Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Oczywiście tylko... ma ktoś zdolności do pisania ładnych tekstów? ;)

Ja nie wiem, czy potrafię, bo nigdy nie pisałem, ale kiedyś trzeba zacząć. Spróbuję, najwyżej tekst nie zostanie wykorzystany. Podaj może wiadomości, które najlepiej w tekście wyeksponować...

Posted

Jestem. Dostałam wczoraj nr do osoby, która dzwoniła w sprawie adopcji psiaka w typie nowofunlanda (już w DS) i pomyślałam, że może tu ... ale po przyjrzeniu się tutejszemu pięknisiowi, chyba to nie do końca ten trop ;)

Za kilka dni mogę mu wykonać kilka ogłoszeń, ale mam już sporo psów w kolejce (właśnie przypomniałam sobie o Rusałce, Nikus - czemu nie krzyczysz ? zajmę się jej ogłoszeniami dziś wieczorem).

Posted

Dada M napisał(a):
Jestem. Dostałam wczoraj nr do osoby, która dzwoniła w sprawie adopcji psiaka w typie nowofunlanda (już w DS) i pomyślałam, że może tu ... ale po przyjrzeniu się tutejszemu pięknisiowi, chyba to nie do końca ten trop ;)

Za kilka dni mogę mu wykonać kilka ogłoszeń, ale mam już sporo psów w kolejce (właśnie przypomniałam sobie o Rusałce, Nikus - czemu nie krzyczysz ? zajmę się jej ogłoszeniami dziś wieczorem).

Po co mam krzyczeć-wiem ,że już bokami robisz:) sam też muszę się kiedyś nauczyć:) ale wdzieczni będziemy za taką lekcję poglądową:razz:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Tobiś jest to miś kudłaty,
Tobiś do dziś nie ma chaty...
Chce się cieszyć, tak jak inni.
A on biedny. Co on winny???

TOBIŚ to psiak ideał. Ma już 10 lat, ale nikt w to nie może uwierzyć, bo jego wygląd i i zywe, bardzo rozumne oczy wskazują najwyżej na kilka lat. Czarny kudłaty misiaczek - po prostu cudo...
O dwóch lat w schronie - musi cierpieć, podporząkowując sie psom dominującym, którym jego badzo łagodna natura ulega. Lecz wystarczy wyprowadzić go z ponurego boksu na spacer, a odradza się w nim prawdziwa radość, chęć życia i potrzeba kochania... Macha wtedy swym podniesionym kudłatym ogonem, jakby chciał odwdzięczyć się całym sobą za poświęconą mu uwagę. Pragnąłby, aby taka chwila z człowiekiem trwała wiecznie. Jednak potem musi wracać do smutnego boksu i wciąż czekać...
Nie pozwólmy, żeby w schronie posmutniał i stał się aptatyczny. Przed nim może być jeszcze sporo radosnych lat. On naprawdę zasługuje na kochany domek, a okazane mu uczucia postokroć wynagrodzi swoją psią przyjaźnią i bezgranicznym przywiązaniem...
Jest bardzo grzeczny. Zgadzał się będzie bez problemu z innymi psami, może też mieszkać w domu z dziećmi. Kontakt w sprawie adopcji:.......................

Posted

Dla mnie tekst jest super:) Ubocze dzięki:) teraz pora na naukę ogłoszeń.Dada M dała mi już trochę wskazówek.Nowe fotki i ruszamy z kampanią reklamową:)Kontakt chyba najlepiej na Pinesk@ tak jak jest w pierwszym poście, prawda?

Posted

Tekst świetny, już wstawiam do pierwszego. Dzieki UBOCZE! :)
Kontakt najlepiej na mnie bo wiadomo- będzie trzeba prześwietlić przyszły domek i zrobic w razie co wizytę przedadopcyjną ;)

Posted

To mój debiut, więc jeśli jakieś potknięcia, to piszcie śmiało...

Opierałem się na wieściach, jakie wyczytałem. Ale jeśli jest jeszcze coś ważnego, co przeoczyłem, to napiszcie, a ja wkomponuję w tekst...

Posted

Jestem, przeczytałam cały wątek i moim zdaniem ten pies pragnie mieć swojego człowieka jak niczego innego na świecie. Musimy wspólnymi siłami znaleźć dobry dom dla cudnego futrzaka:lol:. Sama mam takie futro na czterech nogach w domu, 13-letnie i wiem że naprawdę łatwo jest kochać takie psiaki. Trochę uwagi, serca a reszta się sama załatwia.........

Posted

witaj Tobiś. AlfaLS dzięki za linka. dzisiaj niestety tylko muszę zapisać.
dopiero co wróciłam z pracy a jutro na 6 rano więc dużo nie odpocznę.
jutro przeczytam jak tylko wrócę. mogą banerki poczekać do jutra? plisss. jestem skonana.

Posted

przy ogłoszeniach też pomogę ale niestety dopiero od jutra.

[SIZE=2]wielkie proszę o zrozumienie.
cały dzień przy wyziewach z farb i rozpuszczalników, łeb mi pęka.

przepraszam że nie dam rady od razu.

Posted

polubek napisał(a):
oj da się nie lubić. jak kto się narazi to pozamiatane. :angryy::snipersm::chainsaw::2gunfire:

To my się narażać nie będziemy:lol: Wolimy żyć z Tobą w zgodzie:p

A wątek Tobisia - do góry, do góry:lol: