Alojzyna Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 OK. Ja jestem zdecydowana. Z tym, że w przypadku wystaw dwudniowych (np. Nitra międzynarodowa) - gdybyście jechali tylko na jeden dzień, to mnie interesuje sobota, bo wtedy idzie grupa III. Poza tym napisz, na które wystawy w Czechach i na Słwacji, ew. dalej na południe (Węgry) się jeszcze wybierasz. Nie planujesz czasami wyjazdu na międzynarodową do Litomierzyc? Quote
Juta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 W Słowacji myślę o kilku wystawach /prawie wszystkich, hehe/ poza sierpniową Bratysławą. Węgry odpadaja chyba, ze na wypoczynek. W Czechach nigdy nie byłam i może bym się skusiła. Kto wie... Tylko najpierw musze skończyc to co mam do skończenia. I dopiero potem moge inwestować w nowości. Poza tym wybieram się do rumunii i kaliningradu Quote
Alojzyna Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Kaliningrad jak najbardziej by mnie interesował (ten w lipcu), natomiast o Rumunii jeszcze nie myślałam. Które wystawy w Rumunii masz w planie? Czy mogłabyś podać do nich linki? Mnie interesują wyłącznie zagraniczne wystawy międzynarodowe (może uda mi się w tym roku zrobić interchampiona). Quote
Juta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 No ja własnie też o tym interku mysle, hehhehheh. Dlatego tylko międzynarodówki. Jade do Satu Mare /chyba jest jeszcze 1-2 miejsca/ i w kwietniu i lipcu do Kaliningradu. Takie mam plany. Quote
Musiałek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Czy ktoś wie czy słowacy podają stawki???? Jak było w zeszłym roku aleb na ich innych wystawach ???? Nitra juz tuż, tuż i jestem ciekawa bo to moja pierwsza zagraniczna wystawa :shake: Quote
warg2003warg Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Juta Nitra czerwcowa na 100% jedziemy.My jesteśmy I grupa. Quote
Juta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Niestety Słowacy nie podaja stawek. Kiedys to robili, ale od paru lat nie chcą twierdzac, ze najpierw obcokrajowcy zgłaszaja a potem jak znaja konkurencję to nie przyjezdzaja... Hehehhehe Chyba ze ma sie kogos znajomego kto sprawdzi albo ladnie sie poprosi udajac glupa to czasem podaja. Jesli Cie to interesuje to mam katalogi z niektorych wystaw - moge ci podac jakie psy w twojej rasie byly. Quote
Musiałek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 wiesz, ja pytałam czeską hodowczynię czy jedzie na tą wystawę (on ma 20 pare shit-tzu i teraz chyba z 6 aussie - taka fabryka psów) i sprowadziła sobie psa po zwycięzcy świata i jest naprawde bardzo ładny. Mój Blusik który jest o 6 miesięcy młodszy i nie nabrał jeszcze masy ani włosa nie ma z nim sznas. Dlatego zapytałam jej czy jedzie - ona mi ze nie- a teraz na jej stronie jest info że jedzie :crazyeye: , no i się załamałam :-( bo sedzia też Czeszka!! Wieć jade po to żeby zrobic jej tło :mad: :angryy: Quote
Musiałek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dziewczyny??? czy wiecie na która tam mamy być, czy bedzie jakas rozpiska godzinowa??? np która rasa jaki ring i np ile psów aby zorienować się na którą tam być??? Quote
dorotal Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Tu masz rozpisane ringi http://www.nitracanis.sk/rozdelenie_kruhov.pdf Quote
Musiałek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Jesteś wielka - czy juz ci to mówiłam :multi: Quote
BabyCakes Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Czy ktos ma moze zapisana na komputerze ulotke z tej wystawy? Na stronie nie ma juz niestety informacji o oplatach - jeszcze nie zaplacilam, a chcialabym sie dowiedziec o ile wyzsza jest oplata na wystawie, no i gdzie ewentualnie wyslac pieniadze. Quote
Musiałek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ja niestety nie mam. Dostałam juz potwiedzenie ale poniewaz ja juz zapłaciłam to nie mam na nim zadnej informacji o płatnościach Quote
dorotal Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Tu jest wczesniejszy moj post z informacja o wystawie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19778&highlight=nitra Quote
jo-jo Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Corgitka Bardotki Tessalka otrzymała pierwszy wniosek na Grand Chmpiona Słowacji:))) Brawo Dorotko :loveu: Quote
warg2003warg Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Mój szetland II vice BIS Weteran.:multi: Quote
Bardotka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 jo-jo napisał(a):Corgitka Bardotki Tessalka otrzymała pierwszy wniosek na Grand Chmpiona Słowacji:))) Brawo Dorotko :loveu: A dziękujemy bardzo Jojeczku:))))) Quote
Bardotka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 warg2003warg napisał(a):Mój szetland II vice BIS Weteran.:multi: Wowwwwwwwwwwww, GRATULACJE - piękny wynik:))))):multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bardotka napisał(a):A dziękujemy bardzo Jojeczku:))))) tak myślałam czy nie będziesz zła że ja mówie o wynmikach anie Ty ;-) Quote
Bardotka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 jo-jo napisał(a):tak myślałam czy nie będziesz zła że ja mówie o wynmikach anie Ty ;-) E tam, no co Ty:cool3: :loveu: :roll: Quote
Atik Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Gratulacje :) Czy mogę poprosić o stawkę bokserów w obu kolorach ? Quote
dorotal Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Gratulacje :lol: Poprosze kingi (byly 4) i buldozki psy Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bardotka napisał(a):E tam, no co Ty:cool3: :loveu: :roll: no dobra to ja poprosze Cię klasycznie o nasze dozie :lol: 235 FCI 8) Quote
Bardotka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Atik napisał(a):Gratulacje :) Czy mogę poprosić o stawkę bokserów w obu kolorach ? Buuuuuuu, a jak się wkleja skany????????? Quote
Recommended Posts