Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniła do mnie pani ktora wypatrzyła na allegro suczke, sunia juz jest u forumowej Dorothy połowe drogi wiózł ja nikus:) ta pani chciała starszego niewielkiego pieska, myslała ze wystawiona sunia jest mniejsza ale chciala ja wziasc nawet jak sie dowiedziała ze to owczarek:) miła kobieta ma juz chyba 3pieski mysle ze warto sie z nia skontaktowac moze akurat wziełaby tobisia:)
jej nr. tel 725999879 pani mieszka w sanoku:/

Posted

ta pani mi mowiła ze ona jest straszna psiara, zaproponowałam jej ze moze wziełaby innego psa i byla nawet tym zainteresowana,miała mi podesłac swojego maila ale tego nie zrobiła:( mama nadzieje ze nadal chce wziaśc jakiegos starszego małego kudłatego bidoka:( i ze to dobry domek, psiak mowiła ze mieszkałby w domu!!!

Posted

martaipieski napisał(a):
wysłałam numer do tej pani moze zadzwoncie?????powiecie ze taka bida z niego:(

powiadomimy Pineskę.....ona wie o nim najwięcej...może spróbuje się skontaktować

Posted

polubek napisał(a):
tobiś kiedy byliśmy razem na spacerku?
idziemy
kto idzie z nami?

Dzisiaj ja zabieram cudnego Tobisia na spacerek:lol: Ktoś idzie z nami?
I co z tym ewentualnym domkiem?

Posted

Zapiszuję numer i dziś popołudniu zadzwonię. Dzięki za informacje, transport jakoś zorganizujemy, no i wizyta musi się odbyc. Jutro powinnam miec juz stały dostęp do internetu więc w razie czego sie odezwę :)