gosse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Witajcie Kochani!!! Wlasnie zauwazylam, ze niektorzy z Was wiedza czym jestem zajeta, ale dla tych co nie wiedza, 25.12.2005, urodzily sie nasza przepiekne plowe briardy zwane w domu kluseczkami.Porod byl dlugi trwal 23 godz., ale Gosse zniasla wszystko bardzo dzielnie, ja teraz pisze a ona matkuje- jest naprawde bardzo dobra mamusia...Wszystkie maluszki pieknie przybieraja na wadze, caly miot jest bardzo wyrownany, oczywiscie odrazu widac ktory to chop...a mamy 7 coreczek i 3 synkow:jumpie: A oto jeden z maluszkow Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jest! Jest! Jest! Jezu jak mi sie geba smieje!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 brawwwooooooooo dzielna gosse :happy1: wyściskaj ją od nas i maluszki też ;) czekamy na kolejne zdjęcia...takie słodkości :lol: zakochałam się :loveu: Quote
gosse Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Pare nowych fotek z pierwszego tygodnia od urodzenia Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ale kluseczki!!!! Sliczne te Twoje i Gosi cudnosci !!!!!!!!!:Dog_run::new-bday::laola: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 jeszcze!!:lol: jeszcze!!:lol: jeszcze!! :lol: bo jak nie to my Cie tam znajdziemy z Jolą :mad: i same sobie zdjecia zrobimy :eviltong: Quote
r_2005 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 I pomyśleć, że z takich kluseczek wyrosną piękne, wielkie kudłacze:lol: Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 r_2005 napisał(a):I pomyśleć, że z takich kluseczek wyrosną piękne, wielkie kudłacze:lol: nooooooooooooooooooooooooo :):):) Quote
DCP_domowy Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 :painting: *11 w domu - to 11*mniej czasu na fotki. Ale też pilnie czekamy na nowe. :hand: i dla Gosi :Rose: Quote
gosse Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 No nareszcie w niedziele robilam sesje moim maluszkom, wiec spoko dziewczyny nie musicie sie fatygowac z przyjazdem:eviltong: no chyba, ze bardzo chcecie:roll: Maluchy i Gosie wynianialam od Was. Kolejna porcja wiecej mozecie zobaczyc na tronie tylko zdjeciowej http://briard.szczenieta.w.interia.pl/galeria.szczeniat.htm Quote
madzia20sosnowiec Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='gosse']No nareszcie w niedziele robilam sesje moim maluszkom, wiec spoko dziewczyny nie musicie sie fatygowac z przyjazdem:eviltong: no chyba, ze bardzo chcecie:roll: Maluchy i Gosie wynianialam od Was. Kolejna porcja wiecej mozecie zobaczyc na tronie tylko zdjeciowej http://briard.szczenieta.w.interia.pl/galeria.szczeniat.htm są cudniaste!!takie małe bąbelki tylko do ściskania i całowania :multi: Quote
Kamilapon Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Śliczne kluski, aż się nie chce wierzyć co z nich wyrośnie:cool3: Quote
sota36 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Popatrzecie , popatrzecie jak nas zniecheca do odwiedzin!!1 "Juz nie musimy przyjezdzac, no chyba ze ...chcemy..." Monia!!!! :) Quote
gosse Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Daje slowo, ze maluchy bede zdjeciowac co niedziele, na takie mini urodzinki ja nazywam je tygodniowkami:lol: .A maluchy zwane kluseczkami daja tyle radosci ze cho cho, zabieraja wiele czasu, ale ciesze sie ze nie jest to czas stracony bo kazda chwila z nimi jest niezapomniana i nardzo radosna. Quote
madzia20sosnowiec Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='gosse']Daje slowo, ze maluchy bede zdjeciowac co niedziele, na takie mini urodzinki ja nazywam je tygodniowkami:lol: .A maluchy zwane kluseczkami daja tyle radosci ze cho cho, zabieraja wiele czasu, ale ciesze sie ze nie jest to czas stracony bo kazda chwila z nimi jest niezapomniana i nardzo radosna. no nie dziwić się...takie piękności ;) Quote
mama Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No to się Gosia namęczyła ale wymęczyła istne cudeńka! Dobrych domów i mądrych właścicieli życzę, bo piękne i kochane bedą i bez tego Quote
gosse Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Tutaj juz chyba nic nie trzeba dodawac, zdjecie mowi samo za siebie;-) Malenstwa maja juz skonczone cale trzy tygodnie:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='gosse']Tutaj juz chyba nic nie trzeba dodawac, zdjecie mowi samo za siebie;-) Malenstwa maja juz skonczone cale trzy tygodnie:lol: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie one duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże:-o prosimy wiecej zdjęć :loveu: Quote
lespaa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 fajne masz dzieciaczki - galerie obejrzałam dokładnie i mordka mi się śmieje :evillaug: Quote
gosse Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 No roboty mam juz sporo:cool3: maluchy sa cudniaste, w ta niedziele beda mialy 6 tygodni, wiec juz calkiem powazne briardy z nich:multi: Sa bardzo ciekawskie, wesole, niesamowicie pocieszne.Wychodza na siku i cos wiecej....a potem tak szaleja, a ja wrecz brzuch zrywam... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='gosse'] tylko pozazdroscic takich cudeniek:p Quote
moon27 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 piękniusie!!! nic tylko wymemłać i kiss kiss kiss!!! :cool3: :loveu: Quote
gosse Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Dziekuje Kochani za bardzo mile slowa:loveu: Niektore briardy maja juz kochajace rodziny.Amaretta, mieszka w Slupsku- bedzie pod moim okiem:lol: , Aramis mieszka w Skwierzynie, Ashanti wyjechala bardzo daleko:placz: do Austri, bedzie miala starsza siostre, piekna czarna briardke.Nowe zdjecia;-) Quote
Recommended Posts