Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zmienic tresc w ogoszeniach nie wszedzie sie da,tylko tam gdzie jest funkcja edytuj,zmienie w swoich jutro ale to kupa dodatkowej roboty,linków juz tu zmieniac nie bede bo czasu szkoda,inne psiaki też czekaja na ogłoszenia a doba za krótka.

Posted

Danka, Serce Ty Moje, wiem, że doba krótka, ale może wyskrobiesz jeszcze z minutkę?..:(
Ktoś mi zwrócił uwagę, że nie powinnam pisać o dziecku.. i się we mnie zagotowało, ale jeśli ta osoba nie jest jedyną, którą oburzył ten "agresywny" tekst, to może on działa na niekorzyść Belki?.. już sama nie wiem..

Trusia, oni chcą pieska do roku, a Belcia jest już dorosła :(

Posted

mari mnie zaprosiła na wątek i jestem..tylko czy na cos sie przydam????Juz zdążyłam uroni c łze nad losem biednej Belki....nawet nie chce myśleć, co to jamnicze serce teraz czuje..jest w tym 'swoim" domu pewnie przeganiana i niekochana...:-(:-(Zoja..czy wiadomo konkretnie dlaczego "państwo" chca sie pozbyc psa??Maja jakies powody??Tlumacza jakos swoja decyzję????Co takiego bylo w Twpoich ogłoszeniach "o dziecku", co niby kogos zdenerwowało????
Jeśli macie jakies pomysły, jak moge pomóc- piszcie....

Posted

Powodem oddania Belki jest..
brak komunikacji między upośledzonym umysłowo dzieckiem, a sunią. Sunia jest znacznie młodsza niż dziecko i (jako jamnikowata) nie znajduje się na liście "speców od dogoterapii". resztę sobie sama wytłumacz... :mad:

Pojawiło się maleńkie światełko w tunelu, że Belka trafi do opiekuna tymczasowego. Trzymajcie kciuki. Jutro postaram się wyjaśnić sprawę.
Było by cudownie gdyby udało się ją umieścić u kogoś kto kocha psy i na spokojnie szukać dalej stałego domku... na spokojnie, bo póki co mam "stresa", że nie zdążę i zaczynam panikować...

Posted

Miło Ciebie widzieć goniu. Dogo jest za małe dla Ciebie.

zoja. dasz sobie radę. Jak uda się tym czas to można spokojnie ściągnąć cioteczki do ogłoszeń, allegro. I Belka znajdzie domek.

Posted

Uwaga! Uwaga!
Pewien znerwicowany jamniczek płci żeńskiej miał dziś swój WIELKI dzień!
Dzień ogromnych zmian,
dzień dający OGROMNĄ nadzieję.

Belka jest w domu tymczasowym!!! :) :multi: :)

W związku tym proszę o usunięcie -w miarę możliwości -ogłoszeń o poszukiwaniu domku. Belcia musi pozostać na tymczasie przez co najmniej kilka tygodni, żeby podreperować skołatane nerwy. Jest roztrzęsiona i zdezorientowana, ale... szczęśliwa!!! Jest jedynym czworonogiem w wielkim przytulnym domu z ogrodem, ma ciszę, spokój i całą wielką miłość opiekunki (która zna się na psach jak mało kto) tylko dla siebie.

Przy okazji odebrania suni od właściceli wyszło na jaw kilka "niejasności".. m.in.fakt, że sunia, w swoim czteroletnim zyciu miała... 3 wlaścieli...

Posted

[quote name='zoja.'](...)

Przy okazji odebrania suni od właściceli wyszło na jaw kilka "niejasności".. m.in.fakt, że sunia, w swoim czteroletnim zyciu miała... 3 wlaścieli...

No i wszystko jasne. Domek który się dla niej znajdzie musi być prześwietlony 1`5 razy aby mieć pewność że będzie ten jeden jedyny.

Posted

[quote name='zoja.']Uwaga! Uwaga!
Pewien znerwicowany jamniczek płci żeńskiej miał dziś swój WIELKI dzień!
Dzień ogromnych zmian,
dzień dający OGROMNĄ nadzieję.

Belka jest w domu tymczasowym!!! :) :multi: :)

W związku tym proszę o usunięcie -w miarę możliwości -ogłoszeń o poszukiwaniu domku. Belcia musi pozostać na tymczasie przez co najmniej kilka tygodni, żeby podreperować skołatane nerwy. Jest roztrzęsiona i zdezorientowana, ale... szczęśliwa!!! Jest jedynym czworonogiem w wielkim przytulnym domu z ogrodem, ma ciszę, spokój i całą wielką miłość opiekunki (która zna się na psach jak mało kto) tylko dla siebie.

Co za cudne wiadomości:multi::multi::multi::multi:
..Ależ los miala do tej pory ta biedna, mala, niekochana przez nikogo istotka..jak ma nie byc kłębkiem nerwów????najspokojniejszego taka historia powalilaby na łeb....:razz::razz:I teraz następni oddaja Ja ze spokojem sumienia....dobrze, ze choc nie wyrzucili na ulice albo nie uspili w tajemnicy(moze za drogi interes z tym uspieniem), ale trzymali..z laska moze ale trzymali....teraz to juz tylko pozstaje nadzieja na cudny mądry domek na zawsze...a może ta Pani z DT zakocha sie w Belce na zabój i nikomu juz Jej nie odda????W koncu teraz jest "jedynaczka"...a w takich to mozna sie rozkochac do bólu....:loveu:

Posted

Wspaniała wiadomość, Czekamy za relacjami o Belce. Jak ma domek tymczasowy to można być w miarę spokojnym o Jej dalszy los. Na pewno ulica Belce na razie nie grozi.

Posted

gonia66 napisał(a):
Co za cudne wiadomości:multi::multi::multi::multi:
..Ależ los miala do tej pory ta biedna, mala, niekochana przez nikogo istotka..jak ma nie byc kłębkiem nerwów????najspokojniejszego taka historia powalilaby na łeb....:razz::razz:I teraz następni oddaja Ja ze spokojem sumienia....dobrze, ze choc nie wyrzucili na ulice albo nie uspili w tajemnicy(moze za drogi interes z tym uspieniem), ale trzymali..z laska moze ale trzymali....teraz to juz tylko pozstaje nadzieja na cudny mądry domek na zawsze...a może ta Pani z DT zakocha sie w Belce na zabój i nikomu juz Jej nie odda????W koncu teraz jest "jedynaczka"...a w takich to mozna sie rozkochac do bólu....:loveu:

Ja też mam nadzieję, że ten "tymczas" to już na zawsze zostanie, jak człowiek pobędzie trochę z psiakiem to nie potrafi go potem oddać - już ja to wiem :cool3:... u mnie tak bywa zazwyczaj - niemałą :evil_lol: gromadkę mam już w domu:loveu:

Oby ta biedna jamnisia znalazła nareszcie miłość i swoje miejsce - i w domu, i w sercu człowieka!:loveu: