Jump to content
Dogomania

Cudo ONek- wielki buziak! :) Komu, komu??? Ma dom.

Recommended Posts

Posted

1658/09
HAUS, oddany od właściciela (zwrot z firmy- wzięty za młodu ze schronu:angryy:) dn. 30/10/09. Duży, przepiękny owczarek krótkowłosy, czarne siodło na jasno podpalany. Oceniony na 8 lat, ale ząbki, jak na fotce. Charakter- CUDO!:loveu:

...:)

..tak wygląda z góry- nie szło inaczej zrobić- kleił się do kraty strasznie...:p

...uśmiech nr 5 :eviltong:

Posted

[quote name='Hitoshi']Zapisuję sobie. Takie cudo :loveu: heh... mogę prosić o jakiś nr tel. do ogłoszeń?[/QUOTE]
No pewnie ;) 605095144
Tak jakoś mi umknęło, bo praktycznie każdy już mój tel. zna...:p

Posted

[quote name='Hitoshi']Ok. Dziękuję :) a tak wogóle on jest wykastrowany, albo zostanie przed adopcją?[/QUOTE]
Wszystko jest do dogadania i zależy od sytuacji. Teraz nie jest wykastrowany, ale zważając na jego wiek postaram się go zapisać na ten zabieg, choć znając realia schroniskowe odbędzie się on za jakiś miesiąc:roll:

Schron jako taki nie ma obowiązku sterylizować i kastrować wszystkich psów przed adopcją. Nowy opiekun może to zrobić za darmo, ale nie musi.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no i co tu tak cichutko

...bo nawet nie wiem, czy chłopak nadal potrzebujący ;P Takie "milaki przysiatkowe" to szybko domki znajdują... Jadę jutro do schronu na antybiotyk to sprawdzę ;)

Posted

chlopak był cały czas w schronisku - ale dziś mały przypadek mu pomogł , ze akurat byłam przy boksach jak dwóch Panów szukało psa. To się ich trochę podpytałam do jakich warunkow i doszłam do wniosku, ze mogę chlopaka im probowac zareklamować. Pan ma jakiś duzy teren ogrodzony po którym psy swodobnie biegają, Pan lubi owczarki i mam nadzieję , ze dobrze zrobiłam proponując go. Oczywiście Panowie chcieli młodszego, ale nie ma jak dar przekonywania i uroda psiaka zrobiła swoje i pojechał z nimi :) Oby juz był szczęśliwy i wybiegany na zawsze

Posted

[quote name='GoskaGoska']chlopak był cały czas w schronisku - ale dziś mały przypadek mu pomogł , ze akurat byłam przy boksach jak dwóch Panów szukało psa. To się ich trochę podpytałam do jakich warunkow i doszłam do wniosku, ze mogę chlopaka im probowac zareklamować. Pan ma jakiś duzy teren ogrodzony po którym psy swodobnie biegają, Pan lubi owczarki i mam nadzieję , ze dobrze zrobiłam proponując go. Oczywiście Panowie chcieli młodszego, ale nie ma jak dar przekonywania i uroda psiaka zrobiła swoje i pojechał z nimi :) Oby juz był szczęśliwy i wybiegany na zawsze

Ale mi się gęba cieszy! :) :) :) :) Gosia jesteś MEGA!!!

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...