holly101 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hop do góry Oldusiu! Tu już drugi bazarek dla Oldiego - zapraszam do kupowania i podbijania przede wszystkim :) http://www.dogomania.pl/threads/179142-Dla-oldiego-super-mix-ksiAE-A-ki-cd-dvd-ciuchy?p=14020196#post14020196 Wieczorem dorzucę tam jeszcze coś. Quote
holly101 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Hop Oldusiu! Pierwszy bazarek zakończony - dochód deklarowany 113zł :D Czekam teraz na dane do przelewu i numer konta i wysyłam PMy. Dziękuję wszystkim i zapraszam na drugi, trwający do Walentynek bazarek! Link post wyżej. Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 super, ze się psiurek ciut wzbogacił na pewno się przyda Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 a dla przypomnienia to info i nim jest tu: http://www.pomocgoldenom**********/posting.php Quote
Maupa4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='AnkaRa']Pieniazki na Oldiego mozna wplacac na konto Fundacji AFN: Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14 - 100 Ostróda Numer konta: VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 W tytule przelewu prosimy umiescic haslo: SZANSA Goldenom [quote name='holly101'] Pierwszy bazarek zakończony - dochód deklarowany 113zł Czekam teraz na dane do przelewu i numer konta i wysyłam PMy. Dziękuję wszystkim i zapraszam na drugi, trwający do Walentynek bazarek! Witam. Przypominam o regulaminie: 13. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego. a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby. c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy. d. W WYPADKU GDY ROZLICZEŃ NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE Poproszę o rozliczenie wątku do 12 lutego 2010 do godziny 20.00. Pozdrawiam. Quote
holly101 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kurczę, nie bardzo wiem co teraz. Ja niestety nie mam kontroli nad tym kto wpłacił, a kto nie... Póki co mam jeden skan przelewu i książki wysłałam. już uzupełniam wpis na pierwszej stronie bazarku. Mam nadzieję, że ten drugi bazarek będę mogła rozliczyć na własne konto - to znacznie wygodniejsze i chyba angażujące mniej ludzi... a w ogóle to hop do góry Oldusiu, dziś jest piękny dzień na znalezienie domku :) Quote
kikou Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 na watku Oldusia nie robie rozliczeń bo fundusze zbiera Szansa Goldenom, nie mam pojęcia jakie Dziewczyny mają wpływy i wydatki i One rozliczają Oldusia na swoim Forum Quote
kikou Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Bardzo prosze Dziewczyny z Szansy Goldenom żeby wkleiły linka gdzie prowadzą rachunki Oldusia!!!! Quote
Maupa4 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='kikou']na watku Oldusia nie robie rozliczeń bo fundusze zbiera Szansa Goldenom, nie mam pojęcia jakie Dziewczyny mają wpływy i wydatki i One rozliczają Oldusia na swoim Forum Dziękuję za wyjaśnienia. [quote name='kikou']Bardzo prosze Dziewczyny z Szansy Goldenom żeby wkleiły linka gdzie prowadzą rachunki Oldusia!!!! Myślę, że to "załatwiłoby" kwestię rozliczeń ;) Pozdrawiam. Quote
AnkaRa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Oldus, tak jak i pozostale nasze psy, jest rozliczany w watku: http://www.pomocgoldenom**********/nasze-finanse,53/ Watek jest dostepny po zalogowaniu na forum. Sam watek Oldusia jest tutaj: http://www.pomocgoldenom**********/wirtualne-adopcje,44/oldi-mial-byc-uspiony-teraz-w-domowym-hoteliku-k-poznania,2965.html Quote
holly101 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kochane! Na kolejnym Oldusiowym bazarku uzyskaliśmy (póki co zadeklarowane, czekamy na wpłaty) aż 141zł. Dziękuję bardzo wszystkim, którzy się do tego przyczynili. :) :) :) AnkaRa - wysłałam Ci maila, i w sumie na teraz jest nieaktualny, ale bardzo Cię proszę przy okazji następnego bazarku o rozpatrzenie mojej prośby ;) Quote
holly101 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A co w ogóle u Oldiego?? Bo o głównym bohaterze zapomniałam ;) Quote
holly101 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Co u Oldiego, nic nie słychać.... Zaczęłam się martwić :( Quote
GoskaGoska Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 holly trzeba czytać na wątku o golenów , bo tam dają dziewczyny info Quote
AnkaRa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 holly101 napisał(a):Na kolejnym Oldusiowym bazarku uzyskaliśmy (póki co zadeklarowane, czekamy na wpłaty) aż 141zł. Dziękuję bardzo wszystkim, którzy się do tego przyczynili. Wielkie dzieki w imieniu Oldusia!!! :multi: Co do maila od Ciebie to nic nie doszlo :( Slij na ankara@hot.pl albo na adres email SZANSY: szansa@goldenretriever.pl Quote
holly101 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jak tam Oldi? Wiem, że jego wątek jest na szansie, ale tu chyba też nie zaszkodzi zwiększyć jego szans :) Quote
Jola i Czterołapy Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 W przypadku Oldusia brak wiadomości, to dobra wiadomość ;) W najbliższym czasie będą nowe zdjęcia, jeżeli Gosia jadąc w odwiedziny do Oldusia nie zapomni o aparacie fotograficznym :) Quote
holly101 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Trzymamy kciuki za Oldusia i za pamięć Gosi ;) Quote
AnkaRa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Oldus odszedl. W ostatnim czasie byl juz bardzo slabiutki. Wlasciwie zyl juz w swoim swiecie. Przewracal sie. Siusial pod siebie. Dobrze, ze zdazyl choc przez kilka miesiecy pocieszyc sie zyciem. Mial dobry, spokojny schylek zycia... Mozna zamknac watek Oldusia. Quote
holly101 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Tak strasznie mi smutno z tego powodu... :-(:-(:-( Oldi byłeś wspaniałym Psem - teraz już nic Cię nie boli, jesteś znowu młody i rześki, pobiegaj sobie w pięknej krainie za Tęczowym Mostem z moim Maksymilianem, którego mi tak bardzo przypominałeś... Quote
GoskaGoska Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 dziękujemy, że miał szansę żyć jeszcze trochę, a nie umarł od strzykawki w schronisku Quote
Recommended Posts