Jump to content
Dogomania

Ja marznę.... i tak juz trzecia zima dla pinczerowatego Kubusia.MA DOM!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdynia:) do Olsztyna jezdze tak raz na miesiac, na swieta itp-tam tez mieszkaja moi rodzice i dziadkowie..
Mam nr do Izis1984 i pojedziemy do schrona jak tylko jej bedzie pasowalo;)

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z kierowniczką schrona. Kubuś bedzie wyciety na początku przyszłego tygodnia, i jakoś czw, pt mogłabym go zabrac juz do siebie do Gdyni:multi: Pani twierdzi, że na psy prawie nie reaguje i spokojnie mógłby pomieszkać do tego 16tego razem z moim goldenkiem;)

Juz sie nie moge doczekac..:))))

Posted

No to wygląda na to, że jedziemy z FLY w sobote po Kubusia :) :) :) Tymczasem, trzymamy kciuki za chłopca po zabiegu odjajecznienia i życzymy szybkiego dojścia do siebie :)

Posted

brazowa1 napisał(a):
ciagle w schronisku.

zabieram go za tydzień..:) mogłabym wczesniej ale jednak wole zeby go juz tam wycieli, a moga to zrobic dopiero ok 1ego grudnia-tak mi Pani kierowniczka powiedziala.

Posted

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!
ale proszę,nie trzymajcie Kubusia,az do zdjęcia szwów w schronie.Tylko cięcie,bo kolejne 2 tygodnie w przepełnionym schronie,to az żal,juz sie Kubus nasiedział.
Kubus jest na intensywnym dokarmianiu.

Posted

nie 2 tyg;) pojedziemy z Izis w przyszłą sobote rano-wtedy nam obu pasuje a i maly juz powinien dojśc do siebie;)

brazowa1 napisał(a):

Kubus jest na intensywnym dokarmianiu.

babcia będzie wniobowzięta..:diabloti: :lol:

Posted

FLY przeszperałam dziś mieszkanie w poszukiwaniu jakiegos ostałego sie po moim Funcie koca albo recznika ale załatwił chyba wszystkie na amen, bo nic nie moge znalesc... Masz cos moze u siebie? Żeby lepiej sie czuł w transporcie opatulony a i mój TZ bedzie spokojniejszy o tapicerke
bo on wszystkie psiaki miarą Funta naszego mierzy a to wariat jest i tapicere juz rozerwał, czort :)

Posted

[quote name='Izis1984'] Żeby lepiej sie czuł w transporcie opatulony
to ja go pod skrzydełko przytule bedzię sie najlepiej czuł:loveu: ;)

A gdyby jednak wolał kocyk to wezme od mojego Słoneczka jakis polarowy.

a i mój TZ bedzie spokojniejszy o tapicerke
Eee mysle, że może spać spokojnie;p Kubuś pewnie i tak zestresowany będzie..;(

Posted

hehe no ale i tak miło ze jako facet, w obliczu (minimalnego, ale jednak zawsze) zagrożenia zniszczeniem samochodu, zgodził sie przewiezc pieska:))

Posted

Ma sie swoje kobiece sposoby
Swoją droga, juz sie nie moge doczekac :) tak jakos mi Kubełek zapadł w serducho od poczatku ze jak pojechal do nowego "domu", to aż mi sie przez chwile żal zrobilo, ze osobiscie nie wymiziałam chłopca :)

Posted

Jeszcze ma..;) Własnie dzwoniłam sie dowiedziec jak tam sytuacja i Kuba jednak dopiero w czwartek bedzie dziabnięty. No i mówiłam że w sobote go bierzemy.. Mam nadzieje, że im się tam nic nie opóźni już, bo wtedy pewnie trzebaby przekładać..