Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Courier New][FONT=Arial][SIZE=3]Jamniczka potrzebuje nowego domu.
Belka, bo tak am na imię, nie przeżyłaby w schronisku nawet godziny.. To mały, bezbronny pies. Jeśli ktoś z Was zna choć trochę jamniki, to wie czym dla jamnika jest brak miłości..
One oddają całą swoją długość, całe swoje jestestwo za każdy skrawek uczucia... Nerwowa, niepewna, słabo socjalizowana.

Może znajdzie się ktoś, kto pokocha tą małą? Kto pokaże jej, że może być inaczej, że może jeszcze liczyć na swojego człowieka, który pokocha ją na zawsze...
[/FONT]

tekst do ogłoszeń:

[/FONT]
[FONT=Arial]Jamniczka mix potrzebuje nowego domu.
Belka, bo tak ma na imię, nie przeżyłaby w schronisku nawet godziny.. To mały, bezbronny pies. Jeśli ktoś z Was zna choć trochę jamniki, to wie czym dla jamnika jest brak miłości..
One oddają całą swoją długość, całe swoje jestestwo za każdy skrawek uczucia... Już trzykrotnie była porzucana przez nieodpowiedzialnych ludzi. Przez to jest niepewna i słabo socjalizowana.
Może znajdzie się ktoś, kto pokocha tą małą? Kto pokaże jej, że może być inaczej, że może jeszcze liczyć na swojego człowieka, który pokocha ją na zawsze...

[/FONT][FONT=Courier New][FONT=Arial][SIZE=3] Obecnie sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i w pełni zdrowa. (w razie potrzeby zapewniamy sesje z behawiorystą).[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3]kontakt znajdy@tlen.pl, tel.0504080091 [/FONT][FONT=Courier New]
[/FONT]

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszty hoteliku?! Żartujesz?... Z łaską zgodziła się zatrzymać małą jeszcze przez 2 tygodnie.. a później.. "Moja" organizacja nie ma domów tymczasowych ani nic w tym stylu, więc boję się myśleć co się stanie...

Póki co rozsyłam ogłoszenia gdzie tylko można -jeśli macie chwilę to proszę o to samo..

Posted

[quote name='zoja.']Koszty hoteliku?! Żartujesz?... Z łaską zgodziła się zatrzymać małą jeszcze przez 2 tygodnie.. a później.. "Moja" organizacja nie ma domów tymczasowych ani nic w tym stylu, więc boję się myśleć co się stanie...

Póki co rozsyłam ogłoszenia gdzie tylko można -jeśli macie chwilę to proszę o to samo..[/QUOTE]

O matko wieczorem wystawie jej allegro.

Posted

oo, Isadora.. dobrze, że jesteś :)

Nie mam już pomysłu gdzie tej ślicznocie szukać domu.. Ogłaszałam na forum miłośników rasy, na cafeanimal, adopcje org i parę innych.. i cisza..

Posted

na cafe animal jest takie:
[URL="http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Belka,3793"]Belka (3793) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/URL]
na adopcje.org takie:
[URL]http://www.adopcje.org/adopcja37799.html[/URL]
i jeszcze takie na forum miłośników (a tam cisza jak makiem zasiał...):
[url]http://naszejamniki.pl/viewtopic.php?t=1737[/url]

...bez serca?.. wg mnie bez mózgu...

Posted

Danka, jesteś wspaniała! Dziękuje Ci BARDZO!!!

Okazało się, że muszę wyjechać na cały weekend, wrócę w niedzielę wieczorem

-proszę, opiekujcie się Belką jak mnie nie będzie...

Posted

wow.. Banerek pierwsza klasa! :) Dzięki Isadrora :multi:

Danka.. j.w. :) Cudna z Ciebie kobieta! Połowy tych portali nawet nie znam... :oops:

Posted

AnnaA napisał(a):
Wiem, że to nie pomoc ale trzymam kciuki za to małe biedactwo.:-(

na pewno pomoze Twoja obecnosc na watku,mozesz go chociazby podniesc do góry.;)mozesz tez pobrac jej banerek w podpis by woecej osób ja zobaczyło bo nie masz jeszcze zadnego.