Pinesk@ Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Oczywiście tylko... ma ktoś zdolności do pisania ładnych tekstów? ;) Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 10 lat???????????? Nie wierzę. Możecie mówic co cchecie, ale ja nie uwierze i już ;) Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pinesk@ napisał(a):Oczywiście tylko... ma ktoś zdolności do pisania ładnych tekstów? ;) Ja nie wiem, czy potrafię, bo nigdy nie pisałem, ale kiedyś trzeba zacząć. Spróbuję, najwyżej tekst nie zostanie wykorzystany. Podaj może wiadomości, które najlepiej w tekście wyeksponować... Quote
Livka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tobiś pokaż wszystkim jaki jesteś ładny ... ;) Quote
Dada M Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jestem. Dostałam wczoraj nr do osoby, która dzwoniła w sprawie adopcji psiaka w typie nowofunlanda (już w DS) i pomyślałam, że może tu ... ale po przyjrzeniu się tutejszemu pięknisiowi, chyba to nie do końca ten trop ;) Za kilka dni mogę mu wykonać kilka ogłoszeń, ale mam już sporo psów w kolejce (właśnie przypomniałam sobie o Rusałce, Nikus - czemu nie krzyczysz ? zajmę się jej ogłoszeniami dziś wieczorem). Quote
Nikus Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dada M napisał(a):Jestem. Dostałam wczoraj nr do osoby, która dzwoniła w sprawie adopcji psiaka w typie nowofunlanda (już w DS) i pomyślałam, że może tu ... ale po przyjrzeniu się tutejszemu pięknisiowi, chyba to nie do końca ten trop ;) Za kilka dni mogę mu wykonać kilka ogłoszeń, ale mam już sporo psów w kolejce (właśnie przypomniałam sobie o Rusałce, Nikus - czemu nie krzyczysz ? zajmę się jej ogłoszeniami dziś wieczorem). Po co mam krzyczeć-wiem ,że już bokami robisz:) sam też muszę się kiedyś nauczyć:) ale wdzieczni będziemy za taką lekcję poglądową:razz: Quote
UBOCZE Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 UBOCZE napisał(a):Tobiś jest to miś kudłaty, Tobiś do dziś nie ma chaty... Chce się cieszyć, tak jak inni. A on biedny. Co on winny??? TOBIŚ to psiak ideał. Ma już 10 lat, ale nikt w to nie może uwierzyć, bo jego wygląd i i zywe, bardzo rozumne oczy wskazują najwyżej na kilka lat. Czarny kudłaty misiaczek - po prostu cudo... O dwóch lat w schronie - musi cierpieć, podporząkowując sie psom dominującym, którym jego badzo łagodna natura ulega. Lecz wystarczy wyprowadzić go z ponurego boksu na spacer, a odradza się w nim prawdziwa radość, chęć życia i potrzeba kochania... Macha wtedy swym podniesionym kudłatym ogonem, jakby chciał odwdzięczyć się całym sobą za poświęconą mu uwagę. Pragnąłby, aby taka chwila z człowiekiem trwała wiecznie. Jednak potem musi wracać do smutnego boksu i wciąż czekać... Nie pozwólmy, żeby w schronie posmutniał i stał się aptatyczny. Przed nim może być jeszcze sporo radosnych lat. On naprawdę zasługuje na kochany domek, a okazane mu uczucia postokroć wynagrodzi swoją psią przyjaźnią i bezgranicznym przywiązaniem... Jest bardzo grzeczny. Zgadzał się będzie bez problemu z innymi psami, może też mieszkać w domu z dziećmi. Kontakt w sprawie adopcji:....................... Quote
Nikus Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dla mnie tekst jest super:) Ubocze dzięki:) teraz pora na naukę ogłoszeń.Dada M dała mi już trochę wskazówek.Nowe fotki i ruszamy z kampanią reklamową:)Kontakt chyba najlepiej na Pinesk@ tak jak jest w pierwszym poście, prawda? Quote
Pinesk@ Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Tekst świetny, już wstawiam do pierwszego. Dzieki UBOCZE! :) Kontakt najlepiej na mnie bo wiadomo- będzie trzeba prześwietlić przyszły domek i zrobic w razie co wizytę przedadopcyjną ;) Quote
UBOCZE Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 To mój debiut, więc jeśli jakieś potknięcia, to piszcie śmiało... Opierałem się na wieściach, jakie wyczytałem. Ale jeśli jest jeszcze coś ważnego, co przeoczyłem, to napiszcie, a ja wkomponuję w tekst... Quote
AlfaLS Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jestem, przeczytałam cały wątek i moim zdaniem ten pies pragnie mieć swojego człowieka jak niczego innego na świecie. Musimy wspólnymi siłami znaleźć dobry dom dla cudnego futrzaka:lol:. Sama mam takie futro na czterech nogach w domu, 13-letnie i wiem że naprawdę łatwo jest kochać takie psiaki. Trochę uwagi, serca a reszta się sama załatwia......... Quote
polubek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 witaj Tobiś. AlfaLS dzięki za linka. dzisiaj niestety tylko muszę zapisać. dopiero co wróciłam z pracy a jutro na 6 rano więc dużo nie odpocznę. jutro przeczytam jak tylko wrócę. mogą banerki poczekać do jutra? plisss. jestem skonana. Quote
polubek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 przy ogłoszeniach też pomogę ale niestety dopiero od jutra. [SIZE=2]wielkie proszę o zrozumienie. cały dzień przy wyziewach z farb i rozpuszczalników, łeb mi pęka. przepraszam że nie dam rady od razu. Quote
AlfaLS Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Polubek, Ty kochana jesteś ale spokojnie;). Tobiś poczeka do jutra a Ty tymczasem zadbaj o siebie:mad: I jak nie lubić tej dziewczyny:loveu: Quote
polubek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 oj da się nie lubić. jak kto się narazi to pozamiatane. :angryy::snipersm::chainsaw::2gunfire: Quote
AlfaLS Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 polubek napisał(a):oj da się nie lubić. jak kto się narazi to pozamiatane. :angryy::snipersm::chainsaw::2gunfire: To my się narażać nie będziemy:lol: Wolimy żyć z Tobą w zgodzie:p A wątek Tobisia - do góry, do góry:lol: Quote
Nikus Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 I Witamy na wątku nowoprzybyłych:) małe to nasze dogo :razz: Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Fajnie, że Tobis będzie miał ogłoszonka ;) Quote
AlfaLS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nikus napisał(a):I Witamy na wątku nowoprzybyłych:) małe to nasze dogo :razz: Ściągniemy tu jeszcze następnych - jak szaleć to szaleć:lol:. Quote
Nikus Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 I o to chodzi właśnie:) Fajnie widzieć znajomych :razz: Quote
UBOCZE Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zaglądamy do Tobisia: Czy są wieści jakieś dzisiaj?:lol: Quote
Pinesk@ Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Wieści nowych na razie niet ;) troszkę zaoffuje ;) Szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Warszawie i Krakowie dla małej Santi: http://www.dogomania.pl/threads/178758-Santi-ze-stodoA-y-juA-w-DT-SZUKAMY-OSA-B-Z-W-AWY-I-KRAKOWA-DO-WIZYTY-PRZEDADOPCYJNEJ/ Quote
Recommended Posts