gosia1701 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 byłam z Perełką wczoraj na spacerku ale zasuwała prawie jak chart na wyścigach :diabloti: Quote
Iljova Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 A może by tak nowe zdjęcia ? Czy w końcu na jej pyszczku jest uśmiech ? Quote
Igam Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Jakiś czas temu zrobiłam parę ogłoszeń i rozwiesiłam. Szkoda, że taki fajny psiak nie znalazł jeszcze domu :( Zrobię nowe z nowymi zdjęciami - może tym razem urok Perełki zadziała :) Quote
Aimez_moi Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Faktycznie.....:) malutka jest przesliczna.....:) Quote
Igam Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Zrobiłam pare ogłoszeń Perełce, takich do powieszenia na tablicach czy słupach ogłoszeniowych. Ale widzę, że na stronie Azylu Perełka widnieje jako Mona Lisa. Mam nadzieję, że jak ktoś zadzwoni po Perełkę to będzie wiadomo o jakiego psa chodzi :) Quote
Igam Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Tak, podobno Pani ją tak nazwała, ale na wątku ktoś chyba pisał, że to nie Mona już a Perełka, więc i ja tak napisałam w ogłoszeniach (i tych wywieszanych chyba z miesiąc temu i tych obecnych). Chodzi mi tylko o to, że jak ktoś już zadzwoni i zapyta o Perełkę, żeby wiedzieli, że to o Mona Lisę chodzi :) Quote
Recommended Posts