obraczus87 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 polubek napisał(a):nie gnęb mi nikusia :mad:. poczekaj aż dojdzie do wprawy :lol: Wszystko w swoim czasie :diabloti: Quote
Pinesk@ Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Nikus dziękuję bardzo w imieniu czarnucha :loveu: Quote
Livka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Tobis dobrej nocki!!!!! Gdzie tam dobrej nocki, najpierw jeszcze spacerek - prawda Tobisiu :loveu: Quote
polubek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 tobiś szykuj sięz ciotką ajta znowu będziemy :Dog_run::kociak: Quote
Livka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Chodź Tobiaszu na spacerek - pobrykamy sobie ;) :Dog_run::laugh2_2: Quote
brazowa1 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Pinesko,u Was byŁ Borys,z choroba skóry....własnie znalazlm jego ogloszenie.On został adoptowany? Jeżeli tak,to mam smutna wiadomość-zostal porzucony , od ponad 2 tygodni jest na Dabrówce. Bardzo zestresowany pies. Quote
brazowa1 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Pinesko,u Was byŁ Borys,z choroba skóry....własnie znalazlm jego ogloszenie.On został adoptowany? Jeżeli tak,to mam smutna wiadomość-zostal porzucony , od ponad 2 tygodni jest na Dabrówce. Bardzo zestresowany pies. Quote
Pinesk@ Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Tak był i raczej jest, tydzień temu byłam w schronisku i był. Możesz podesłac kilka zdjec jeżeli posiadasz? Zresztą będę jutro w schronisku to też sprawdzę. Quote
brazowa1 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 o rany,identyko-przynajmniej na podtsawie tej jednej fotki,ktora znalazłam na adopcjepsa.pl Podasz mi maila? Quote
Pinesk@ Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Nie, to nie Borys ale strasznie podobny! :crazyeye: Nasz Borys ma charakterystyczny brzuch i krótki ogon : Tu jest wątek Borysa i jego więcej zdjęc: http://www.dogomania.pl/threads/149300-Zaskakujacy-prAE-gus-czyli-PrAE-gowany-vel-Borys-z-Tczewa-D Quote
polubek Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Tobiś zbieraj się ajta a ciotką. dzisiaj ja jestem pierwsza z Tobiniem. a zanim nie wrócimy ze spacerku to proszę przywitajcie się z Foksikiem. malutki niewidimy terierek z ogromną wolą życia http://www.dogomania.pl/threads/181055-Malutki-terierek-stary-A-lepy-i-gA-uchy-a-tak-bardzo-chce-A-yAE liczę na was. nie zawiedźcie mnie i tym razem. Quote
brazowa1 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Aaaaaaaaa,teraz widac.To dobrze,bo zdązyłam siebie zdenerowac ludzkim okrucieństwem. Uf,uf,uf. Quote
Livka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Pięknie świeci słoneczko - chodź Tobisiu na niedzielny spacerek :) Quote
polubek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 tobiś ciotka Alfa coś cie zaniedbuje ostatnio chodź ze mną ajta Quote
Pinesk@ Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 A ja Tobiśka zabiorę jutro na spacerek- tylko, ze taki w teren i sobie pohasamy :diabloti: Quote
AlfaLS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='polubek']tobiś ciotka Alfa coś cie zaniedbuje ostatnio chodź ze mną ajta[/QUOTE] Ciotka Alfa wraca do świata ludzi żywych i w związku z tym Tobiś ma ze mną drugi spacerek :Dog_run: Quote
AlfaLS Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tobisiu dziś zabieram Cie na spacerek na pierwszą stronkę już o 17-tej;), a co nam tam:lol: Quote
Pinesk@ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No i byliśmy na spacerku. Tobisiek kocha się przytulać i być czochrany. Bardzo lubi czesanko, zero agresji. Przefajnisty piesol. No i powiem Wam, ze rzeczywiście może miec te 10 lat- zajrzałam w ząbki: Brak kiełka, ząbki starte trochę i żółte ;) No ale co tam wiek skoro ma taki świetny charakter :) Quote
polubek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 tobiś ciotka Alfa wykiwała cie dzisiaj ze spacerkiem. idziemy tylko we troje ty ja i szakal Quote
Recommended Posts