Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Ciekawa jestem, czy uda Wam się znaleźć sunię z wątku, skoro według wskazówek to nie okazała się ta co ma właściciela.
Czekamy na wieści.

Damy radę, jeśli suczka dalej jest w tych okolicach i faktycznie ma tam "jakiś" dom!
Nie wykluczam, że to córeczka tej, której zdjęcia zamieściłam!
Kanałami dojdziemy jakoś! Ale dzisiaj już nie myślę i nie chce mi się kombinować, jak również wypytywać mojego męża o jakikolwiek szczegóły, bo On lepiej zna ten teren. O mały włos, jakbym wszystkich problemów miała mało, dziś wieczorem cudem nie zostałam wdową. :roll: bo mój mąż chciał pomóc osobie leżącej na ulicy!

Posted

nie wiem kiedy bede w kuczowie dziewczyny, jak narazie jestem chora i mam siedziec w domu:oops:
z tego co ja wiem to jedyne asty na tej ulicy w tamta strone przynajmniej wiec moze tamta suka sie schowala:roll:
nie mam pojecia.

Posted

no właśnie się zastanawiałyśmy dzisiaj "w którą stronę",czy w dół od Twojego domu czy w górę(tzn.numeracja), po za tym to czy nie pytałaś kogoś na miejscu o tę sukę,bo miejscowi wiedzą najlepiej,inna sprawa czy powiedzą prawdę:cool3: ale teraz to jest trochę jak szukanie "igły w stogu siana", bo jeśli była bezdomna to teraz może być wszędzie ,a jak czyjaś to trzeba by było sprawdzić wszystkie podwórka w Kuczowie i okolicy:roll:
możemy tamtędy przejechać jeszcze kilka razy ale jeśli nie będzie jej akurat na ulicy to nic nie wymyślimy:shake:

Posted

justysiek napisał(a):
nie wiem kiedy bede w kuczowie dziewczyny, jak narazie jestem chora i mam siedziec w domu:oops:

Jasne, ale może ktoś z Twojej Rodziny będzie, kto widział tą sukę. Może TZ?
justysiek napisał(a):
z tego co ja wiem to jedyne asty na tej ulicy w tamta strone przynajmniej wiec moze tamta suka sie schowala:roll:

Ja znam przynajmniej jeszcze dwa "w tamtą stronę", ale tamte akurat miały bardzo dobrze, choć prawdopodobne jest bardzo, że już nie żyją (suka raczej napewno, chyba że wyjątkowo długowieczna była), a napewno od lat już tam nie mieszkają!

Posted

justysiek napisał(a):
uczulilam TZ-ta, jak bedzie ja widzial ma mi dac znac:oops:

OK Jak coś to dzwońcie na adopcyjny starachowicki 660440525, a nóż akurat w tym momencie, ktoś będzie mógł podjechać!
Ja i tak w sobotę się tamtędy przejadę i popytam, a od jutra wprowadzę w temat swoją współpracownicę, która mieszka niedaleko

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

widziala suke jakis tydzien temu, byal zamknieta za ogrodzeniem z psem, ktorego zdjecie bylo juz na tym watku umieszczone, suka miala odciagniete sutki, wiec albo miala albo ma szczeniaki.
numer domu 121