Pinesk@ Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Już piszę maila do kotunieczki.. Quote
AlfaLS Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Pinesk@ napisał(a):Już piszę maila do kotunieczki.. Tylko ona tam nie odpowiedziała od 21-go - mam nadzieję, ze Tobie coś napisze. Kurcze ale bym chciała żeby ten Tobiś już wyszedł z tego schroniska........ Quote
Pinesk@ Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Kurcze.. Napisałam i PW i maila. Jak nie odpisze zadzwonię do Jola+Rani+Sari tak jak napisała w poście.. Quote
wiq Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 trzymam kciuki bardzo mocno! :) musi się udać :)! Quote
NataliaJ. Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dzień dobry wszystkim! :) Cześć przyszły mój Tobisiu. Mam nadzieję że niedługo przybędziesz do nas!!! Quote
Livka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Witamy pięknie wyczekany domek Tobisiowy ;) Czekamy na chętną osobę do wizyty przedadopcyjnej !!! Quote
obraczus87 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Był taki wątek psiaków z Lęborka bodajże, ale oczywiście go wykasowałam :( Quote
Livka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 obraczus87 napisał(a):Był taki wątek psiaków z Lęborka bodajże, ale oczywiście go wykasowałam :( Dziękuję obraczus :) znalazłam wątek i porozsyłałam trochę pw :) Quote
obraczus87 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Livka napisał(a):Dziękuję obraczus :) znalazłam wątek i porozsyłałam trochę pw :) Chmmm to dobrze :) Bo ja watek trzymałam właśnie z myślą o kontaktach do ludzi z tamtego rejonu, ale długo nie korzystałam z tego, więc skasowałam :) Quote
AlfaLS Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Na wątku Balbinki jest: Charly napisał(a):Wyczytalam na innym wątku, że z sierakowic jest mareksy. "nie jest typowym dogomaniakiem, ale o wielkim sercu i jak wytlumaczyć o co chodzi, to zrobi to dobrze" ;) więc na przyszłość wiemy kogo wołać do sierakowic Betbet napisał(a):O patrzcie... nie wiedziałąm że mareksy z sierakowic! Tak, to człowiek o wielkim sercu. Ma teraz psiaka z Sopotu - Portosa. Wcześniej wziął starego kaukaza, który żył na łańcuchu i nie miał wielkich szans na adopcję. Natalia... o psiaku dla Ciebie trzeba pomyśleć. Może któyś z Sopociaków Cię zachwyci, tak jak mareksego? Może to nam pomoże? Quote
Livka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Napisałam do mareksy :) ... do kogo ja już nie napisałam hi hi narazie z marnym skutkiem, ale ... liczę na to ,że w końcu ktoś się znajdzie :) Quote
Pinesk@ Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Odpisała mi kotunieczka. jak będę wiedziec coś więcej dam znac. Ale nadal szukamy osoby do wizyty bo nie wiem czy z kotunieczką wypali (oby się udało!) ;) Quote
Livka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Pinesk@ tylko tym razem nie wydajcie nikomu Tobisia bo Natalii serce pęknie ... Quote
AlfaLS Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Livka napisał(a):Pinesk@ tylko tym razem nie wydajcie nikomu Tobisia bo Natalii serce pęknie ... A ja bym sobie chyba strzeliła w łeb bo tak Natalii kibicuję :flaming:. Oczywiście Tobisiowi też......:lol: Quote
Pinesk@ Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 obraczus87 napisał(a):Był taki wątek psiaków z Lęborka bodajże, ale oczywiście go wykasowałam :( Na lęborskim dałam już znac ;) Quote
Pinesk@ Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Livka napisał(a):Pinesk@ tylko tym razem nie wydajcie nikomu Tobisia bo Natalii serce pęknie ... Jutro będę w schronisku i zastrzegę że jedzie futrzak do domu i nikomu nie wydawać. Możecie być spokojni :) Quote
NataliaJ. Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dziewczyny fajnie że jesteście. Że pomagacie, organizujecie... Quote
Livka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Pinesk@ robisz wizyty przedaopcyjne ? Mam pomysł ;) Quote
AlfaLS Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Podzielisz się tym pomysłem? Choć chyba czuję o co chodzi ;) Quote
Betbet Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Fajnie, że akurat Tobisia!!!:) Zasłużył bardzo na domek:) Widzę, że mareksy poinformowany więc nic więcej zdziałać nie moge:) Ale trzymam kciuki!!! Quote
Recommended Posts