UBOCZE Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tobiś jest to miś kudłaty, Tobiś do dziś nie ma chaty... Chce się cieszyć, tak jak inni. A on biedny. Co on winny??? Quote
bartolini Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale tu ludu się nagle zrobiło :crazyeye: Czy ja moge prosic (ladnie prosze bo nie mam sily inaczej.. heheh) o AKTUALNE zdjecie psiny tutaj na watku? Bo to co tu jest musi byc chyba z lata wiec sporo ermmm stare? W tej chwili nikt by psia nie czesal z krotkim rekawkiem na trawce.... Stare, stare, teraz tyle śniegu, że na zdjęcia ludzi czeszącego psa na trawce w krótkim rękawku nie ma co liczyć ;) Nowe, lepsze zdjęcia może uda się skombinowac w sobote jak karolina27 da radę przyjśc do schroniska a jak się Pinesk@ postara to i w srodę coś wykombinuje. Ciekawy, bardzo fajny wierszyk :lol: Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tu się zacznie dziać dopiero hihi.:) Te nowe fotki koniecznie....potrzebne do ogłoszeń:) Quote
Livka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witaj czarna perełko - Tobi pokazuj ślicznego pysia :) Quote
TERESA BORCZ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 MAM NOWY WYNEGOCJOWANY HOTELIK . CENY DLA NAS EXTRA 10 ZL Z KARMA LUB 12,. Z WYŻYWIENIEM HOTELOWYM koło wieliczki . trochę daleko ale przy szosie a4. warunki do sprawdzenia ale podobno dobre Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 zapisuje na razie ;) uwielbiam "czarnuszki" Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='bartolini']"Niech będzie Tobi ;) Domowy tymczas w okolicy.. nie mam zielonego pojęcia, będzie trzeba poszukać chociaż myślę, że na Tczew to nie ma co liczyc... Jak najbardziej można watek rozsyłac ;) Z kastracja to pewna nie jestem, chyba jest ale muszę sprawdzic w schronisku. Dzięki za wsparcie :) Pinesk@"[/QUOTE] Mój mały czarnuszek ma na imię TOBI :) to teraz stane na głowie, aby pomóc Tobiaszkowi, Biśkowi, Tobince - jak kto woli :D Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Nikus']hehe faktycznie:) zapomniałem :)[/QUOTE] taaaaa jasne :D przyznaj się, że to był chwyt :D wiedziałeś, że jak zobacze czarnuszka o imieniu Tobi to wpadne jak sliwka w kompot :evil_lol: Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 :oops: no ok...masz mnie :evil_lol: przemknęło mi to przez myśl:) Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale tak naprawdę to Livka znalazła psiaka i ...wymyśliła nowe imie medialne:) reszta to już tak samo.....hihi:) Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Livka super, ten bidak potrzebuje masyyyyyyy ogłoszen ;) Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Napisałem do Dada M.....może zajrzy?:) Banerek Malwi obiecała wieczorem:) Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Nikus']Napisałem do Dada M.....może zajrzy?:) Banerek Malwi obiecała wieczorem:)[/QUOTE] ja na razie mam mase roboty.... ale obiecuje pomóc ;) Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tobi...czekamy na Twoje nowe fotki:) a teraz brykaj na górę:) Quote
Pinesk@ Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 No w koncu mogę swobodnie pisac :D Nowe fotki w środę będą a jak się wyrobię to moooże jutro no ale na jutro to raczej nie ma co liczyc ;) Nie będą super ekstra bo lustrzanką nie dysponuję, tu się trzeba uśmiechnąć do karoliny27 ;) Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 oki to się uśmiechamy:) a potem zrobimy kampanię reklamową psiaka w różnych regionach kraju... i na allegro oczywiście...i nie wierzę,że się nie uda bo on śliczny jest.:) a transport przez Polskę to tylko kwestia organizacji...sam to wiem:) Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a jeszcze coś dowiedz się jak jest z jego kastracją... i najważniejsze..czy on w schronie jest bezpieczny? tzn czy inne psiaki go nie atakują? Quote
Pinesk@ Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 OK, dowiem się. Atakują czasami, nie jest to takie pożarcie na maxa ale czasem mu się obrywa. A to jest taka łagodna ciapa. Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 no właśnie tego się obawiam bo te Misie takie są :( nie potrafią się bronić...stąd moje pytanie bo zastanawiam się czy szukamy na gwałt Dt czy możemy skupić się na DS? Quote
Pinesk@ Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 To jest tak, że ataki zdarzają się przy wyciąganiu na spacer sąsiedniego kojca, przy jakichś szczekach. Nie jest to za każdym razem, raczej radziej niż częściej, czasami tylko przygniatają go do ziemi albo powarczą i na tym kończy się cały spór. Ale już na pierwszy rzut oka widac, że to nie on rządzi w tym kojcu. Do tej pory nie zdarzyło się tak żeby czarnuch doznał jakiegoś uszczerbku na zdrowiu czy cokolwiek. Tobiś mieszka sobie na wybiegu zewnętrznym z suką i psem. Myślę, że możemy sie skupic na szukaniu bardziej DS ale DT też wchodzi w grę jeżeli by się takowy pojawił ale tylko domowy/ogrodowy, do DT kojcowego nie ma go co pchać. Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ok...:) dzięki za odpowiedź bo to ważne ....szukamy w takim razie DS :) a jakby się trafił DT milusi też nie pogardzimy:) Quote
UBOCZE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zaglądamy znowu dzisiaj I patrzymy na Tobisia? Zapytamy go o zdrowie I czy będą fotki nowe? Quote
Recommended Posts