Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hop Oldusiu!

Pierwszy bazarek zakończony - dochód deklarowany 113zł :D
Czekam teraz na dane do przelewu i numer konta i wysyłam PMy.

Dziękuję wszystkim i zapraszam na drugi, trwający do Walentynek bazarek!
Link post wyżej.

Posted

[quote name='AnkaRa']Pieniazki na Oldiego mozna wplacac na konto Fundacji AFN:
Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda
Numer konta:
VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

W tytule przelewu prosimy umiescic haslo: SZANSA Goldenom

[quote name='holly101'] Pierwszy bazarek zakończony - dochód deklarowany 113zł
Czekam teraz na dane do przelewu i numer konta i wysyłam PMy.

Dziękuję wszystkim i zapraszam na drugi, trwający do Walentynek bazarek!

Witam.

Przypominam o regulaminie:

13. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego.
a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne
b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby.
c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy.
d. W WYPADKU GDY ROZLICZEŃ NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE

Poproszę o rozliczenie wątku do 12 lutego 2010 do godziny 20.00.

Pozdrawiam.

Posted

Kurczę, nie bardzo wiem co teraz. Ja niestety nie mam kontroli nad tym kto wpłacił, a kto nie... Póki co mam jeden skan przelewu i książki wysłałam. już uzupełniam wpis na pierwszej stronie bazarku. Mam nadzieję, że ten drugi bazarek będę mogła rozliczyć na własne konto - to znacznie wygodniejsze i chyba angażujące mniej ludzi...

a w ogóle to hop do góry Oldusiu, dziś jest piękny dzień na znalezienie domku :)

Posted

na watku Oldusia nie robie rozliczeń bo fundusze zbiera Szansa Goldenom,
nie mam pojęcia jakie Dziewczyny mają wpływy i wydatki i One rozliczają Oldusia na swoim Forum

Posted

[quote name='kikou']na watku Oldusia nie robie rozliczeń bo fundusze zbiera Szansa Goldenom,
nie mam pojęcia jakie Dziewczyny mają wpływy i wydatki i One rozliczają Oldusia na swoim Forum

Dziękuję za wyjaśnienia.

[quote name='kikou']Bardzo prosze Dziewczyny z Szansy Goldenom żeby wkleiły linka gdzie prowadzą rachunki Oldusia!!!!

Myślę, że to "załatwiłoby" kwestię rozliczeń ;)

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

Kochane!

Na kolejnym Oldusiowym bazarku uzyskaliśmy (póki co zadeklarowane, czekamy na wpłaty) aż 141zł. Dziękuję bardzo wszystkim, którzy się do tego przyczynili.
:) :) :)

AnkaRa - wysłałam Ci maila, i w sumie na teraz jest nieaktualny, ale bardzo Cię proszę przy okazji następnego bazarku o rozpatrzenie mojej prośby ;)

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Oldus odszedl. W ostatnim czasie byl juz bardzo slabiutki. Wlasciwie zyl juz w swoim swiecie. Przewracal sie. Siusial pod siebie. Dobrze, ze zdazyl choc przez kilka miesiecy pocieszyc sie zyciem. Mial dobry, spokojny schylek zycia...
Mozna zamknac watek Oldusia.

Posted

Tak strasznie mi smutno z tego powodu...
:-(:-(:-(
Oldi byłeś wspaniałym Psem - teraz już nic Cię nie boli, jesteś znowu młody i rześki, pobiegaj sobie w pięknej krainie za Tęczowym Mostem z moim Maksymilianem, którego mi tak bardzo przypominałeś...