polanka57 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 To ja, nowa "pańcia" Tobinka. Wypatrzyłam go tutaj, jakiś czas już przeglądałam Dogomanię w poszukiwaniu pieska dla nas. Tobi to psi ideał, uwielbia czesanie, przy kąpieli ani drgnął. Teraz zwiedza mieszkanie, odkrył, że kuchnia to bardzo fajne miejsce, a lodówka kryje w sobie "smakowitości". Chyba mieszkał kiedyś w domu, a żebractwo opanowane do perfekcji. Po prostu "przyjaciel człowieka - jedzącego". Ogólnie "dziewczynki" przyjęły go bardzo dobrze, Bajeczka wykazuje nieco zazdrości o mnie, ale do korekty. Fotki będą jak się chłopak nieco uspokoi, bo na razie chodzi i sprawdza gdzie też każde z nas się podziewa. Może boi się, że znikniemy, że to tylko sen? Pozdrawiam wszystkich Dogomianiaków. Quote
Livka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 :multi::multi::multi: Pięknie witamy nową pańcię Tobisia i dziękujemy za relację na gorąco :loveu: Tobinio się naczekał, ale było warto - czekamy na kolejne relacje i fotki o ile to mozliwe ;) Jestem dziś taka szczęśliwa, że chce mi się śpiewać :siara: Pozdrawiam cudny domek :hand:i proszę wymiziać i ucałować Tobisia :loveu: Quote
Pinesk@ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Witam! Bardzo fajnie, że zarejestrowała się Pani na dogomanii :) Cieszę się, że Tobinek nie sprawia problemów i sie powoli aklimatyzuje. No z futerkiem pewnie trochę roboty jest bo w schronisku nie było możliwości regularnego wyczesywania. Ale czesanko misiak zawsze lubił :) łakomczuch jeden hehe :) Niecierpliwie będę czekać na kolejne wieści i zdjęcia. :) pozdrawiam :) Quote
UBOCZE Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 polanka57 napisał(a):To ja, nowa "pańcia" Tobinka. Wypatrzyłam go tutaj, jakiś czas już przeglądałam Dogomanię w poszukiwaniu pieska dla nas. Tobi to psi ideał, uwielbia czesanie, przy kąpieli ani drgnął. Teraz zwiedza mieszkanie, odkrył, że kuchnia to bardzo fajne miejsce, a lodówka kryje w sobie "smakowitości". Chyba mieszkał kiedyś w domu, a żebractwo opanowane do perfekcji. Po prostu "przyjaciel człowieka - jedzącego". Ogólnie "dziewczynki" przyjęły go bardzo dobrze, Bajeczka wykazuje nieco zazdrości o mnie, ale do korekty. Fotki będą jak się chłopak nieco uspokoi, bo na razie chodzi i sprawdza gdzie też każde z nas się podziewa. Może boi się, że znikniemy, że to tylko sen? Pozdrawiam wszystkich Dogomianiaków. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Witamy Paniusie Tobinki :) alez super :) !!!!!! Quote
Szarotka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Trafilam na Tobisia przypadkowo i widze, ze wiedzialam kiedy przyjsc :):) Quote
Betbet Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Witajcie Tobisiowi ludzie!!! Pojawiliście się przy nim w najbardziej odpowiednim momencie!!! Cudownie!!! Quote
Livka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ciekawe co u Tobisia ? Może nowa Pańcia zajrzy do nas :razz: Quote
Pinesk@ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Dostałam wieści i kilka zdjec- zaraz będzie wszystko ;) Quote
Pinesk@ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Wieści z nowego domku: :) Pierwszy dzień i noc mamy za sobą. Tobiś wykąpany, wyczesany, mam nadzieję zadowolony. Ewidentnie mieszkał w domu, nie brudzi, wie od czego są łóżka, kanapy. "Stary cwaniak" pierwszą noc pospał na kanapie w sypialni, rano czekał cierpliwie aż ja się obudzę i pobiegł na spacerek. Załatwił potrzeby i głośno domagał się wpuszczenia do domu, nie lubi być sam z dziewczynami na podwórku. Pierwszy spacerek moje psiaki załatwiają raniutko, zanim ja się ubiorę, potem wychodzimy razem. Nad wyglądem sierści popracujemy, kilka kąpieli, wyczesywanie i zmiana karmy, może jakieś witaminki i będzie dobrze. Za jakiś czas będzie psiak nie do poznania, błyszczący, śliczny. Już teraz, po pierwszej kąpieli i wczorajszym czesaniu wygląda i pachnie znacznie lepiej. Po za tym jest cudowny, grzeczny, łagodny taki miś - przytulak. Quote
kagome19 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jaki śliczny nasz Tobinek :) I widzę, swój fotel ma :D Quote
Nikus Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 i mokre moje oczka jak to widzę:) baaaaaaaaaaardzo dziękujemy....:):):) Quote
lilk_a Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 kagome19 napisał(a):Jaki śliczny nasz Tobinek :) I widzę, swój fotel ma :D od razu chłopak wie gdzie jego miejsce :):) wspaniałe wiadomości :):) Quote
Livka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Tak długo czekaliśmy z Tobisiem i ... doczekaliśmy się - miód na moje serce, fotki cudne, a domku lepszego nie mogliśmy sobie wymarzyć dla Misiaka :multi::multi::multi: Dziękujemy !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Betbet Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Bożeeee jakie to cudowne ogladać psa w domu, psa w fotelu, fotel w psieeeeee i ludzką rękę na psiej głowie aaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zaczęłam mu kibicować stosunkowo niedano, gdy ktoś tu się rozmyslił ale wiecie co....myslę ze dla Tobinka to sie wszystko na dobre obróciło!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
Pinesk@ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Obróciło się dla niego na dobre po stokroć :lol: Jak tylko będę miec czas (mam nadzieję, że to będzie już ten weekend) i jak uda mi się rozpracowac drogę dojazdu to odwiedzę Tobinka i jego nową rodzinkę :) Oczywiście relacja będzie dłuuuga z wizyty :lol: Quote
obraczus87 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 :placz::placz::placz::placz::placz: poryczałam się ze szczęścia!!!! Tobisiu, bardzoooo sie ciesze, bardzo bardzo bardzo :) Quote
AlfaLS Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Pinesk@ napisał(a): Oczywiście relacja będzie dłuuuga z wizyty :lol: I foty!!!!!!!! I foty!!!!!!!!! Bo tych nam zawsze mało :lol: Dopiero teraz udało mi się wejść na dogo i zaraz biegiem do Tobisia, czy można już z czystym sumieniem te kciuki sobie darować. I super wieści :multi::multi::multi:. Rzeczywiściwe nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:lol:. Tobiś ma wreszcie idealny domek, w dodatku z panienkami na własność / pewnie niedługo doceni to swoje szczęście :p/ i z tego co pisze jego nowa Opiekunka wnoszę że jest już bardzo kochany. A tej miłości będzie na pewno z każdą godziną więcej bo Tobiś to taka moja Tara, nie tylko wizualnie. To, z tego co czytam, pies idealny - a te psiaki po tylu latach w schronie potrafią być idealne :lol: I jeszcze my w tym wszystkim mamy szczęście bo będą na bieżąco wiadomości Tobisiowe, fotki Tobisiowe - normalnie żyć się chce:cunao::Cool!::Cool!::Cool!::cunao: Nie wiem jak Wy ale ja się normalnie dziś upiję z radości :pepsi::drinking::pepsi: Quote
Nikus Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 nie wiem jak to napisać,ale my z Livką zaczęliśmy już wczoraj :razz: i ten stan trwa i trwa:beerchug::drinka::knajpa::drink1: Quote
AlfaLS Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Nikus napisał(a):nie wiem jak to napisać,ale my z Livką zaczęliśmy już wczoraj :razz: i ten stan trwa i trwa:beerchug::drinka::knajpa::drink1: I niech trwa!!!!!!!! W końcu jutro niedziela :evil_lol: Quote
Betbet Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Oj no ja raczej nie piję, aleeeeeee tobinku łyk mineralnej niegazowanej za ciebie chopieee! Pinesk@ a spróbuj zrobić krótką relację... to zjedoczymy siły i zobaczysz!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pinesk@ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='AlfaLS']I foty!!!!!!!! I foty!!!!!!!!! Bo tych nam zawsze mało :lol: (...)[/QUOTE] oczywiście fotek bedzie też duuuużo :eviltong: [quote name='Betbet'] Pinesk@ a spróbuj zrobić krótką relację... to zjedoczymy siły i zobaczysz!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Czy to jest groźba? :hmmmm: :diabloti: relacja bedzie taka długa, ze nikomu się nie będzie chciało czytac do końca, o :evil_lol: Już się nie mogę doczekac kolejnych relacji, zdjęc no i oczywiscie odwiedzinek u misiaka :loveu: Quote
UBOCZE Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Pinesk@']oczywiście fotek bedzie też duuuużo :eviltong: Czy to jest groźba? :hmmmm: :diabloti: relacja bedzie taka długa, ze nikomu się nie będzie chciało czytac do końca, o :evil_lol: [/QUOTE] Oj, będzie się chciało, będzie...:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts