Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za offa, ale pilny bazarek na psią bidę :-(

[SIZE="4"]"(...) Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości?
Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. (...)
Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje? (...)"

[SIZE="2"]http://www.dogomania.pl/threads/175714-RA-A-noA-ci-na-Leczenie-i-utrzymanie-w-hoteliku-Cezara-do-20-12-do-23-00

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze ze szczeniaki mozesz wziasc, rozumiem ze Kacha jest za duża w Twojej sytuacji.
Kaśce trzeba regularnie ogłoszenai robić ona w końcu znajdzie dom bo jest psem w typie rasy.
Poszukam fundacji, które pomoagają teriera,moze one wiecej zdziałają.

Wiecei dziewczyny, ze wszystkim nie pomozemy.

Posted

ok. napisałam na forum terierowym.
Zobaczymy czy pomogą.

Kora zrób porządek z 1 postem. Dokladnie napisz jak wygladała sytuacja Kachy, ze sie oszczeniła i jak wyglada to na dzień dzisiejszy.
Dopisz też gdzie sunia ma ogłoszenia.

Posted

kizimizi napisał(a):
ok. napisałam na forum terierowym.
Zobaczymy czy pomogą.

Kora zrób porządek z 1 postem. Dokladnie napisz jak wygladała sytuacja Kachy, ze sie oszczeniła i jak wyglada to na dzień dzisiejszy.
Dopisz też gdzie sunia ma ogłoszenia.

Witajcie,no własnie takie info by sie przydało,bo nie kazdy na forum terierkowym ma czas aby przekopac cały watek:roll:albo nie ma dostepu do dogo...

Posted

Maluchy jeszcze były, ale teraz nie wiem,czy jeszcze są. Zawsze mogły już domki ze schronu znaleźć. Trzeba na bieżąco się dowiadywać. Początkiem stycznia się dowiemy na pewno i spróbuyjemy je wysłąć do PortaNigra :)

mam fantastyczne wieści! Kasia jest wysterylizowana już!!! :))

i pewne wyjaśnienia. Pracownicy schroniska mówili mi teraz, że w telefonie do wetki nie podałam numerka kaśki i przez to zaszła pomyłka. Bo jeszcze inna suka byłą ciężarna i to tamta pojechała od lecznicy i rzeczywiście 8 małych tam urodziła. I to tamta pojechała z fundacji do Niemiec. Z małymi. No więc taka wielka pomyłka zaszła, tak to jest sprawy przez tel załatwiać bez konkretnych danych psa- czyli numerka.

W tej chwili Kacha już po sterycle i jak wróci na ogólny to już żaden adorator nie będzie jej męczył :)

Posted

dodam,że w te chwili to kacha ma tylko stare oglosznie na gumtre wrocek,bo alegro grupowe wygaslo wczoraj jakos...
aha i ma osobiste allegro od kochanej xmartix :)

moze jakies inne stronki ktos jej porobic? jako samotnej i wysterylizowanej?

i xmartix poprawisz,ze wyciachana jest'? w ogloszeniu

Posted

Super!
Za tydzień dowiadujemy się czy szczeniory nadal są i jeśli tak, zabieram je do siebie i zajmuję się szukaniem im domków. Cieszę się, że Kaśka po sterylce, bo myślałam o bazarku na ten cel, a tak to zbierzemy tylko kaskę na szczepienia maluchów.
Martwi mnie tylo, że skoro mamuśkę wysterylizowali, to znaczy, że już nie karmi i prawdopodobnie nie jest już z maluchami :-/