matrix..... Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 jeśli nie byłby to za duży kłopot to poproszę o stawkę chartów angielskich greyhoundów - jeśli takie zostały w ogóle zgłoszone :) Quote
króliczek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 A ja Limnolka -nieśmiało prosze o shar-pei:loveu: Quote
Natalia_W Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 a ja bym BAAAAARDZO prosiła o stwke Sznaucerow Miniaturowych Pieprz i Sól - FCI 183 :) :) :) Quote
limnolka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Spoko, chyba Wam skoncze przepisywac w calosci katalog z tej wystawy. Ale po kolei: Sznaucer miniaturowy pieprz i sol ( pierec s solju) PSY MLODZIEZ - Russkij assorti'k mister skorpion miron ( Russkij Assorti'k Agro Star, Russkij Asorti'k Princessa Masjanja) - Baltijsk Suki mlodziez Russkij Assorti'k mikro skorpion czilita (Agro star , Princessa Masjannaja) (Czerniachovsk) Russkij Assrti'k Megic skorpion Milena ( pochodzenia jak wyzej ) Czerniachovsk Reszta danych potem Quote
Yoshko Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A czy ja moge prosić o jamniki którkowłose standard (Taksa gladkosrtsna standard, Teckel Kurzhaar normalgrose, Dachshund smooth-haired normal) Quote
limnolka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 szarpejow bylo duzo wiec podam psy bez rodzicow psy klasa baby Vladyka Skazonczoj Strany Grunding Szokoladnyj Malczik mlodziez Alen de Lon Hary Poter posrednia Islas de la Baja Piter Krasnyj Lis open Iv Sen Lorain Bellshou Diamond championy Zon Mirekl Simon deja Bellshou Suki baby - Vasilisa Prekrasnaja szczenieta - Tracy Show Gel mlodziez - Princessa s Jantarnovo Morija posrednia - Irianna Dzavaja open - Laky Starr s Jantarnovo Morija Quote
limnolka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Jamniki gladkoszerstnyje standard suki baby - Zadiraron Grand Cimmerburg szczenieta - Lomze Deribas Szeron Stoun mlodziez - Och Razbojnica iz Imperii Anny open - Marfuszeczka Duszeczka iz Imperii Anny Stafiki Pies mlodziez - Gross Setti Rojs Harry Sherri Dan suki, mlodziez Gloria West Chau Quote
Yoshko Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzięki za jamniki , były tylko suki , psów nie było? Quote
daga10011 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 a moglabym prosic o leonbergery???????? Quote
limnolka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 z X grupy były tylko Wilczarze, Saluki, Wippety i Afagany Quote
limnolka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Oto stawka Amstafow, czesc z nich widzialem i byla calkiem calkiem jak na moje oko terrierowca Psy baby Markus (Juventus xWestfalia) Topaz mlodziez Ronald Regan, Russkij Extreme posrednia Bonni Klajd Dziwanszi Gold Boy Mersedes Staff Brabuss Nasta Kening Veselych RodZer open Szatobrijon Laveli Endzej Faraon Lomze Deribas Nelson Goracjo Mantikora Grand Grom Uran Suki baby Endżel mlodziez Praizfajter Krafta Letinica Lady Fest posrednia Lavely Angel Alabama open Daniella Miss Oczarowania Laveli Angel Tajała ufff co za nazwy, ale oni w katalogu czesc pisza po rosyjsku ichnimi bukwami, a część w oryginalnym brzmieniu, wiec sorki jak cos poprzekrecalem, Quote
króliczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='limnolka']szarpejow bylo duzo wiec podam psy bez rodzicow psy klasa baby Vladyka Skazonczoj Strany Grunding Szokoladnyj Malczik mlodziez Alen de Lon Hary Poter posrednia Islas de la Baja Piter Krasnyj Lis open Iv Sen Lorain Bellshou Diamond championy Zon Mirekl Simon deja Bellshou Suki baby - Vasilisa Prekrasnaja szczenieta - Tracy Show Gel mlodziez - Princessa s Jantarnovo Morija posrednia - Irianna Dzavaja open - Laky Starr s Jantarnovo Morija LIMNOLKA-dziękuję:calus: Quote
didula Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Limnolka -Dziekuuje bardzo za stafke amstaffow :multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Czy ktoś wybiera się może do Kaliningradu w marcu? Bo poszukuję jednego miejsca :( Mam pytanie ile jest z granicy na sam teren wystawy? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 No właśnie ja mam transport do Bezledów, a nie mam z Bezledów do Kaliningradu... :/ Czy ktoś jedzie może? Quote
Santy Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Jest już topik o marcowej wystawie,a wszystkie dane są na 2 stronie.;) Quote
Recommended Posts