obraczus87 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Poza tym wierzę, że jesli już jedna osoba się zainteresowała Tobisiem to MUSI SIĘ UDAĆ :) !!!! :) ja nie trace nadziei :) Quote
AlfaLS Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Poza tym wierzę, że jesli już jedna osoba się zainteresowała Tobisiem to MUSI SIĘ UDAĆ :) !!!! :) ja nie trace nadziei :) I nie tylko Ty! Wszyscy wierzymy że ten najlepszy domek się wreszcie znajdzie :lol: Quote
Livka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Witaj misiaczku - zabieram cię na wirtualny spacerek :Dog_run: tylko tyle mogę ... wierzę, że ci się uda, gdzieś ten domek czeka :roll: Quote
Pinesk@ Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Ciotki, wujkowie- trzymajcie kciukasy ;) Więcej nie powiem co by nie zapeszac ;) Quote
UBOCZE Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pinesk@ napisał(a):Ciotki, wujkowie- trzymajcie kciukasy ;) Więcej nie powiem co by nie zapeszac ;) :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Guest mareksy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pinesk@ napisał(a):Ciotki, wujkowie- trzymajcie kciukasy ;) Więcej nie powiem co by nie zapeszac ;) :kciuki: :kciuki: Quote
AlfaLS Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: I o nic nie pytamy ......... ale :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
karolina27 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 to ja też dołączam swojego kciukasa i o nic nie pytam, ale mam nadzieję, że niedługo Pineska nam powie:) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Pinesk@ napisał(a):Ciotki, wujkowie- trzymajcie kciukasy ;) Więcej nie powiem co by nie zapeszac ;) A ja wiem o co chodzi :eviltong: ale nie powiem, aby nie zapeszyć :) Quote
Livka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Pinesk@ napisał(a):Ciotki, wujkowie- trzymajcie kciukasy ;) Więcej nie powiem co by nie zapeszac ;) No to trzymamy bardzo mocno :kciuki::kciuki: - Tobisiu całuski w nochalka :loveu: Quote
AlfaLS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Livka napisał(a):No to trzymamy bardzo mocno :kciuki::kciuki: - Tobisiu całuski w nochalka :loveu: Trzymamy, trzymamy ale mógłby ktoś uchylić choć rąbka tajemnicy.. my tu w strasznym stresie.....Albo choć napisać kiedy i dla nas będą jakieś dobre wiadomości.... Pięknie prosimy........:modla::modla::modla: Quote
obraczus87 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 AlfaLS napisał(a):Trzymamy, trzymamy ale mógłby ktoś uchylić choć rąbka tajemnicy.. my tu w strasznym stresie.....Albo choć napisać kiedy i dla nas będą jakieś dobre wiadomości.... Pięknie prosimy........:modla::modla::modla: Wszystko w swoim czasie :D Quote
AlfaLS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Niby to rozumiem ale wiesz jak trudno jest pracować mając zaciśnięte kciuki????? :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 AlfaLS napisał(a):Niby to rozumiem ale wiesz jak trudno jest pracować mając zaciśnięte kciuki????? :evil_lol: Wiem doskonale :D Quote
Pinesk@ Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Wyjaśni się wszystko jutro :) Powiem tylko, ze jeśli się uda to Tobinek będzie miał super dom, z fajnym pańciostwem i dwoma koleżankami. Ale cii, nie zapeszajmy ;) Quote
AlfaLS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Pinesk@ napisał(a):Wyjaśni się wszystko jutro :) Powiem tylko, ze jeśli się uda to Tobinek będzie miał super dom, z fajnym pańciostwem i dwoma koleżankami. Ale cii, nie zapeszajmy ;) Ok, dla Tobisia wszystko :lol: w związku z tym trzymam dalej kciuki tak mocno jak tylko potrafię i czekamy na :thumbs::thumbs::thumbs:wieści............ Quote
Livka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Tobisiu kochany :loveu: ... może właśnie teraz ? Trzymam bardzo mocno kciuki :thumbs: Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 dzisiaj mam dużo pracy, ale w związku z Tobisiem daruje sobie i będę trzymac kciuki :D Quote
Pinesk@ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Pojechał! :multi: :loveu: Przed chwilką Tobiś wyruszył w podróż do nowego domku :) Pani Kazimiera zadzwoniła do mnie przedwczoraj i po ponad 20 minutowej rozmowie wiedziałam, że to bardzo fajny, wręcz idealny domek i ludzie dla Tobisia. Osoba konkretna ale miła, z wielkim sercem dla zwierząt.. Niuniek zamieszka razem ze swoim nowym pańciostwem i dwoma koleżankami niedaleko Tczewa :) Do dyspozycji będzie miał cały dom łącznie z fotelami i kanapami + spory ogród. Koleżanki zwą się Sara i Bajka i obie są ze schronisk (ze Starogardu i Gdyni). Suczki oczywiście po sterylizacji. Państwo latem tego roku pożegnali (jak to określiła Pani Kazimiera) swojego księcia Dropsa. Psiaki w domu praktycznie wcale nie zostają same chyba, ze na czas zakupów czy wyjazdu w odwiedziny do rodziców. Państwo karmią swoje psiaki britem ale ze względu na to, że Tobinka ząbki pozostawiają wiele do życzenia pani będzie mu gotować rosołki :eviltong: Wieści i zdjęcia oczywiście będą na bieżąco :) W koncu mu sie udało i trafił na odpowiedni domek. To jest właśnie TEN domek. :) Dziękuję bardzo wszystkim, którzy angażowali się w pomoc w znalezienie domku Tobinkowi. Za ogłoszenia, podnoszenie, wspieranie :loveu: Livce, Nikusiowi, polubkowi, obraczusiowi, alfie, lilk_a za piękne allegro, karolinie27 za robienie zdjec do ogłoszeń i wszyyystkim ciotkom i wujkom z wątku :Rose: UDAŁO SIĘ :) Się kurcze nawet nie zdążyłam pożegnać z Tobisiem. Miałam być przy adopcji niestety wypadła mi pilna sprawa. Ale za to w odwiedzinki pojadę bezprecedensowo, ktos jeszcze chętny na odwiedzinki do misiaczka? :lol: W przyszły weekend, jeżeli nic nie pokrzyżuje mi planów, mam nadzieję, że uda mi się do niego wybrać. :loveu: A tu nowe koleżanki Tobinka: Sara: Bajka (pani domu :evil_lol:): Quote
Livka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nareszcie :mdleje: Nie mogę w to uwierzyć - jeszcze ... huuurrrrraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest mareksy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Suuuuuperrrrr!!!!! :multi: Fajne będzie miał towarzystwo :lol: Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nie ma tego złego.... :) jejku ależ się cieszę! ! ! ! ! ! ! :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :sweetCyb::sweetCyb: TOBISIU bądź szczęśliwy ! :) Quote
Nikus Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ło matko:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale się cieszę....:) gupia praca nie pozwoliła mi tu wcześniej zajrzeć:angryy: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: hurrrraaaaaaaa Tobiniu bądź szczęśliwy:) Quote
Livka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Chyba zaraz pęknę - tyle emocji we mnie :evil_lol: Tobiniu kochany tyle się naczekałeś , chciałabym wierzyć w to, że dom będzie najlepszy ze wszystkich i na zawsze !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tego ci oczywiście bardzo, bardzo życzę - to taki przedwczesny prezent od Świętego Mikołaja :x-mas: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Pinesk@ co zadziałało jakieś ogłoszenie, allegro - gdzie Pani Tobiaszka wypatrzyła ? Quote
Recommended Posts