dorotal Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mam troche informacji o CAC wystawie w Nitrze (Slowacja) Oplaty --------------------------- do 24.01 do 14.02 za pierwszego psa --------- 35 -------- 40 za nastepnego psa -------- 30 ------- 35 baby, szczeniaki, weterany - 20 ------- 25 konkursy ------------------ 10 ------- 10 Oplata na wystawie 50 Euro Bank UNIBANKA, Výstavná 4, Nitra č.účtu/Konto Nr. 1681223/1200 , K-symbol : 0308, SWIFT CODE : UNCRSKBX, IBAN CODE: SK22 1200 0000 0000 0168 1223 Sedziowie: Sobota 18.3.2006 [SIZE=3] 1 Ubrová Libuše, CZ – Austr.dobytk.pes, Austr.ovčiak, Šiperka, Českosl. vlčiak, Švajč.biely ovč., Kelpie, Pyren.ovčiak, Hol.ovčiak, Border kólia, PON, Podhalaňský ovčiak, Juhoruský ovč., Ostatné nemenované z I. sk. FCI a neuznané plemená Barlík Dušan, SK – Nemecký ovčiak, Slovenský čuvač, Vondrouš Otakar, CZ – Belgické ovčiaky, Flámsky bouviér, Beauceron, Briard Ridarčíková Gabriela, SK – Bearded kólia, Škótsky ovčiak, Šetlandský ovčiak, Bobtail, Welshcorgi 3 Cwieceková Anna, SK – Yorkshire teriér, Škótsky teriér Seman Pavol, SK – Bedlington, WHW, Cairn, Parson, Jack Russel, Český teriér a ost. nemenov. z III.sk. FCI Radnetter Silvia, A – Airedale, Border, Soft Coated Whiten teriér, Welsh, Fox, Irish, Lakeland, Kerry Blue teriér, Nemecký lovecký teriér Bíroš Milan, SK – American Staffordshire ter., Bullterrier, Staffordshire bullterrier 4 Kašpar Miloš, CZ – Jazvečíky 5 Barlík Dušan, SK – Akita, Špice Havelka Tibor, SK – Americká akita Tarján Annamária, H – ostatné nemenované z V. sk FCI 6 Havelka Tibor, SK – Rhodesian Ridgeback, Dalmatín Luknár Albín, SK – Slovenský kopov, Bavor.farbiar, Hanov.farbiar, ost. nemenov. zo VI.sk. FCI Staviarska Viera, SK - Beagle, Basset 7 Piskay Vladimír, SK – Stavače 8 Blaha Monika, A – Labrador retriever, Chasepeake Bay, Nova Scotia duck tolling retriever Antonovič Zdeněk. CZ – Golden, Flat coated, Curly coated retriever Janeková Jana, SK – Angl. kokršpaniel, Welsh springer spaniel, ostatné nemenované z VIII.sk. FCI Kanás Róbert, SK – Americký kokršpaniel Junior Handling – Róbert Kanás Sedziowie: Niedziela 19.3.2006 2 Vondrouš Otakar, CZ – Pinče, Švajčiarske salašnícke psy, nemen.z II.sk. FCI Bíroš Milan, SK – Argentínska doga,Kavkazský ovčiak, Stredoázijský ovčiak Špitálsky Ľubomír, SK – Bradáče (Schnauzer ) Piskay Vladimír, SK – Bordeauxská doga, Neapolský mastin, Španielský mastin, Pyrenejský mastin, Pyrenejský horský pes, Šarplaninec, Cane corso, Tosa Havelka Tibor, SK – Buldog, Kanárska doga, Hovawart, Landser, Anatolský pastierský pes Slezák Vít, SK – Nemecký Boxer, Rottweiler Ridarčíková Gabriela, SK – Doberman Hartmann György, H – Nemecká doga, Leonberger, Bernardín Staviarska Viera, SK – Čierny teriér, Shar-Pei, Tibet.doga, Bullmastiff, Mastiff, Brazílska Fila Javorčík Vladimír, SK - Newfoundlandský pes 9 Ubrová Libuše, CZ – Tibetský terér a španiel, Mops, Pekinéz, Chin, Grifónky Maltézsky psík, Lhasa apso, Ši-cu, ostatné nemenované z IX.sk. FCI Sárközy Gyula, H – Pudly, Boloňský psík, Fr.bišón, Levíček, Havanský psík, Coton de T., Guniš Miroslav, SK – Čínsky chocholatý pes, Bostonský teriér, Francúzsky buldoček Tarján Annamária, H – Papillon, Phaléne, Čivava Stloukalová Viera, SK – Cavalier King Charles spaniel, King Charl.spaniel 10 Ridarčíková Gabriela, SK – Afghan hound, Whippet, Pavlásková Michaela, SK – ostatné nemenované z X. skupiny FCI Junior Handling – Róbert Kanás Klubové a špeciálne výstavy Bradáč ( Schnauzer ) - Kont.osoba/ Sonderleiter : Š.Kollárová, +421 – 44 – 433 2077, +421 – 910 – 954 517 Rozhodca/Richter : Hartmann György, H Slovenský čuvač – Kont.osoba / Sonderleiter : Jana Goliášová, +421 – 905 – 297 702 Rozhodca/Richter : Barlík Dušan, SK Československý vlčiak – Kont.osoba/ Sonderleiter : M. Glosová, +421 – 34 – 657 54 07, 651 29 42 Rozhodca/Richter : ? Beagle - Kont.osoba/ Sonderleiter : Marcela Piszczatowska, +421 – 903 – 328 804 Rozhodca/Richter : ? Quote
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 szkoda ze nie mge pojechac bo wystawa w Nitrze bardzo mi sie podobala :( ale moze na ta w Czerwcu sie zalapie Quote
Noelani Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ridarčíková Gabriela, SK – Bearded kólia, Škótsky ovčiak, Šetlandský ovčiak, Bobtail, Welshcorgi [SIZE=2]NIE jedziemy :baddevil: Czekamy na obsade w Banskiej B. Quote
truflaistrucel Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Noelani - masz jakies przykre doswiadczenia z ta Pania? Ja chyba pojade. Chce zakonczyc Mł.Ch.SK a nie chce mi sie czekac do Banskiej, poza tym wtedy co Banska mam tez kilka innych interesujacych wystaw :great: Quote
Noelani Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 truflaistrucel napisał(a):Noelani - masz jakies przykre doswiadczenia z ta Pania? Z ta Pania nie, ale slowaccy hodowcy delikatnie zasugerowali mi ze nie jestem u nich mile widziana ze swoja suka, wiec w takim wypadku wycieczka do slowackiego sedziego nie bylaby rozsadna ;) Quote
truflaistrucel Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 No tak, to podobna sytuacja kiedy mamy czeskie PONy i czeksiego sedziego.......( na Slowacji PONów nie ma :eggface: Quote
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 truflaistrucel napisał(a):Noelani - masz jakies przykre doswiadczenia z ta Pania? Ja chyba pojade. Chce zakonczyc Mł.Ch.SK a nie chce mi sie czekac do Banskiej, poza tym wtedy co Banska mam tez kilka innych interesujacych wystaw :great: szkoda ze lodz zrobili w terminie banskiej :( mam teraz dylemat co tu wybrac Quote
truflaistrucel Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Elitesse napisał(a):szkoda ze lodz zrobili w terminie banskiej :( mam teraz dylemat co tu wybrac Ehh czesto tak jest ze jest kilka bardzo fjanych wystaw w jednym terminie:( Pamietam dylematy : Ostrava - Luxemburg, Crufts - Vilno, Słupsk - klubówka w Austrii. W tym roku też myślałam że będę mieć dylemat odnośnie Łodzi, ale jednak znalazłam ciekawszą opcję.8) Aha, a w tym roku w Banskiej nie ma Zw. Słowacji? ( z Tgeo co rozumiem jets w Koszycach, tak? ) Quote
Noelani Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='truflaistrucel'] Aha, a w tym roku w Banskiej nie ma Zw. Słowacji? ( z Tgeo co rozumiem jets w Koszycach, tak? ) Cooooooo? Na stronie SKJ jest napisane NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV VŠETKÝCH PLEMIEN, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA BANSKÁ BYSTRICA 07.05.2006 wiec jak rozumiem Zw. Slowacji jest w Banskiej? Quote
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Noelani']Cooooooo? Na stronie SKJ jest napisane NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV VŠETKÝCH PLEMIEN, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA BANSKÁ BYSTRICA 07.05.2006 wiec jak rozumiem Zw. Slowacji jest w Banskiej? czyli zmienili - w pierwotnej wersji kalendarza wystaw byly Koszyce Quote
warg2003warg Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Czy ktoś wybiera się do Nitry i ma 1 miejsce wolne w samochodzie? Jadę z małym psem w sobotę. Quote
Musiałek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Witam, ja jeszcze nie wiem czy bede miala wolne miejsce bo nie wiem czy kolezanka bedzie jechac w razie czego po trasie z Warszawki moge zabrac bo poki co na 90 % jedziemy. Ale widze że malo osob jedzie :(( tam jest tak zle, czy jest malo interesujaca??? My chcemy rozpoczac ml na tej wystawie :) Quote
Juta Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Witam. Jeśli znalazloby się jedno miejsce dla mnie i mojego dużego grzecznego piesia to ja sie piszę na 100%. Zgłosiłam ale na razie nie mam jak tam dotrzeć... Mój pies jest w niedzielę. Tzn jego rasa Quote
warg2003warg Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 My jedziemy na 100%. Jeśli by nas ktoś przygarnął to bardzo dziękuje.oczywiście dokładamy się do kosztów.Potrzebujemy miejsca dla 1 osoby i 1 szetlanda. Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 No ja w Głogowie upewniłam się ze jedziemy na 100% zgłoszenia do 24.01 jeśli nie przedłużą. po terminie zgłoszeń będę wiedziała czy mam wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby i dwóch małych piesków lub jednej osoby i średniego psa. Wyjazd z Warszawy i tylko na sobotę. Quote
warg2003warg Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 to bardzo proszę daj znać czy nas chcesz. Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 warg2003warg napisał(a):to bardzo proszę daj znać czy nas chcesz. :lol: jak zamkną zgłoszenia i bee miała wolne miejsce to napiszę, a ty z jakim/i pupilkami chcesz jechac??? Quote
warg2003warg Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Z 1 szetlandem,ale jest jedna sprawa, my planujemy zostać na BoG.Z tym psem zawsze od sierpnia ubiegłego roku wychodzimy na ring główny.:evil_lol: Ale Blusik też wchodzi na ring główny więc nie będzie kłopotu. Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 ;) optymistka, niestety konkurencja jest starsza i silna więc szans nie mamy bo Blusik to jescze nieopierzony kurczak :) A przedstawisz mi swojego szetlanda???? Quote
warg2003warg Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Fiduś z klasy weteranów. W tej klasie startuje od końca sierpnia ( Racibórz). Jeszcze o Naj.Juniora wychodził na ring główny.Później długa przerwa i weterani. Quote
Musiałek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Mam pytanie, czy ktoś wie jak to jest z tymi zgłoszeniami?? do kiedy mozna zgłaszać?? bo na stronie głównej jest 24.01 a na informacji o wystawie 30.01 ??? która data obowiązuje??? Quote
Musiałek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Witam, nikt nie jedzie do Nitry??? już wiem że zgłoszenia do 30,01. Może jeszcze ktos się zgłosi :lol: Quote
Noelani Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A ktomi powie jak to jest z platnosciami? Na stronie Nitracanis jest napisane "Zahraniční vystavovatelia v prípade platby na mieste platia 800,- Kč (CZ)". Wyglada to jakby zagraniczni wystawy w przypadku placenia na miejscu placili 800 KC? Czy moze dotyczy to tylko Czechow? Bo obok jest informacja ze "Meldegebühren am Ausstellungstag 50,- E", czyli dwa razy wiecej.. Quote
Juta Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 W koronach mogą płacić tylko Czesi. My wyłącznie w Euro. Quote
Zeliika Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Warto sprobowac, czasem przez pomylke moga przyjac ichniejsza walute. Quote
Recommended Posts