jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bardotka napisał(a):Buuuuuuu, a jak się wkleja skany????????? Dorotko weź wrzuć w imageschack.us i z tamtąs kodzik tutaj wklejaj ;-) Quote
Bardotka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 jo-jo napisał(a):Dorotko weź wrzuć w imageschack.us i z tamtąs kodzik tutaj wklejaj ;-) Eeeeeeeeeeeee; ja blondynka jestem:cool3: Jojku ty jesteś najmniejszym problemem zaraz na priva dostaniesz:)) Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bardotka napisał(a):Eeeeeeeeeeeee; ja blondynka jestem:cool3: Jojku ty jesteś najmniejszym problemem zaraz na priva dostaniesz:)) no to ja sie ciesze :loveu: ( a oglądałaś wogóle dozie??) Quote
Bardotka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 jo-jo napisał(a):no to ja sie ciesze :loveu: ( a oglądałaś wogóle dozie??) Niestety dozie były w niedzielę a ja w sobotę:((( Quote
Bardotka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Atik napisał(a):Gratulacje :) Czy mogę poprosić o stawkę bokserów w obu kolorach ? Posłałam na priva:))) Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bardotka napisał(a):Niestety dozie były w niedzielę a ja w sobotę:((( ehh trudno pociesze się staweczkami chyba że nc mi znanego w nich będzie :roll: Quote
Bardotka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 dorotal napisał(a):Gratulacje :lol: Poprosze kingi (byly 4) i buldozki psy Kingi: Beduin ze zamku lesna dandy karaj osian macabeus bedit elizabeth z vyhlidki buldożki na priva za chwilkę:)) Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bardotka napisał(a):Kingi: Beduin ze zamku lesna dandy karaj osian macabeus bedit elizabeth z vyhlidki buldożki na priva za chwilkę:)) ja jeszcze tego drugiego Dorotko gratuluje :calus: widze że Kasia i Grzesiu z Cairem pojechali ;-)) Quote
skubi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Była bym bardzo wdzięczna za podanie stawki Bearded Collie :lol: Quote
sh_maniak Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Mogę sie usmiechnac o stawke husky :loveu: Quote
Musiałek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 skubi napisał(a):Była bym bardzo wdzięczna za podanie stawki Bearded Collie :lol: PSY KLASA MŁODZIEZY ALISTAIR FREE AND EASY BALZA BLACK ALADIN CHARLIE'S ANGEL ABSOLUTELY BOY KLASA POSREDNIA DEA-DRO MARCO POLO KLASA OTWARTA FIRSTPRIZEBEARS COMANCHE KLASA UZYTKOWA DEA-DRO LOOK IT'S ME SUKI KLASA MLODZIEZY AUDI GO BLACK DELINE FIRSTPRIZEBEARS DALLAS KLASA POSREDNIA ADELAIDE U LISNICKEHO POTOKA VIS TA VIE DE CHESTER KLASA OTWARTA AFFAIR OF HEART KIAORA JINGLE BELL CERNY FAUN KLASA CHAMIONOW DEA-DRO KASITERIT MONA FIRSTPRIZEBEARS ABILENE Quote
Musiałek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 sh_maniak napisał(a):Mogę sie usmiechnac o stawke husky :loveu: PSY KLASA BABY RAJA EISTHU OF NORTHERN WILDERNESS KLASA MLODZIEZY VINYAMAR'S FRODO BAGGINS KLASA OTWARTA AIRBORNE SHADOW OF ARCTIC SKYLINE BACK TO THE FUTURE OF BLUE-M OUMIAK'S THE SHOW MUST GO ON VINYMAR'S EAGLE'S FEATHER KLASA CHAMIONOW AKHILESH ANOOP OF SNOWDOG FARM SUKI KLASA MLODYCH BEST OF ALL OF WOLF POINT SOPHIE'S PEARL MILKY WAY VINYMAR'S FLASHING STAR KLASA POSREDNIA DOGHOUSEFARM ANAKIN KLASA OTWARTA HIGHTOWER'S INFINEON Quote
PSYLLA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Czy mogłabym poprosić o stawkę posokowców bawarskich Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 No coz, ja troche pozno:oops: , ale jesli mozna to prosilabym o stawke softow - Irish Soft Coated Wheaten Terrier:p Quote
Recommended Posts