danka1234 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 AnnaA napisał(a):Bo ja nie umiem pobrac banerka:oops: toż to zaden problem, wszystkiego Cię nauczymy,tylko pytaj.:lol: wklejanie banera; 1-kopiujesz banerek-umiesz kopiowac? 2-wchodzisz w Panel uzytkownika 3-potem klikasz na Edytuj sygnature 4-wklejasz tam w okienku banerek i naciskasz-zapisz sygnature. Quote
emilak Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jaka śliczna, mam podobnego pieska ,,Lucjana":)ona nie jest wysterylizowana? Quote
ala Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Śliczna suczka,szkoda że trafiła do takiego domu:-( Mam nadzieję że ktoś się w niej zakocha i wynagrodzi Jej resztę życia:thumbs: Quote
Jo37 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wysyłam wątek Państwu, którzy zdecydowali się na jamniczkę z Jastrzębia . Mini została dziś adoptowana . Jest to jamniczy dom . Mam nadzieję,że sunia chwyci ich za serce . Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Przepraszam za OT, ale liczy sie każdy dzień, każda złotówka!!! 3 szczeniaki, 2 matki...zaraz zamarzna, suki zaczna cieczkowac, a wtedy nastepne szczeniaki czeka tylko MORBITAL!! Potrzebne ZŁOTÓWKI!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/3-szczeniaki-2-matki-blagaja-o-deklaracje-inaczej-pewna-smierc-pomocy-172103/ Quote
danka1234 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 cd,ogłoszen; cafeanimal ojej przygarnij zwierzaka szukaj zwierzaka Quote
yunona Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Podnosimy śliczną Belcię do góry, po kochany domeczek !:lol: Quote
Cajus JB Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zaznaczam sobie wątek. Mogę Belkę wkleić na nk. Quote
danka1234 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cajus JB napisał(a):Zaznaczam sobie wątek. Mogę Belkę wkleić na nk. wklejaj i rozgłaszaj Belcie gdzie sie tylko da,domek pilnie potrzebny. Quote
Jo37 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Mój domek odpadł . Stwierdzili,że jednak wolą szczeniaka . Quote
Cajus JB Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Belka jest tutaj Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Yogi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Obecnie z tego co mi wiadomo nadal w domu dotychczasowej właścicielki. Ale jest mi też wiadomym że kobieta chce się tego psa jak najszybciej pozbyć. A ten pospiech źle wróży temu psu. :( Quote
zoja. Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Belka przebywa w Warszawie. Z wielkim trudem udało nam się przekonać JPW, żeby zatrzymała ją jeszcze tydzień, dwa u siebie w domu, bo nasza organizacja nie ma nawet DT, tylko schrony :shake:... Belka nie jest wysterylizowana, ale są pieniądze na sterylizację i jak tylko będzie nowy dom to będzie i sterylka. (istnieje obawa, że jeśli sunia wyjedzie z domu na zabieg (na 2-3dni) to już nie będzie dla niej miejsca po powrocie -dlatego nie robimy zabiegu teraz) Coś pechowa ta Belka.. każdy potencjalny domek odpada; bo za stara, bo nie rasowa, bo zbyt energiczna.. :( Toż ona nie jest stara.. energiczna, bo to jamnik.. a że nie rasowy.. no cóż.. charakterem jest wzorcowa, że aż miło! Cała jej długość krzyczy "kochaj mnie, kochaj!" -tak jak u wszystkich jamników ;) NK fajowa, dziękuję :) Quote
danka1234 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 zoja,jak juz wróciłaś to pozbieraj po wątku te wszystkie linki ogłoszeniowe i wklej prosze na 1 strone by było widać co juz ma zrobione,bedziemy jeszcze dorabiac. Quote
zoja. Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Dotychczas Belka dostała od Was ogłoszenia na: adopcje.org. forum miłośników jamników alegratka kokosy dogo interpress kupiepsa.pl adopcje.org nasipupile.pl cafeanimal.pl przygarnij zwierzaka.pl nasza klasa giełda ogłoszeń ojej dorobiła/odświeżyłam jeszcze na Gumtree, allegratka, adopcjapsa, cafeanimal, mojpupil, adopcje.org, kupiepsa, Dziękuję w jej imieniu i proszę o więcej :) ...chociaż i tak jesteście wielkie! Quote
danka1234 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 giełda ogłoszeń ogłoszenia olx i zoja nie musisz sie nigdzie logować by linki wstawić,po prostu kopiujesz te które wstawiłam i wklejasz. Quote
zoja. Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Belcia... rób dobrą minę do tej złej gry... Dziewczyny, jestem załamana... ani jednego telefonu w sprawie Belki.. grobowa cisza... zaczynam wpadać w panikę... co robić?! Quote
ala Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='zoja.']Belcia... rób dobrą minę do tej złej gry... Dziewczyny, jestem załamana... ani jednego telefonu w sprawie Belki.. grobowa cisza... zaczynam wpadać w panikę... co robić?! Jeżeli suczka ma tak krótki czas na znalezienie domu ,to może powinnaś równocześnie szukać jakiegoś DT:shake: Napisz w tytule że Belka pilnie szuka DT Quote
Cajus JB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jednego dnia nie ma nic, a następnego mogą być dwa. Będzie dobrze. Co do dt to nie wiem czy są jakieś wolne gdziekolwiek. Może jakaś znajoma osoba By w razie coś przygarnęła Belkę na kolejne dni. Oby nie trzeba było. Quote
zoja. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 W kilka dni nie zbiorę pieniędzy na DT, a sama zwyczajnie nie mam :(.. (nawet gdyby udało się zebrać na pierwszy miesiąc, to co dalej?) Postaram się wyżebrać dodatkowy tydzień lub dwa u właścicieli.:shake: Wszystkich możliwych znajomych poobkładałam już zwierzętami do granic wytrzymałości... Nie długo przestaną mi odpowiadać "dzień dobry" na ulicy.. Zmieniłam tytuł tematu. Quote
zoja. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 dali jej tydzień więcej.. oby ktoś w tym czasie się w niej zakochał.. :( Quote
zoja. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Dziewczyny, prośba ogromna... zmieńcie opis w ogłoszeniach, na ten, który jest w pierwszym poście.. Może taki łagodniejszy będzie bardziej skuteczny? Quote
Recommended Posts