Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tu ludu się nagle zrobiło :crazyeye:

Czy ja moge prosic (ladnie prosze bo nie mam sily inaczej.. heheh) o AKTUALNE zdjecie psiny tutaj na watku?

Bo to co tu jest musi byc chyba z lata wiec sporo ermmm stare?

W tej chwili nikt by psia nie czesal z krotkim rekawkiem na trawce....

Stare, stare, teraz tyle śniegu, że na zdjęcia ludzi czeszącego psa na trawce w krótkim rękawku nie ma co liczyć ;) Nowe, lepsze zdjęcia może uda się skombinowac w sobote jak karolina27 da radę przyjśc do schroniska a jak się Pinesk@ postara to i w srodę coś wykombinuje.

Ciekawy, bardzo fajny wierszyk :lol:

Posted

[quote name='bartolini']"Niech będzie Tobi ;) Domowy tymczas w okolicy.. nie mam zielonego pojęcia, będzie trzeba poszukać chociaż myślę, że na Tczew to nie ma co liczyc... Jak najbardziej można watek rozsyłac ;) Z kastracja to pewna nie jestem, chyba jest ale muszę sprawdzic w schronisku. Dzięki za wsparcie :)
Pinesk@"[/QUOTE]

Mój mały czarnuszek ma na imię TOBI :) to teraz stane na głowie, aby pomóc Tobiaszkowi, Biśkowi, Tobince - jak kto woli :D

Posted

[quote name='Nikus']hehe faktycznie:) zapomniałem :)[/QUOTE]

taaaaa jasne :D przyznaj się, że to był chwyt :D wiedziałeś, że jak zobacze czarnuszka o imieniu Tobi to wpadne jak sliwka w kompot :evil_lol:

Posted

No w koncu mogę swobodnie pisac :D Nowe fotki w środę będą a jak się wyrobię to moooże jutro no ale na jutro to raczej nie ma co liczyc ;) Nie będą super ekstra bo lustrzanką nie dysponuję, tu się trzeba uśmiechnąć do karoliny27 ;)

Posted

oki to się uśmiechamy:) a potem zrobimy kampanię reklamową psiaka w różnych regionach kraju... i na allegro oczywiście...i nie wierzę,że się nie uda bo on śliczny jest.:) a transport przez Polskę to tylko kwestia organizacji...sam to wiem:)

Posted

no właśnie tego się obawiam bo te Misie takie są :( nie potrafią się bronić...stąd moje pytanie bo zastanawiam się czy szukamy na gwałt Dt czy możemy skupić się na DS?

Posted

To jest tak, że ataki zdarzają się przy wyciąganiu na spacer sąsiedniego kojca, przy jakichś szczekach. Nie jest to za każdym razem, raczej radziej niż częściej, czasami tylko przygniatają go do ziemi albo powarczą i na tym kończy się cały spór. Ale już na pierwszy rzut oka widac, że to nie on rządzi w tym kojcu. Do tej pory nie zdarzyło się tak żeby czarnuch doznał jakiegoś uszczerbku na zdrowiu czy cokolwiek. Tobiś mieszka sobie na wybiegu zewnętrznym z suką i psem. Myślę, że możemy sie skupic na szukaniu bardziej DS ale DT też wchodzi w grę jeżeli by się takowy pojawił ale tylko domowy/ogrodowy, do DT kojcowego nie ma go co pchać.