Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja, nowa "pańcia" Tobinka.
Wypatrzyłam go tutaj, jakiś czas już przeglądałam Dogomanię w poszukiwaniu pieska dla nas. Tobi to psi ideał, uwielbia czesanie, przy kąpieli ani drgnął. Teraz zwiedza mieszkanie, odkrył, że kuchnia to bardzo fajne miejsce, a lodówka kryje w sobie "smakowitości".
Chyba mieszkał kiedyś w domu, a żebractwo opanowane do perfekcji. Po prostu "przyjaciel człowieka - jedzącego".
Ogólnie "dziewczynki" przyjęły go bardzo dobrze, Bajeczka wykazuje nieco zazdrości o mnie, ale do korekty.
Fotki będą jak się chłopak nieco uspokoi, bo na razie chodzi i sprawdza gdzie też każde z nas się podziewa. Może boi się, że znikniemy, że to tylko sen?
Pozdrawiam wszystkich Dogomianiaków.

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi:

Pięknie witamy nową pańcię Tobisia i dziękujemy za relację na gorąco :loveu:
Tobinio się naczekał, ale było warto - czekamy na kolejne relacje i fotki o ile to mozliwe ;)
Jestem dziś taka szczęśliwa, że chce mi się śpiewać :siara:

Pozdrawiam cudny domek :hand:i proszę wymiziać i ucałować Tobisia :loveu:

Posted

Witam!

Bardzo fajnie, że zarejestrowała się Pani na dogomanii :)

Cieszę się, że Tobinek nie sprawia problemów i sie powoli aklimatyzuje. No z futerkiem pewnie trochę roboty jest bo w schronisku nie było możliwości regularnego wyczesywania. Ale czesanko misiak zawsze lubił :) łakomczuch jeden hehe :)
Niecierpliwie będę czekać na kolejne wieści i zdjęcia. :)

pozdrawiam :)

Posted

polanka57 napisał(a):
To ja, nowa "pańcia" Tobinka.
Wypatrzyłam go tutaj, jakiś czas już przeglądałam Dogomanię w poszukiwaniu pieska dla nas. Tobi to psi ideał, uwielbia czesanie, przy kąpieli ani drgnął. Teraz zwiedza mieszkanie, odkrył, że kuchnia to bardzo fajne miejsce, a lodówka kryje w sobie "smakowitości".
Chyba mieszkał kiedyś w domu, a żebractwo opanowane do perfekcji. Po prostu "przyjaciel człowieka - jedzącego".
Ogólnie "dziewczynki" przyjęły go bardzo dobrze, Bajeczka wykazuje nieco zazdrości o mnie, ale do korekty.
Fotki będą jak się chłopak nieco uspokoi, bo na razie chodzi i sprawdza gdzie też każde z nas się podziewa. Może boi się, że znikniemy, że to tylko sen?
Pozdrawiam wszystkich Dogomianiaków.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Wieści z nowego domku: :)

Pierwszy dzień i noc mamy za sobą. Tobiś wykąpany, wyczesany, mam
nadzieję zadowolony. Ewidentnie mieszkał w domu, nie brudzi, wie od
czego są łóżka, kanapy. "Stary cwaniak" pierwszą noc pospał na kanapie w sypialni, rano czekał cierpliwie aż ja się obudzę i pobiegł na spacerek.

Załatwił potrzeby i głośno domagał się wpuszczenia do domu, nie lubi
być sam z dziewczynami na podwórku. Pierwszy spacerek moje psiaki załatwiają raniutko, zanim ja się ubiorę, potem wychodzimy razem.

Nad wyglądem sierści popracujemy, kilka kąpieli, wyczesywanie i zmiana
karmy, może jakieś witaminki i będzie dobrze. Za jakiś czas będzie
psiak nie do poznania, błyszczący, śliczny.

Już teraz, po pierwszej kąpieli i wczorajszym czesaniu wygląda i pachnie znacznie lepiej.
Po za tym jest cudowny, grzeczny, łagodny taki miś - przytulak.

Posted

Tak długo czekaliśmy z Tobisiem i ... doczekaliśmy się - miód na moje serce, fotki cudne, a domku lepszego nie mogliśmy sobie wymarzyć dla Misiaka :multi::multi::multi:

Dziękujemy !!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Bożeeee jakie to cudowne ogladać psa w domu, psa w fotelu, fotel w psieeeeee i ludzką rękę na psiej głowie aaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Zaczęłam mu kibicować stosunkowo niedano, gdy ktoś tu się rozmyslił ale wiecie co....myslę ze dla Tobinka to sie wszystko na dobre obróciło!!!!!!!!!!:loveu::loveu:

Posted

Obróciło się dla niego na dobre po stokroć :lol: Jak tylko będę miec czas (mam nadzieję, że to będzie już ten weekend) i jak uda mi się rozpracowac drogę dojazdu to odwiedzę Tobinka i jego nową rodzinkę :) Oczywiście relacja będzie dłuuuga z wizyty :lol:

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Oczywiście relacja będzie dłuuuga z wizyty :lol:

I foty!!!!!!!! I foty!!!!!!!!! Bo tych nam zawsze mało :lol:

Dopiero teraz udało mi się wejść na dogo i zaraz biegiem do Tobisia, czy można już z czystym sumieniem te kciuki sobie darować. I super wieści :multi::multi::multi:. Rzeczywiściwe nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:lol:. Tobiś ma wreszcie idealny domek, w dodatku z panienkami na własność / pewnie niedługo doceni to swoje szczęście :p/ i z tego co pisze jego nowa Opiekunka wnoszę że jest już bardzo kochany. A tej miłości będzie na pewno z każdą godziną więcej bo Tobiś to taka moja Tara, nie tylko wizualnie. To, z tego co czytam, pies idealny - a te psiaki po tylu latach w schronie potrafią być idealne :lol:
I jeszcze my w tym wszystkim mamy szczęście bo będą na bieżąco wiadomości Tobisiowe, fotki Tobisiowe - normalnie żyć się chce:cunao::Cool!::Cool!::Cool!::cunao:

Nie wiem jak Wy ale ja się normalnie dziś upiję z radości :pepsi::drinking::pepsi:

Posted

Nikus napisał(a):
nie wiem jak to napisać,ale my z Livką zaczęliśmy już wczoraj :razz: i ten stan trwa i trwa:beerchug::drinka::knajpa::drink1:

I niech trwa!!!!!!!! W końcu jutro niedziela :evil_lol:

Posted

Oj no ja raczej nie piję, aleeeeeee tobinku łyk mineralnej niegazowanej za ciebie chopieee!

Pinesk@ a spróbuj zrobić krótką relację... to zjedoczymy siły i zobaczysz!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='AlfaLS']I foty!!!!!!!! I foty!!!!!!!!! Bo tych nam zawsze mało :lol:
(...)[/QUOTE]

oczywiście fotek bedzie też duuuużo :eviltong:

[quote name='Betbet']
Pinesk@ a spróbuj zrobić krótką relację... to zjedoczymy siły i zobaczysz!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Czy to jest groźba? :hmmmm: :diabloti: relacja bedzie taka długa, ze nikomu się nie będzie chciało czytac do końca, o :evil_lol:

Już się nie mogę doczekac kolejnych relacji, zdjęc no i oczywiscie odwiedzinek u misiaka :loveu:

Posted

[quote name='Pinesk@']oczywiście fotek bedzie też duuuużo :eviltong:

Czy to jest groźba? :hmmmm: :diabloti: relacja bedzie taka długa, ze nikomu się nie będzie chciało czytac do końca, o :evil_lol:

[/QUOTE]

Oj, będzie się chciało, będzie...:lol::lol::lol: