Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tobini wczoraj był z nami na dłuuugim spacerku a potem się farciarz załapał na kolejny spacerek! A sypie sie z niego futro jak nie wiem, trzeba będzie znów wyczesać. Zdjęć niestety jeszcze nie mam.

Posted

O w mordkę jeżyka, podałam w allegro namiary na schron zamiast na siebie.:roll: Teraz dopiero się zorientowałam bo Tobini ma gapa. Zmienię jeszcze raz dwa ten kontakt, moze jeszcze nie dzwonili.

• 2 weeks later...
Posted

Cisza w sprawie Tobinia. Zdjecia są ale niezbyt różnorodne. Będzie trzeba go kiedyś jeszcze raz wyciagnąc... Jak sie uporam z moim 'szybkim' internetem to wstawię zdjecia jeszcze dziś.

Posted

lilk_a napisał(a):
tak będzie wyglądało [FONT=Georgia]allegro Tobisia [/FONT]piszcie co poprawić , zmienić , dopisać ....

Świetne! jak dla mnie bomba :) Bardzo, bardzo dziękuje! :Rose: !
Tylko taka maluteńka uwaga- napisz proszę ze kontakt po godzinie 15ej. Wcześniej mam zajęcia i nie mogę zbytnio odbierac telefonów. ;)

Posted

lilk_a napisał(a):
dopiszę że od 15 stej , napiszcie tylko jeszcze jakie wyróżnienia i wystawiam
Livka masz nr konta czy podać ?

lilk_a podeślij nr konta na wszelki wypadek, a wyróżnienia takie jak poprzednio - takie za ponad 20 zł chyba :)