zoja. Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [FONT=Courier New][FONT=Arial][SIZE=3]Jamniczka potrzebuje nowego domu. Belka, bo tak am na imię, nie przeżyłaby w schronisku nawet godziny.. To mały, bezbronny pies. Jeśli ktoś z Was zna choć trochę jamniki, to wie czym dla jamnika jest brak miłości.. One oddają całą swoją długość, całe swoje jestestwo za każdy skrawek uczucia... Nerwowa, niepewna, słabo socjalizowana. Może znajdzie się ktoś, kto pokocha tą małą? Kto pokaże jej, że może być inaczej, że może jeszcze liczyć na swojego człowieka, który pokocha ją na zawsze... [/FONT] tekst do ogłoszeń: [/FONT][FONT=Arial]Jamniczka mix potrzebuje nowego domu. Belka, bo tak ma na imię, nie przeżyłaby w schronisku nawet godziny.. To mały, bezbronny pies. Jeśli ktoś z Was zna choć trochę jamniki, to wie czym dla jamnika jest brak miłości.. One oddają całą swoją długość, całe swoje jestestwo za każdy skrawek uczucia... Już trzykrotnie była porzucana przez nieodpowiedzialnych ludzi. Przez to jest niepewna i słabo socjalizowana. Może znajdzie się ktoś, kto pokocha tą małą? Kto pokaże jej, że może być inaczej, że może jeszcze liczyć na swojego człowieka, który pokocha ją na zawsze... [/FONT][FONT=Courier New][FONT=Arial][SIZE=3] Obecnie sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i w pełni zdrowa. (w razie potrzeby zapewniamy sesje z behawiorystą).[/FONT] [/FONT][FONT=Courier New][SIZE=3]kontakt znajdy@tlen.pl, tel.0504080091 [/FONT][FONT=Courier New] [/FONT] Quote
Isadora7 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Rany... ręce i cycki mi opadły:mad::mad::mad::mad: Quote
AnnaA Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A może JWP pokryłaby koszty hoteliku dla psiny do czasu znalezienia dla niej domu? Quote
danka1234 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 gdzie bedzie przebywac sunia do czasu znalezienia nowego domu? Quote
zoja. Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Koszty hoteliku?! Żartujesz?... Z łaską zgodziła się zatrzymać małą jeszcze przez 2 tygodnie.. a później.. "Moja" organizacja nie ma domów tymczasowych ani nic w tym stylu, więc boję się myśleć co się stanie... Póki co rozsyłam ogłoszenia gdzie tylko można -jeśli macie chwilę to proszę o to samo.. Quote
Isadora7 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='zoja.']Koszty hoteliku?! Żartujesz?... Z łaską zgodziła się zatrzymać małą jeszcze przez 2 tygodnie.. a później.. "Moja" organizacja nie ma domów tymczasowych ani nic w tym stylu, więc boję się myśleć co się stanie... Póki co rozsyłam ogłoszenia gdzie tylko można -jeśli macie chwilę to proszę o to samo..[/QUOTE] O matko wieczorem wystawie jej allegro. Quote
zoja. Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 oo, Isadora.. dobrze, że jesteś :) Nie mam już pomysłu gdzie tej ślicznocie szukać domu.. Ogłaszałam na forum miłośników rasy, na cafeanimal, adopcje org i parę innych.. i cisza.. Quote
katik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Taka sympatyczna sunia. :( Oby nie musiała długo czekać na lepszy dom. Quote
danka1234 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 zoja,daj link do któregos ze swoich ogłoszen dla niej,dorobie jej ogłoszen tam gdzie nie ma. Quote
Kinia1984 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 co za ludzie bez serca...nic ich nie usprawiedliwia...:angryy: Quote
zoja. Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 na cafe animal jest takie: [URL="http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Belka,3793"]Belka (3793) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/URL] na adopcje.org takie: [URL]http://www.adopcje.org/adopcja37799.html[/URL] i jeszcze takie na forum miłośników (a tam cisza jak makiem zasiał...): [url]http://naszejamniki.pl/viewtopic.php?t=1737[/url] ...bez serca?.. wg mnie bez mózgu... Quote
danka1234 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ogłoszenia dla suni;w trakcie zamieszczania. alegratka gumtre kokosy e-oferty Quote
zoja. Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Danka, jesteś wspaniała! Dziękuje Ci BARDZO!!! Okazało się, że muszę wyjechać na cały weekend, wrócę w niedzielę wieczorem -proszę, opiekujcie się Belką jak mnie nie będzie... Quote
danka1234 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 sliczny banerek ma ....no własnie jak ona ma na imię?bo nie bedziemy tak bezimiennie o niej pisać.;) Quote
Isadora7 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 danka1234 napisał(a):sliczny banerek ma ....no własnie jak ona ma na imię?bo nie bedziemy tak bezimiennie o niej pisać.;) Ma na imię Belka Quote
danka1234 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Isadora7 napisał(a):Ma na imię Belka to ja przeoczyłam :roll: a to Belcia jest ;) Quote
danka1234 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 cd.ogłoszen dla Belci; interpress kupie psa adopcja psa nasi pupile Quote
zoja. Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wow.. Banerek pierwsza klasa! :) Dzięki Isadrora :multi: Danka.. j.w. :) Cudna z Ciebie kobieta! Połowy tych portali nawet nie znam... :oops: Quote
danka1234 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zoja. napisał(a):Danka Połowy tych portali nawet nie znam... :oops: zatem czas nadrobic brak informacji w tym zakresie.:eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Quote
AnnaA Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wiem, że to nie pomoc ale trzymam kciuki za to małe biedactwo.:-( Quote
danka1234 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 AnnaA napisał(a):Wiem, że to nie pomoc ale trzymam kciuki za to małe biedactwo.:-( na pewno pomoze Twoja obecnosc na watku,mozesz go chociazby podniesc do góry.;)mozesz tez pobrac jej banerek w podpis by woecej osób ja zobaczyło bo nie masz jeszcze zadnego. Quote
Recommended Posts