Kliwia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 To znajdziesz o championatach: http://www.spaniel.pl/index_pl.htm Quote
Asiaczek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Mam prośbę o stawkę basenji i samoyedów (v grupa). Bardzo proszę. Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 a ja po cichutku upomne się o dożki grupa 2 ;-) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja o Setery Irlandzkie ( gr. VII ). Quote
Asiaczek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Czy z tego milczenia wynika, że summa summarum nikt nie dojechał na tę wystawę?! pzdr. Quote
limnolka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 jutro tzn w srode zasiade do katalogu To wam wszystkim napisze intersujace was rasy ok? Quote
Musiałek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 to ja jeszcze poproszę o owczarki australijskie jesli takowe sie pojawiły :) Quote
Asiaczek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 limnolka napisał(a):jutro tzn w srode zasiade do katalogu To wam wszystkim napisze intersujace was rasy ok? No i co? Pzdr. Quote
Kliwia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Limnolka to moze i ja :cool3: sie usmiechne:lol: o Welsh terriery.Plissss Wiem, ze uzbierala sie nie mala konejeczka ,ale cierpliwie poczekam. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Limnolka chyba zapracowana. Może jutro się do nas odezwie? pzdr. Quote
limnolka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Welsh terrierow nie bylo na ostatniej wystawie Kaliningradzie Quote
limnolka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Samoyedow nie bylo, a basenji tylko jedna - open, suka, Strong Style Ugadugu, 17.01.013, O. Roland Luebo Out of Africa, M - Wami's Saba wl. Rogoznkiov V, Klainingrad Quote
limnolka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 dla GWIEZDNY WYSŁANNIK - Seterów Irlandzkich ( gr. VII ). teaz nie bylo __________________ ...:::Ch.Pl Dostojne Quote
limnolka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Niemiecki Dog w Kaliningradzie mramornyj okras ( czyli marmurkowaty?) pies open Sartgos Oberon ( o.Reno De la Grisomiere,m. Pigi od Bibiku) h. Mordvinowa, wl. Czernyszeva, Kaliningrad. suki klasa mlodziezy Satrgos Braunshe Tual ( Tabarka De la Benjamine m. Sargos Novali. hodowca jak wyzej, wl. Syzin Kaliningrad posrednia Assel iz Korolevskovo Zamka Harlequin, Joska v. Deltadog Yudzhina iz Korolskego, h i wl. Pustovalova open Sargos Fetida ( Sorgho De La benjamine, Resale De la Grisonniere ) hod, jak wyzej. wl. Avierina Okras palevyj, tigrowyj ( plamiasty??? nie znam sie na dogach) pies, klasa posrednia Palermo Premium ( Ulisso Yankarii, Cleopatra nuo Grazuciu), Andronova Suki open Sargos Pasadena ( Ricchy Dea Terre De la Raire, Anabell Tutor Dominus, Mordvinova, wl. Czerniszeva Quote
limnolka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 c.d Kaliningrad Bigusie czyli FCI 161- psy szczeniaki Kara Ursus Zirando ( Kara Ursus Urien Heart, Kapa Ursus Ju-Donna Misteria) szilova, wl. Avdeeva pracujace Bayer Gozrowska Panorama ( Billy , Havana Beta Plus) - Litwa suki klasa open Hebe Misko Siela ( Bayer Gorzowska Panorama, Bora Pbikus Miedzioklis), Litwa autralijksi owaczarkow nie byl Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 limnolka napisał(a):dla GWIEZDNY WYSŁANNIK - Seterów Irlandzkich ( gr. VII ). teaz nie bylo Dziękuję :) Quote
limnolka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Dogomaniacy, jak widzicie dojechalem, wrocilem z przygodami. Tym razem to polskie sluzby celne wykazaly sie i trzymaly 4 godziny. Zainteresowanych stawkami w Kaliningradzie 29 styczne 2006 przepraszam za opoznienie w podawaniu danych. na wystawe zgloszono 272 psow, czyli male spotkanko. bez straganow, nalesnikow, piwa w srodku miasta a ocena trwala caly dzien. Czyli jakby to byly umowione spotkanie na godzine ... Cos innego niz u nas. Ale za malymi spotkaniami u nas tez bylbym za. Na kolejne pytanka o stawke odpowiem nieco szybciej , :lol: :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 limnolka napisał(a):Niemiecki Dog w Kaliningradzie mramornyj okras ( czyli marmurkowaty?) pies open Sartgos Oberon ( o.Reno De la Grisomiere,m. Pigi od Bibiku) h. Mordvinowa, wl. Czernyszeva, Kaliningrad. suki klasa mlodziezy Satrgos Braunshe Tual ( Tabarka De la Benjamine m. Sargos Novali. hodowca jak wyzej, wl. Syzin Kaliningrad posrednia Assel iz Korolevskovo Zamka Harlequin, Joska v. Deltadog Yudzhina iz Korolskego, h i wl. Pustovalova open Sargos Fetida ( Sorgho De La benjamine, Resale De la Grisonniere ) hod, jak wyzej. wl. Avierina Okras palevyj, tigrowyj ( plamiasty??? nie znam sie na dogach) pies, klasa posrednia Palermo Premium ( Ulisso Yankarii, Cleopatra nuo Grazuciu), Andronova Suki open Sargos Pasadena ( Ricchy Dea Terre De la Raire, Anabell Tutor Dominus, Mordvinova, wl. Czerniszeva Slicznie Dziękuje :calus: Tigrowyj ro pręgowany a palevyj żólty o ile ja się nie myle 8) Quote
bongobongo Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Czy mogę ładnie poprosić o staffiorki (staffordshire bull terrier)?:loveu: Quote
didula Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Mozna prosic o stafke amstaffow? Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 limnolka napisał(a):Samoyedow nie bylo, a basenji tylko jedna - open, suka, Strong Style Ugadugu, 17.01.013, O. Roland Luebo Out of Africa, M - Wami's Saba wl. Rogoznkiov V, Klainingrad Dzięki. Pzdr. Quote
Recommended Posts