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 A ja jestem ciekawa, czy potwierdziła się wiadomość o jej ciąży... Quote
taubi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mona Lisa czuje się dobrze jest już po sterylizacji mogę ją już dziś odebrac tylko może ktoś z wawy może dac jej tymczas na 8 dni? potem do hotelu tylko gdzie? Bo ona taka mała dobry byłby hotel w domu. Quote
IKA & SONIA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Chciałabym wpłacić deklarację na Mona Lise. Czy konto z pierwszego postu jest właściwe? Quote
Talia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I jak się czuje po sterylizacji? Wszystko się udało? To nie była sterylka aborcyjna? Przy okazji zapraszam na bazarek: Pierścionek i bransoletki na operacje ONka- Sary do 21.11 - Dogomania Forum Quote
Madallena Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mona Lisa PILNIE poszukuje DT na pare dni, no tydzien.... Jest po sterylce aborcyjnej, musi do siebie dojsc :( a pozniej HOTEL! Quote
IKA & SONIA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przelałam moją deklarację na hotelik dla Mony. Quote
kaja555 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ponieważ Meggi ma już sponsora, przekazuję moje 10zł/m-c na Mona Lize Quote
AgusiaP Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja przekauje moje deklarowane 30zł miesięcznie z Megi na Mona Lize Quote
Madallena Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Megi szuka DT na pare dni! Pozniej trafi do hotelu. Najleszy dla tej przylepy bylby dom staly ale.... jutro zrobimy jej fajne zdjecia i pilnie trzeba bedzie ja oglaszac! Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Madallena napisał(a):Megi szuka DT na pare dni! Pozniej trafi do hotelu. Najleszy dla tej przylepy bylby dom staly ale.... jutro zrobimy jej fajne zdjecia i pilnie trzeba bedzie ja oglaszac! Postaram się jutro jej zrobić ogłoszenia :) Quote
golf Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Madallena napisał(a):Megi szuka DT na pare dni! Pozniej trafi do hotelu. Najleszy dla tej przylepy bylby dom staly ale.... jutro zrobimy jej fajne zdjecia i pilnie trzeba bedzie ja oglaszac! Mona Lisa trafiła już gdzieś na DT? Jest dla niej załatwiony jakiś hotelik? Quote
Madallena Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jeszcze nie ma! Jutro bedziemy wiedzieli co i jak i czy sa miejsca czy trzeba szukac.... DT na pare dni potrzebny dla milusinskiej Quote
taubi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 zdjęcia malutkiej z dzisiejszej wizyty :) Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://img175.imageshack.us/img175/4452/dsc03611.jpg Zakochałam się:loveu::loveu: Ona jest cudowna. Na pewno ktoś ja pokocha:) Quote
taubi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 DOSTAŁEM TAKĄ PROPOZYCJIE CZEKAM TYLKO NA ODPOWIEDZ GDZIE TEN HOTELIK JEST BO MONA MOIM ZDANIEM NIE NADAJE SIĘ NA DWÓR DO BUDY ONA JEST TAKA DELIKATNA. PROPOZYCJA_ Hotelik dla psów w potrzebie Proponuję opiekę dla psów.Mogą to być psy tak zwane trudne jak i psy pooperacyjne ( czytaj po sterylkach) wymagające szczególnej opieki pod każdym względem zarówno psychicznym jak i fizycznym. Proponuję jak na razie warunki domowe dla około 5-6 psów z całodobową opieką. Weterynarz przyjeżdża na każdy telefon. Zapewniam spacery minimum 3 razy dziennie po min pół godziny. Od dwudziestego października możliwość wystawienia rachunków za pobyt zwierząt. Co do cen to będą ustalane indywidualnie w zależności od przypadku. Ale cena będzie się wahać od 15 do 30 zł w zależności od stanu psa. W cenę wliczone jest wyżywienie pod warunkiem że psiak nie potrzebuje specjalistycznej karmy - wtedy doliczamy za karmę Ze zwierzakami będzie ktoś całą dobę. Quote
Energy Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Może weźcie pod uwagę hotelik do którego pojechał Kaj? Quote
koosiek Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Taubi, wysyłam Ci na pw, co wiem o tym hotelu. Quote
Aimez_moi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Monia jest rozkoszna z tą minką. Bardzo do przytulania. Quote
dzidda Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 może ktoś wrzuci rozliczenie kto wpłacił za jaki miesiąc deklaracje:roll: boję się ze się pomylę albo zapomnę a tak to zerknę i będę wiedziała czy już wpłaciłam czy nie;) Quote
Madallena Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 taubi taubi jak sunka? Jak ja widzialam ja ostatnio to biegala sobie po podworku. Deszcz zaczal padac a ona piszczala i chciala wejsc do srodka :) Quote
Talia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Madallena napisał(a):taubi taubi jak sunka? Jak ja widzialam ja ostatnio to biegala sobie po podworku. Deszcz zaczal padac a ona piszczala i chciala wejsc do srodka :) Jaka kochana:loveu::loveu: Taki pies to prawdziwy skarb:loveu: Quote
Recommended Posts