brazowa1 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 A Ty teraz Olsztyn,czy Gdynia? Quote
FLY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Gdynia:) do Olsztyna jezdze tak raz na miesiac, na swieta itp-tam tez mieszkaja moi rodzice i dziadkowie.. Mam nr do Izis1984 i pojedziemy do schrona jak tylko jej bedzie pasowalo;) Quote
FLY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Rozmawiałam przed chwilą z kierowniczką schrona. Kubuś bedzie wyciety na początku przyszłego tygodnia, i jakoś czw, pt mogłabym go zabrac juz do siebie do Gdyni:multi: Pani twierdzi, że na psy prawie nie reaguje i spokojnie mógłby pomieszkać do tego 16tego razem z moim goldenkiem;) Juz sie nie moge doczekac..:)))) Quote
Izis1984 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No to wygląda na to, że jedziemy z FLY w sobote po Kubusia :) :) :) Tymczasem, trzymamy kciuki za chłopca po zabiegu odjajecznienia i życzymy szybkiego dojścia do siebie :) Quote
FLY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 brazowa1 napisał(a):ciagle w schronisku. zabieram go za tydzień..:) mogłabym wczesniej ale jednak wole zeby go juz tam wycieli, a moga to zrobic dopiero ok 1ego grudnia-tak mi Pani kierowniczka powiedziala. Quote
brazowa1 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! ale proszę,nie trzymajcie Kubusia,az do zdjęcia szwów w schronie.Tylko cięcie,bo kolejne 2 tygodnie w przepełnionym schronie,to az żal,juz sie Kubus nasiedział. Kubus jest na intensywnym dokarmianiu. Quote
FLY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 nie 2 tyg;) pojedziemy z Izis w przyszłą sobote rano-wtedy nam obu pasuje a i maly juz powinien dojśc do siebie;) brazowa1 napisał(a): Kubus jest na intensywnym dokarmianiu. babcia będzie wniobowzięta..:diabloti: :lol: Quote
brazowa1 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 I lepiej już wyglada niz na fotkach.Tyje chłopaczek,co mnie cieszy,bo wiadomo,ze zabieg kastracji tez go troche nadwyręzy. Ech,Kuba opuśc schronisko i nie wracaj. Quote
Izis1984 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 FLY przeszperałam dziś mieszkanie w poszukiwaniu jakiegos ostałego sie po moim Funcie koca albo recznika ale załatwił chyba wszystkie na amen, bo nic nie moge znalesc... Masz cos moze u siebie? Żeby lepiej sie czuł w transporcie opatulony a i mój TZ bedzie spokojniejszy o tapicerke bo on wszystkie psiaki miarą Funta naszego mierzy a to wariat jest i tapicere juz rozerwał, czort :) Quote
FLY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Izis1984'] Żeby lepiej sie czuł w transporcie opatulony to ja go pod skrzydełko przytule bedzię sie najlepiej czuł:loveu: ;) A gdyby jednak wolał kocyk to wezme od mojego Słoneczka jakis polarowy. a i mój TZ bedzie spokojniejszy o tapicerke Eee mysle, że może spać spokojnie;p Kubuś pewnie i tak zestresowany będzie..;( Quote
Izis1984 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='FLY']Eee mysle, że może spać spokojnie;p Kubuś pewnie i tak zestresowany będzie..;( Też mu to tłumacze ale to jajo mądrzejsze niż kura Quote
FLY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 hehe no ale i tak miło ze jako facet, w obliczu (minimalnego, ale jednak zawsze) zagrożenia zniszczeniem samochodu, zgodził sie przewiezc pieska:)) Quote
Izis1984 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ma sie swoje kobiece sposoby Swoją droga, juz sie nie moge doczekac :) tak jakos mi Kubełek zapadł w serducho od poczatku ze jak pojechal do nowego "domu", to aż mi sie przez chwile żal zrobilo, ze osobiscie nie wymiziałam chłopca :) Quote
brazowa1 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Izis,wymiziam go w Twoim imieniu. Jak sie ciesze,ze to juz jego ostatnie dni w schronisku....... Quote
Izis1984 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Brazowa, wymiziaj koniecznie :) A bedziesz moze w schronie w przyszla sobote, jak przyjedziemy z FLY po Kubka? Quote
brazowa1 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nie,w sobote niestety nie. Starasznie sie cieszę,ze Kubus został wybrany-psy ze Starogardu rzadko są adoptowane-jakos nie po drodze to schronisko. Quote
Fiks Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ciotka jak Ty tam wkroczysz to się zmieni :lol: Quote
brazowa1 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 nie wiem,to bardzo trudne miejsce. Quote
Izis1984 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ciekawa jestem jak Kubuś, ktoras cos wie dziewczyny? Juz po jajcach? Quote
FLY Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jeszcze ma..;) Własnie dzwoniłam sie dowiedziec jak tam sytuacja i Kuba jednak dopiero w czwartek bedzie dziabnięty. No i mówiłam że w sobote go bierzemy.. Mam nadzieje, że im się tam nic nie opóźni już, bo wtedy pewnie trzebaby przekładać.. Quote
brazowa1 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 widziałam dzis Kubusia,powiedziałam mu na ucho,co sie szykuje w sobote.Jeszcze mi nie uwierzył. Quote
Izis1984 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wcale mu sie nie dziwie, on sam pewnie jeszcze jakis czas bedzie sie przekonywal, ze tym razem nikt go juz nigdzie nie odda :( Quote
Recommended Posts