Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie Kochani!!!
Wlasnie zauwazylam, ze niektorzy z Was wiedza czym jestem zajeta, ale dla tych co nie wiedza, 25.12.2005, urodzily sie nasza przepiekne plowe briardy zwane w domu kluseczkami.Porod byl dlugi trwal 23 godz., ale Gosse zniasla wszystko bardzo dzielnie, ja teraz pisze a ona matkuje- jest naprawde bardzo dobra mamusia...Wszystkie maluszki pieknie przybieraja na wadze, caly miot jest bardzo wyrownany, oczywiscie odrazu widac ktory to chop...a mamy 7 coreczek i 3 synkow:jumpie:
A oto jeden z maluszkow

Posted

Jest! Jest! Jest! Jezu jak mi sie geba smieje!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gosse']No nareszcie w niedziele robilam sesje moim maluszkom, wiec spoko dziewczyny nie musicie sie fatygowac z przyjazdem:eviltong: no chyba, ze bardzo chcecie:roll: Maluchy i Gosie wynianialam od Was.
Kolejna porcja wiecej mozecie zobaczyc na tronie tylko zdjeciowej
http://briard.szczenieta.w.interia.pl/galeria.szczeniat.htm

są cudniaste!!takie małe bąbelki tylko do ściskania i całowania :multi:

Posted

Daje slowo, ze maluchy bede zdjeciowac co niedziele, na takie mini urodzinki ja nazywam je tygodniowkami:lol: .A maluchy zwane kluseczkami daja tyle radosci ze cho cho, zabieraja wiele czasu, ale ciesze sie ze nie jest to czas stracony bo kazda chwila z nimi jest niezapomniana i nardzo radosna.

Posted

[quote name='gosse']Daje slowo, ze maluchy bede zdjeciowac co niedziele, na takie mini urodzinki ja nazywam je tygodniowkami:lol: .A maluchy zwane kluseczkami daja tyle radosci ze cho cho, zabieraja wiele czasu, ale ciesze sie ze nie jest to czas stracony bo kazda chwila z nimi jest niezapomniana i nardzo radosna.

no nie dziwić się...takie piękności ;)

Posted

No to się Gosia namęczyła ale wymęczyła istne cudeńka!
Dobrych domów i mądrych właścicieli życzę, bo piękne i kochane bedą i bez tego

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No roboty mam juz sporo:cool3: maluchy sa cudniaste, w ta niedziele beda mialy 6 tygodni, wiec juz calkiem powazne briardy z nich:multi: Sa bardzo ciekawskie, wesole, niesamowicie pocieszne.Wychodza na siku i cos wiecej....a potem tak szaleja, a ja wrecz brzuch zrywam...

Posted

Dziekuje Kochani za bardzo mile slowa:loveu:
Niektore briardy maja juz kochajace rodziny.Amaretta, mieszka w Slupsku- bedzie pod moim okiem:lol: , Aramis mieszka w Skwierzynie, Ashanti wyjechala bardzo daleko:placz: do Austri, bedzie miala starsza siostre, piekna czarna briardke.Nowe zdjecia;-)