Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PARSONRK napisał(a):
Do tego, to trzeba w mieście mieszkać:evil_lol:

A poza miastem, to trzeba sobie Cyfre+ zakupić :diabloti:

Ale pocieszę Was :cool3:, że relacje z Outdoor Games już się skończyły - przynajmniej nie widzę ich w programie. Mam nagrany filmik z finału Superwaves - jeśli chcecie mogę gdzieś umieścić (ale to było nagrywane aparatem z telewizora więc jakość... no sami rozumiecie :evil_lol:)

Posted

dorotak napisał(a):
A poza miastem, to trzeba sobie Cyfre+ zakupić :diabloti:

Ale pocieszę Was :cool3:, że relacje z Outdoor Games już się skończyły - przynajmniej nie widzę ich w programie. Mam nagrany filmik z finału Superwaves - jeśli chcecie mogę gdzieś umieścić (ale to było nagrywane aparatem z telewizora więc jakość... no sami rozumiecie :evil_lol:)

Ale mi pocieszenie;) .

Dawaj filmik.

Posted

A czy Eurosport 2 jest w ofercie Aster City? Bo nie moge znalezc ich rozpiski programowej. Ja tego programu nigdy nie mialam (tylko zwykly Eurosport), ale tez nie wszystkie mam ustawione (nie chce mi sie... :P ), to moze jakims cudem jednak jest???

• 1 month later...
Posted

Faktycznie, powtarzają relacje z Outdoor Games :lol: Do piątku po dwa odcinki od 21.15 do 23.00 (dla zmęczonych Olimpiadą :lol:).

Niestety nie pamiętam w którym odcinku był Superweaves... A niestety nie w każdym są psie konkurencje...

Posted

[quote name='Musiałek']teqquila

jak sie program nazywa???
czy leci zawsze o tej samej godzinie??? i w określone dni ????

great outdoor games o 21:15!! dzis i jutro a czy w paitek nie mam pojecia bo nie mam programu na piatek :)

Posted

teqquila napisał(a):
great outdoor games o 21:15!! dzis i jutro a czy w paitek nie mam pojecia bo nie mam programu na piatek :)

Dziś to sobie w tenis grali:(.

Posted

WOW !!!!!!!!!!!!

no akurat włączyłam jak swój przebieg rozpoczynał sam mistrz, aż mi tchu zabrakło !!!

Coś niesamowitego, jaki przecinak. toz to myśląca torpeda z turbo doładowaniem!! :lol:

aż pozazdrościć tak wyćwiczonego psa!! Rewelacja

No cóż moje pieski bierzemy się ostro do pracy choć takiego czasu mieć nigdy nie będziemy :lol:

Posted

hehe niezle zasowal to fakt :) my tez takiego czasu mniec nie bedziemy !! ale torek mieli trudny dosyc :) Ludek jak chcesz mam nagrany moge wyslac tylko uprzedzam ze film nie jest zbty dobrze nakrecony :P

Posted

teqquila napisał(a):
:) Ludek jak chcesz mam nagrany moge wyslac tylko uprzedzam ze film nie jest zbty dobrze nakrecony :P

Pewnie, że chcę:)
Milowi będę pokazywać niech się uczy:lol: .
Zaraz wyślę pw.

Posted

Dzięki mojej siostrze udało się przechwycić kilka ujęć z Eurosport, jakiś czas temu. Mam nadzieję, że uda mi się to jakoś skopmresować i wrzucić jak kawę na stół z ciasteczkiem:) na stronę.
Moim zdaniem w tym co obejrzałam nie ma specjalnej rewelacji, poza sposobem prezentacji samych zawodów...
Ehhh, kiedy u nas będzie coś takiego? Nie widzę szans:( Niestety.... brakuje nam mediów:(:(
Komentator z eurosport nie wykazał się żadną znajomością tej dyscypliny:)
Ale obejrzeć warto....

Pozdrawiam
Dorota