Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coś chyba wszyscy słabo się starają ze znalezieniem domku dla Tobiego, kurdę nich skończę te ogłoszenia które miałam już zrobić i będę dodawać nowe. może jakieś plakaty do rozwieszenia w Tczewie i okolicach można by zrobić. mogę je wykonać i przesłać mailem tylko byłaby kwestia wydrukowania ich. co wy na to?

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No myślę,że to całkiem fajny pomysł....a co do ogłoszeń to masz rację.:oops:..mnie też jest głupio...:oops: po weekendzie sam się też za nie zabiorę..muszę się w końcu przełamać...

Posted

Na początku dziekuję, że wszyscy cały czas odwiedzacie Tobisia :loveu:
Domku ni widu ni słychu.
Plakaty to bardzo fajny pomysł, jeżeli ktoś ma zdolności do tworzenia to poproszę o podesłanie na maila gotowego projektu. Power point- nie wiem czy uda mi się otworzyc ale spróbujemy ;)
mail abartoszewska@interia.eu
Dzięki wszystkim i przesyłam pozdrowienia od Tobisia :loveu:

Posted

polubek napisał(a):
a w jakim możesz drukować. zapewne zwykły word?

Można spróbowac w power poincie, jeszcze nigdy nie próbowałam z niego. Word też.

do kogo namiary w ogłoszeniach Tobisia tel i mail?

na mnie, żeby odciążyć schronisko od często zbędnych maili i telefonów,
500 504 752
i nowy mail: adopcjeschronisko@interia.eu

Posted

polubek napisał(a):
tak oczywiście a w dzień to każdy miał Tobinia w nosie. w dzień nikt go nie zabrał na spacerek. :lol:

Polubek - ja to nocny marek jestem - rozkwitam jak się ciemno za oknem robi:diabloti:.

Posted

Pinesk@ zorientuj się w czym możesz drukować. ja mam pakiet microsoft office Xp ( najlepiej Powerpoint, Publisher ostatecznie word). najważniejsza jest wersja czy XP, czy 2007 czy jeszcze jakaś inna i co to ma być konkretnie. nie chciałabym potem jakiś niespodzianek że natyram się jak głupi osioł a u Ciebie po otwarciu w innej wersji wyjdą dziwne kwiatki.

chyba że wolisz openoffice?

Posted

Ja zawsze z moja Tarcią o tej porze wychodzę bo dzieki temu ona mi rano wytrzymuje spokojnie do 10-tej a dla mnie nie ma nic gorszego niż ranne wstawanie:cool3: Na szczęście ona też się przestawiła z godzinami spacerów:lol: