Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OK. Ja jestem zdecydowana.
Z tym, że w przypadku wystaw dwudniowych (np. Nitra międzynarodowa) - gdybyście jechali tylko na jeden dzień, to mnie interesuje sobota, bo wtedy idzie grupa III.

Poza tym napisz, na które wystawy w Czechach i na Słwacji, ew. dalej na południe (Węgry) się jeszcze wybierasz. Nie planujesz czasami wyjazdu na międzynarodową do Litomierzyc?

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Słowacji myślę o kilku wystawach /prawie wszystkich, hehe/ poza sierpniową Bratysławą. Węgry odpadaja chyba, ze na wypoczynek. W Czechach nigdy nie byłam i może bym się skusiła. Kto wie... Tylko najpierw musze skończyc to co mam do skończenia. I dopiero potem moge inwestować w nowości. Poza tym wybieram się do rumunii i kaliningradu

Posted

Kaliningrad jak najbardziej by mnie interesował (ten w lipcu), natomiast o Rumunii jeszcze nie myślałam. Które wystawy w Rumunii masz w planie? Czy mogłabyś podać do nich linki?

Mnie interesują wyłącznie zagraniczne wystawy międzynarodowe (może uda mi się w tym roku zrobić interchampiona).

Posted

No ja własnie też o tym interku mysle, hehhehheh. Dlatego tylko międzynarodówki. Jade do Satu Mare /chyba jest jeszcze 1-2 miejsca/ i w kwietniu i lipcu do Kaliningradu. Takie mam plany.

Posted

Czy ktoś wie czy słowacy podają stawki????

Jak było w zeszłym roku aleb na ich innych wystawach ????

Nitra juz tuż, tuż i jestem ciekawa bo to moja pierwsza zagraniczna wystawa :shake:

Posted

Niestety Słowacy nie podaja stawek. Kiedys to robili, ale od paru lat nie chcą twierdzac, ze najpierw obcokrajowcy zgłaszaja a potem jak znaja konkurencję to nie przyjezdzaja... Hehehhehe Chyba ze ma sie kogos znajomego kto sprawdzi albo ladnie sie poprosi udajac glupa to czasem podaja. Jesli Cie to interesuje to mam katalogi z niektorych wystaw - moge ci podac jakie psy w twojej rasie byly.

Posted

wiesz, ja pytałam czeską hodowczynię czy jedzie na tą wystawę (on ma 20 pare shit-tzu i teraz chyba z 6 aussie - taka fabryka psów) i sprowadziła sobie psa po zwycięzcy świata i jest naprawde bardzo ładny. Mój Blusik który jest o 6 miesięcy młodszy i nie nabrał jeszcze masy ani włosa nie ma z nim sznas. Dlatego zapytałam jej czy jedzie - ona mi ze nie- a teraz na jej stronie jest info że jedzie :crazyeye: , no i się załamałam :-( bo sedzia też Czeszka!!

Wieć jade po to żeby zrobic jej tło :mad: :angryy:

Posted

Czy ktos ma moze zapisana na komputerze ulotke z tej wystawy?
Na stronie nie ma juz niestety informacji o oplatach - jeszcze nie zaplacilam, a chcialabym sie dowiedziec o ile wyzsza jest oplata na wystawie, no i gdzie ewentualnie wyslac pieniadze.