Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zoja.']Danka, wkleiłam tekst ogłoszenia w pierwszym poście. Dotychczasowe ogłoszenia są w poście nr42, ale jak możesz wystawiaj gdzie popadnie -im więcej tym lepiej...[/QUOTE]

te ogłoszenia,przynajmniej moje (pierwsze z góry )sa dawno usuniete, pisałac by pousuwać jak Belka szła na tymczas.
Strasznie zawirowany ten watek,pozbieraj wszystkie aktualne informacje o Belce i ogłoszenia i wklej na 1 strone bo cięzko sie połapac co jest aktualne a co nie by nie trzeba było przeszukiwac całego wątku,nie ma na to czasu.

Posted

Są dwie Belle: Jamniczka, której nikt nie chce :( i duża czarna sunia, która prawdopodobnie w styczniu przeprowadzi się do Lublina.

Posted

BELKA ZNALAZŁA DOM!!!
Znajomi jednej z wolontariuszek mojej organizacji zdecydowała się podjąć adopcji tego małego pechowca :) Dziś Bella pojechała do nowego domu i miejmy nadzieję, że ten dom jest jej ostatnim. Nowa Pani naszej Belli jest osobą doświadczoną w wychowywaniu jamników i jest prawdziwą miłośniczką tej rasy. Dom bez dzieci i bez innych zwierzaków -w sam raz dla Belli :)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc, za ogłoszenia, za podtrzymywanie na duchu i za to, [SIZE=3]że w ogóle jesteście :)
Jesteście wspaniałe!!!

Posted

juchuuuuu! Oby się obie fajnie zgrały to będzie cudownie i Pani która ją wzięła na pewno nie pozałuje i będzie zadowolona a Beleczka odpłaci jej swoją miłością i oddaniem.

• 3 weeks later...
Posted

wygląda na to, ze Belka ma w końcu swój wymarzony dom -Pani jest zakochana, a wady Belli kwituje zdaniem "zawsze chciałam mieć psa z charakterem i mam" :)

• 2 weeks later...