Majki1510 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przepraszam za offa, ale pilny bazarek na psią bidę :-( [SIZE="4"]"(...) Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości? Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. (...) Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje? (...)" [SIZE="2"]http://www.dogomania.pl/threads/175714-RA-A-noA-ci-na-Leczenie-i-utrzymanie-w-hoteliku-Cezara-do-20-12-do-23-00 Quote
kizimizi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 dobrze ze szczeniaki mozesz wziasc, rozumiem ze Kacha jest za duża w Twojej sytuacji. Kaśce trzeba regularnie ogłoszenai robić ona w końcu znajdzie dom bo jest psem w typie rasy. Poszukam fundacji, które pomoagają teriera,moze one wiecej zdziałają. Wiecei dziewczyny, ze wszystkim nie pomozemy. Quote
kora78 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 ile juz walka o Kaśkę sie toczy? miesiąc? półtora? jasna d... Quote
kizimizi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 http://www.terierkowo**********/znalazly-dom,17/ tu jest forum terierów, warto napisać moze oni pomogą Quote
kizimizi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 juz sie zalogowałam, czekam na aktywacje i załoze jej tam watek Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ok. napisałam na forum terierowym. Zobaczymy czy pomogą. Kora zrób porządek z 1 postem. Dokladnie napisz jak wygladała sytuacja Kachy, ze sie oszczeniła i jak wyglada to na dzień dzisiejszy. Dopisz też gdzie sunia ma ogłoszenia. Quote
rita60 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 kizimizi napisał(a):ok. napisałam na forum terierowym. Zobaczymy czy pomogą. Kora zrób porządek z 1 postem. Dokladnie napisz jak wygladała sytuacja Kachy, ze sie oszczeniła i jak wyglada to na dzień dzisiejszy. Dopisz też gdzie sunia ma ogłoszenia. Witajcie,no własnie takie info by sie przydało,bo nie kazdy na forum terierkowym ma czas aby przekopac cały watek:roll:albo nie ma dostepu do dogo... Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ja mysle, ze Kora ogarnie wszystko i w 1 post da. Jeśli nie ja zrobie to ale dopiero w niedzielę. Quote
kora78 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 wieczorem wszystko robię jak trzeba. teraz uciekam z dogo. http://www.allegro.pl/item849485089_terierowate_psiaki_z_dolnoslaskiego_czekaja.html Quote
marta0731 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 1 post poprawiony O Kasiuńce trzeba będzie coś pomyśleć co z nią dalej jak wróci na ogólny:( Quote
kora78 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 powalcze przynajmniej o sterylke w schronie na cito... Quote
kizimizi Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Zrobiłam jej warszawskie gumtree ale nie mam jeszcze linku bo jeszcze nieaktualne. Moze w stolicy ktos Kachę wypatrzy! Quote
kora78 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 dziękuję ślicznie za ogłoszenia :)) Quote
marta0731 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kora jak będziesz w schronie - sprawdzisz jak się ma Kaśka i szczeniaki??? Ciekawe czy maluchy jeszcze są................ Quote
kora78 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Maluchy jeszcze były, ale teraz nie wiem,czy jeszcze są. Zawsze mogły już domki ze schronu znaleźć. Trzeba na bieżąco się dowiadywać. Początkiem stycznia się dowiemy na pewno i spróbuyjemy je wysłąć do PortaNigra :) mam fantastyczne wieści! Kasia jest wysterylizowana już!!! :)) i pewne wyjaśnienia. Pracownicy schroniska mówili mi teraz, że w telefonie do wetki nie podałam numerka kaśki i przez to zaszła pomyłka. Bo jeszcze inna suka byłą ciężarna i to tamta pojechała od lecznicy i rzeczywiście 8 małych tam urodziła. I to tamta pojechała z fundacji do Niemiec. Z małymi. No więc taka wielka pomyłka zaszła, tak to jest sprawy przez tel załatwiać bez konkretnych danych psa- czyli numerka. W tej chwili Kacha już po sterycle i jak wróci na ogólny to już żaden adorator nie będzie jej męczył :) Quote
kizimizi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 super wieści! mam nadzieję, ze udam sie tam po nowym roku i odwiedza Kaśkę i może jeszcze jej szczeniory! Quote
kora78 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 dodam,że w te chwili to kacha ma tylko stare oglosznie na gumtre wrocek,bo alegro grupowe wygaslo wczoraj jakos... aha i ma osobiste allegro od kochanej xmartix :) moze jakies inne stronki ktos jej porobic? jako samotnej i wysterylizowanej? i xmartix poprawisz,ze wyciachana jest'? w ogloszeniu Quote
Porta Nigra Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Super! Za tydzień dowiadujemy się czy szczeniory nadal są i jeśli tak, zabieram je do siebie i zajmuję się szukaniem im domków. Cieszę się, że Kaśka po sterylce, bo myślałam o bazarku na ten cel, a tak to zbierzemy tylko kaskę na szczepienia maluchów. Martwi mnie tylo, że skoro mamuśkę wysterylizowali, to znaczy, że już nie karmi i prawdopodobnie nie jest już z maluchami :-/ Quote
Greven Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Kiedy suka urodziła? Bo mam wrażenie, że dość szybko została wycięta... Ale może tylko takie wrażenie mam, nie śledziłam dat. Quote
Recommended Posts