Jump to content
Dogomania

Mona Lisa się nie uśmiecha, Mona Lisa ma smutne oczy... W nowym domu!

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mona Lisa czuje się dobrze jest już po sterylizacji mogę ją już dziś odebrac tylko może ktoś z wawy może dac jej tymczas na 8 dni? potem do hotelu tylko gdzie? Bo ona taka mała dobry byłby hotel w domu.

Posted

Madallena napisał(a):
Megi szuka DT na pare dni! Pozniej trafi do hotelu. Najleszy dla tej przylepy bylby dom staly ale.... jutro zrobimy jej fajne zdjecia i pilnie trzeba bedzie ja oglaszac!

Postaram się jutro jej zrobić ogłoszenia :)

Posted

Madallena napisał(a):
Megi szuka DT na pare dni! Pozniej trafi do hotelu. Najleszy dla tej przylepy bylby dom staly ale.... jutro zrobimy jej fajne zdjecia i pilnie trzeba bedzie ja oglaszac!

Mona Lisa trafiła już gdzieś na DT?
Jest dla niej załatwiony jakiś hotelik?

Posted

DOSTAŁEM TAKĄ PROPOZYCJIE CZEKAM TYLKO NA ODPOWIEDZ GDZIE TEN HOTELIK JEST BO MONA MOIM ZDANIEM NIE NADAJE SIĘ NA DWÓR DO BUDY ONA JEST TAKA DELIKATNA.

PROPOZYCJA_ Hotelik dla psów w potrzebie
Proponuję opiekę dla psów.Mogą to być psy tak zwane trudne jak i psy pooperacyjne ( czytaj po sterylkach) wymagające szczególnej opieki pod każdym względem zarówno psychicznym jak i fizycznym. Proponuję jak na razie warunki domowe dla około 5-6 psów z całodobową opieką. Weterynarz przyjeżdża na każdy telefon. Zapewniam spacery minimum 3 razy dziennie po min pół godziny. Od dwudziestego października możliwość wystawienia rachunków za pobyt zwierząt. Co do cen to będą ustalane indywidualnie w zależności od przypadku. Ale cena będzie się wahać od 15 do 30 zł w zależności od stanu psa. W cenę wliczone jest wyżywienie pod warunkiem że psiak nie potrzebuje specjalistycznej karmy - wtedy doliczamy za karmę Ze zwierzakami będzie ktoś całą dobę.

Posted

może ktoś wrzuci rozliczenie kto wpłacił za jaki miesiąc deklaracje:roll:
boję się ze się pomylę albo zapomnę a tak to zerknę i będę wiedziała czy już wpłaciłam czy nie;)

Posted

Madallena napisał(a):
taubi taubi jak sunka?

Jak ja widzialam ja ostatnio to biegala sobie po podworku. Deszcz zaczal padac a ona piszczala i chciala wejsc do srodka :)

Jaka kochana:loveu::loveu: Taki pies to prawdziwy skarb:loveu: