Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnnaA napisał(a):
Bo ja nie umiem pobrac banerka:oops:

toż to zaden problem, wszystkiego Cię nauczymy,tylko pytaj.:lol:

wklejanie banera;
1-kopiujesz banerek-umiesz kopiowac?
2-wchodzisz w Panel uzytkownika
3-potem klikasz na Edytuj sygnature
4-wklejasz tam w okienku banerek i naciskasz-zapisz sygnature.

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna suczka,szkoda że trafiła do takiego domu:-(
Mam nadzieję że ktoś się w niej zakocha i wynagrodzi Jej resztę życia:thumbs:

Posted

Wysyłam wątek Państwu, którzy zdecydowali się na jamniczkę z Jastrzębia . Mini została dziś adoptowana . Jest to jamniczy dom . Mam nadzieję,że sunia chwyci ich za serce .

Posted

Obecnie z tego co mi wiadomo nadal w domu dotychczasowej właścicielki. Ale jest mi też wiadomym że kobieta chce się tego psa jak najszybciej pozbyć. A ten pospiech źle wróży temu psu. :(

Posted

Belka przebywa w Warszawie. Z wielkim trudem udało nam się przekonać JPW, żeby zatrzymała ją jeszcze tydzień, dwa u siebie w domu, bo nasza organizacja nie ma nawet DT, tylko schrony :shake:...

Belka nie jest wysterylizowana, ale są pieniądze na sterylizację i jak tylko będzie nowy dom to będzie i sterylka. (istnieje obawa, że jeśli sunia wyjedzie z domu na zabieg (na 2-3dni) to już nie będzie dla niej miejsca po powrocie -dlatego nie robimy zabiegu teraz)

Coś pechowa ta Belka.. każdy potencjalny domek odpada; bo za stara, bo nie rasowa, bo zbyt energiczna.. :(
Toż ona nie jest stara.. energiczna, bo to jamnik.. a że nie rasowy.. no cóż.. charakterem jest wzorcowa, że aż miło!
Cała jej długość krzyczy "kochaj mnie, kochaj!" -tak jak u wszystkich jamników ;)

NK fajowa, dziękuję :)

Posted

Dotychczas Belka dostała od Was ogłoszenia na:

adopcje.org.

forum miłośników jamników
alegratka
kokosy
dogo
interpress
kupiepsa.pl
adopcje.org
nasipupile.pl
cafeanimal.pl
przygarnij zwierzaka.pl
nasza klasa
giełda ogłoszeń
ojej

dorobiła/odświeżyłam jeszcze na
Gumtree,
allegratka,
adopcjapsa,
cafeanimal,
mojpupil,
adopcje.org,
kupiepsa,

Dziękuję w jej imieniu i proszę o więcej :)
...chociaż i tak jesteście wielkie!

Posted

Belcia... rób dobrą minę do tej złej gry...

Dziewczyny, jestem załamana... ani jednego telefonu w sprawie Belki.. grobowa cisza... zaczynam wpadać w panikę...

co robić?!

Posted

[quote name='zoja.']Belcia... rób dobrą minę do tej złej gry...

Dziewczyny, jestem załamana... ani jednego telefonu w sprawie Belki.. grobowa cisza... zaczynam wpadać w panikę...

co robić?!
Jeżeli suczka ma tak krótki czas na znalezienie domu ,to może powinnaś równocześnie szukać jakiegoś DT:shake:
Napisz w tytule że Belka pilnie szuka DT

Posted

Jednego dnia nie ma nic, a następnego mogą być dwa. Będzie dobrze. Co do dt to nie wiem czy są jakieś wolne gdziekolwiek. Może jakaś znajoma osoba By w razie coś przygarnęła Belkę na kolejne dni. Oby nie trzeba było.

Posted

W kilka dni nie zbiorę pieniędzy na DT, a sama zwyczajnie nie mam :(.. (nawet gdyby udało się zebrać na pierwszy miesiąc, to co dalej?)
Postaram się wyżebrać dodatkowy tydzień lub dwa u właścicieli.:shake:
Wszystkich możliwych znajomych poobkładałam już zwierzętami do granic wytrzymałości... Nie długo przestaną mi odpowiadać "dzień dobry" na ulicy..
Zmieniłam tytuł tematu.

Posted

Dziewczyny, prośba ogromna... zmieńcie opis w ogłoszeniach, na ten, który jest w pierwszym poście.. Może taki łagodniejszy będzie bardziej skuteczny?