Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Poza tym wierzę, że jesli już jedna osoba się zainteresowała Tobisiem to MUSI SIĘ UDAĆ :) !!!! :) ja nie trace nadziei :)

I nie tylko Ty! Wszyscy wierzymy że ten najlepszy domek się wreszcie znajdzie :lol:

Guest mareksy
Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ciotki, wujkowie- trzymajcie kciukasy ;) Więcej nie powiem co by nie zapeszac ;)

:kciuki: :kciuki:

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ciotki, wujkowie- trzymajcie kciukasy ;) Więcej nie powiem co by nie zapeszac ;)

No to trzymamy bardzo mocno :kciuki::kciuki: - Tobisiu całuski w nochalka :loveu:

Posted

Livka napisał(a):
No to trzymamy bardzo mocno :kciuki::kciuki: - Tobisiu całuski w nochalka :loveu:

Trzymamy, trzymamy ale mógłby ktoś uchylić choć rąbka tajemnicy.. my tu w strasznym stresie.....Albo choć napisać kiedy i dla nas będą jakieś dobre wiadomości.... Pięknie prosimy........:modla::modla::modla:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Trzymamy, trzymamy ale mógłby ktoś uchylić choć rąbka tajemnicy.. my tu w strasznym stresie.....Albo choć napisać kiedy i dla nas będą jakieś dobre wiadomości.... Pięknie prosimy........:modla::modla::modla:

Wszystko w swoim czasie :D

Posted

Wyjaśni się wszystko jutro :) Powiem tylko, ze jeśli się uda to Tobinek będzie miał super dom, z fajnym pańciostwem i dwoma koleżankami. Ale cii, nie zapeszajmy ;)

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Wyjaśni się wszystko jutro :) Powiem tylko, ze jeśli się uda to Tobinek będzie miał super dom, z fajnym pańciostwem i dwoma koleżankami. Ale cii, nie zapeszajmy ;)

Ok, dla Tobisia wszystko :lol: w związku z tym trzymam dalej kciuki tak mocno jak tylko potrafię i czekamy na :thumbs::thumbs::thumbs:wieści............

Posted

Pojechał! :multi: :loveu:

Przed chwilką Tobiś wyruszył w podróż do nowego domku :)

Pani Kazimiera zadzwoniła do mnie przedwczoraj i po ponad 20 minutowej rozmowie wiedziałam, że to bardzo fajny, wręcz idealny domek i ludzie dla Tobisia. Osoba konkretna ale miła, z wielkim sercem dla zwierząt..
Niuniek zamieszka razem ze swoim nowym pańciostwem i dwoma koleżankami niedaleko Tczewa :) Do dyspozycji będzie miał cały dom łącznie z fotelami i kanapami + spory ogród. Koleżanki zwą się Sara i Bajka i obie są ze schronisk (ze Starogardu i Gdyni). Suczki oczywiście po sterylizacji.
Państwo latem tego roku pożegnali (jak to określiła Pani Kazimiera) swojego księcia Dropsa.
Psiaki w domu praktycznie wcale nie zostają same chyba, ze na czas zakupów czy wyjazdu w odwiedziny do rodziców.
Państwo karmią swoje psiaki britem ale ze względu na to, że Tobinka ząbki pozostawiają wiele do życzenia pani będzie mu gotować rosołki :eviltong:
Wieści i zdjęcia oczywiście będą na bieżąco :)

W koncu mu sie udało i trafił na odpowiedni domek. To jest właśnie TEN domek. :)

Dziękuję bardzo wszystkim, którzy angażowali się w pomoc w znalezienie domku Tobinkowi. Za ogłoszenia, podnoszenie, wspieranie :loveu: Livce, Nikusiowi, polubkowi, obraczusiowi, alfie, lilk_a za piękne allegro, karolinie27 za robienie zdjec do ogłoszeń i wszyyystkim ciotkom i wujkom z wątku :Rose: UDAŁO SIĘ :)

Się kurcze nawet nie zdążyłam pożegnać z Tobisiem. Miałam być przy adopcji niestety wypadła mi pilna sprawa. Ale za to w odwiedzinki pojadę bezprecedensowo, ktos jeszcze chętny na odwiedzinki do misiaczka? :lol: W przyszły weekend, jeżeli nic nie pokrzyżuje mi planów, mam nadzieję, że uda mi się do niego wybrać. :loveu:

A tu nowe koleżanki Tobinka:

Sara:

Bajka (pani domu :evil_lol:):

Guest mareksy
Posted

Suuuuuperrrrr!!!!! :multi:
Fajne będzie miał towarzystwo :lol:

Posted

Ło matko:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale się cieszę....:) gupia praca nie pozwoliła mi tu wcześniej zajrzeć:angryy:

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: hurrrraaaaaaaa

Tobiniu bądź szczęśliwy:)

Posted

Chyba zaraz pęknę - tyle emocji we mnie :evil_lol:

Tobiniu kochany tyle się naczekałeś , chciałabym wierzyć w to, że dom będzie najlepszy ze wszystkich i na zawsze !!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Tego ci oczywiście bardzo, bardzo życzę - to taki przedwczesny prezent od Świętego Mikołaja :x-mas:
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Pinesk@ co zadziałało jakieś ogłoszenie, allegro - gdzie Pani Tobiaszka wypatrzyła ?